Dag 2 - 3 saker ni inte visste om mig.

Jahaja. Jag har ju flera gånger tidigare lagt upp sånna här inlägg "Det här visste ni inte om mig", så fantasin börjar liksom ta slut eftersom ni redan vet det mest uppenbara. Men jag har ändå tänkt och kommit fram till detta:

Jag har klaustrofobi. Inte så allvarlig som många andra har, men ändå lite. Jag får panik när det är för många i samma rum för länge när det är trångt. Hissar gillar jag inte heller och tar helst trapporna om det finns. Jag gillar inte att låsa på toaletter om det inte finns fönster, men oftast är man ju så illa tvungen ändå ..

Jag har en massa tics. Alltså inte tics som rörelser utan tics som ritualer. I skolan måste jag tex alltid sitta vid samma plats när jag skriver prov för så är det bara. Och i handbollen har jag hur många som helst .. börjar nästan bli lite jobbigt. Måste tex alltid sitta och stretcha på samma plats, springa uppvärmningen på samma plats och alltid stå och passa med sidan vänd från läktaren.  Sen har jag massa mer men det kommer ju ta hela dagen och skriva.

Jag tycker det är jättekul att kolla skidåkning på tv! Nästan roligare än att kolla på handboll faktiskt. Det är så spännande och allt kan liksom hända, och så är det så taktiskt hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback