mysa mysa.



Bloggrape förut? Haha.

Idag förberedde jag mig för möte plus utelöp.. Men  så blev icke fallet. Efter mötet som var utvärdering av året så blev det istället en liten avslutning med bulle och tårta. Mycket trevligt och skönt med lite uppehåll nu. Man blir ju alltid sliten efter en säsong.

Byyyye!


Jag Älskar Min Flickvän

Jag har världens bästa tjej :D weei

wagon wheeel.

Idag har vi haft yoyo-test på morgonträningen. Har aldrig gjort det innan, så det var kul att testa på. Fast jag blev diskad för att jag inte trampade på linjen en gång, haha. Det sög men då vet man det till nästa gång att de tydligen är stenhårda när de gäller det. Jaja.

Sen var jag iväg till Sportlife en sväng och körde ett gympass och nu sitter jag i soffan och ska ta tag i svenska arbetet. Suck. Men måste göra det braaaa. Ikväll blir det iallfall belöning med lite bio-mys. Det blir dubbeldejt med ett annat par...Undrar vilket..? Cliffhanger höhö.


streets of gold.

Tänkte visa lite bilder från helgen när vi var i Stockholm. Och grattis till min bror igen!



Besviken efter semiförlusten...





Det var dom jag orkade lägga upp haha. Nu ska jag till stan och köpa balskor! Ha det!


Fan vad gött.

Tänkte bara titta in och säga att min brorsas lag spelar semi imon! Sjukt bra jobbat eftersom de var rankade 7:a och nu har de slagit lag de aldrig slått förut. Det gäller att vara som bäst när det gäller helt enkelt. Näsby blev det som de får möta i semi. Tuff match. Själv får man ladda upp genom att gå ut och käka här i Stockholm, inte helt fel. Bilder från helgen och lite mer tjöt kommer i veckan! Ha det!

weekend till Stockholm.

Imorgon ska jag, pappa, Eva och Mia åka till Stockholm för att se min lillebror spela SM-slutspel! Lilla lillebror har blivit stor. Haha, vi ska åka med spelarbussen upp.. Jag som trodde säsongen var slut och man slapp dessa hemska bussresor upp till Stockholm, men icke. Men det ska bli kul ändå att vara åskadare och supporter denna gången. Heja Kärra!



Söta eller?

fab.



Underbar dag! Haft matteprov och det gick okej hoppas jag. Sen hade jag och Mackan lite snack med Krona om våran lektion som vi fick bra betyg på. Man tackar! Sen skrev jag klart en inlämning så den är skickad och klar nu. Skönt. Sen var klockan inte alls mycket så bestämde mig för att åka till Torpa och sola lite. Och eftersom det är så himla fint väder ute så gick jag hem till Robban sen. En riktigt skön promenad och just då älskar jag livet. Tänk om det alltid var så här?

baby baby you're lemon in my eye.

Mmmmm idag unnade jag mig en smoothie. Gjorde den på sojamjölk, passionfruktsjuice, vaniljyoghurt, färsk mango, banan och hallon.  Den blev god men gillar nog mer den jag gjorde igår som jag hade hallon och kiwi i istället. Känns bra att jag börjat göra detta till mellanmål, men ska försöka få dem lite nyttigare också. Då kan man ju ta vanlig naturell yoghurt med liten fetthalt till exempel eller bara med mjölk.




inte lukta usch.



Tänkte tipsa om lite gosiga dofter som jag använder. Den från vänster är från Armani och är min absoluta favvo! Luktar så himla gott. Lite fräscht, somrigt typ. Den andra är Gucci och den är mycket tyngre och vuxnare typ så den kan man ha till kvällen om man känner för det. Sen kommer en Escada. När jag var mindre älskade jag dessa parfymer haha, de luktar ju så gott. Fast passar nog bättre till sommaren när man vill ha sötsliskiga dofter. Den sista är från Tommy Hilfiger och är också ganska vuxen men ändå fräsch. Mitt parfym-förråd känns komplett faktiskt. Weho!

kryckmongos.



En vanlig syn i en idrottsklass? Haha. Nu har Linn kommit tillbaka till skolan efter sin korsbandsoperation så nu har vi två kryckmongos i klassen. Så söta så!

tisdag.

Just nu gör jag något som jag aldrig brukar göra .. jag tittar på hockey! Eller ja, tittar o tittar, det står på i bakgrunden iaf. Inte världens roligaste sport att kolla på kanske förutom när landslaget spelar OS typ.

Har förresten handlat massa frukt idag och lite yoghurt så att jag kan göra massssaaaa smoothies. Mums. Bra mellis.

Ha ddeet!


måndag.

Måste bara berätta om lite nya köp jag har gjort. Älskar ju allt som har med hud och hårvård att göra så blev skitglad när jag hittade schampot och balsamet för ett jättebra pris och lermasken med rabatt (för Åhlens-klubbmedlemmar, bästa medlemskapet haha). Sen har jag velat köpa den där Biosilk jättelänge eftersom den gör håret så mjukt när frisörerna använder den så fick tummer ur och köpte den.







tomorrow is a stranger.

Måndag, underbara måndag ..
Dagen började bra med att jag och Barret (som förövrigt åker till New York imon fuskis) hade löpdejt i 60 min på morgonträningen. Skönt, men kallt. Hade nog på mig lite lite kläder. Sen var det naturlabb, sen natur igen och efter lunchen fick vi bara ett papper på idrottsledarskapen. Najs dag! Så nu är jag hemma hos mamma och ska försöka plugga lite matte hade jag tänkt. Får se hur det går med det. Ikväll är det löpträning med laget också så två löppass idag blir ju kanoners!

Byyyeee.

lagferre.

Igår var det först herrmatch (förlust och hejdå allsvenskan, synd), sen till Jossan för att fixa sig och sen vidare till Malin Jyborn för att föra lite. Jag hade skitroligt eftersom jag hade bestämt mig för att ha det, samtidigt gick det väl på det hela inte som det skulle men det orkar jag inte skriva om här. Efter lite om och men drog vi vidare till Park Lane. jag körde på converse och det var nog det bästa jag har gjort. Så gött att kunna dansa hela natten utan att få ont i fötterna! Senare mötte jag upp Robban, Merre och Michael som varit på Berså (kom ni inte in på Park? haha), gick till bk och sen hem. Somna gött bredvid min älskling.

Iphone-bilder jaja.














me and my guitar.

Sitter hemma hos mamma nu och ska "avrunda" denna grymma helg. I fredags kom ju Emma&Josefin hem till Robbans lägenhet (han blev utkörd moahah) och vi hade det mysigt med lite goa drinkar och god mat tillagad av mig. Även fast vi tre inte varit tillsammans på skitlänge kändes allt som vanligt och nu har vi bestämt att vi måste ha flera sådana här mysiga kvällar.





'



Haha, det gick såådääär för oss med självutlösaren..

it's friday.



Snart kommer mina saknade tjejer Emma och Josefin hit! Jag bjuder på mat och chokladpudding. Kan ju inte bli en bättre fredagskväll. Ha det!

Dag 2 - 3 saker ni inte visste om mig.

Jahaja. Jag har ju flera gånger tidigare lagt upp sånna här inlägg "Det här visste ni inte om mig", så fantasin börjar liksom ta slut eftersom ni redan vet det mest uppenbara. Men jag har ändå tänkt och kommit fram till detta:

Jag har klaustrofobi. Inte så allvarlig som många andra har, men ändå lite. Jag får panik när det är för många i samma rum för länge när det är trångt. Hissar gillar jag inte heller och tar helst trapporna om det finns. Jag gillar inte att låsa på toaletter om det inte finns fönster, men oftast är man ju så illa tvungen ändå ..

Jag har en massa tics. Alltså inte tics som rörelser utan tics som ritualer. I skolan måste jag tex alltid sitta vid samma plats när jag skriver prov för så är det bara. Och i handbollen har jag hur många som helst .. börjar nästan bli lite jobbigt. Måste tex alltid sitta och stretcha på samma plats, springa uppvärmningen på samma plats och alltid stå och passa med sidan vänd från läktaren.  Sen har jag massa mer men det kommer ju ta hela dagen och skriva.

Jag tycker det är jättekul att kolla skidåkning på tv! Nästan roligare än att kolla på handboll faktiskt. Det är så spännande och allt kan liksom hända, och så är det så taktiskt hela tiden.

underbara onsdag.

Haha märkte att jag publicerat 3 inlägg i rad där nere men det var nåt fel med  bloggen så därför blev det så och jag kan inte ta bort dem heller. Jaja.

I helgen var det ju då SM slutspel för oss juniorer, eller steg 5 som det heter. Jag hade med mig min systemkamera som jag fick i julklapp och knappt använt för att ta lite bilder (läs pappa).







Vi kom tillslut 5a, vilket kanske inte var det vi räknade med men det är sånt som händer iallafall. Detta var ändå det sista jag gjorde som junior. Inga mer SM-steg. Tråkigt såklart, men ändå skönt på något sätt att man gjort allt detta nu. Och det var såklart kul att avsluta med ett finalsteg!


I found myself in wonderland.



Woohoo! Idag har jag hämtat ut min studentmössa. Fast jag visar ingen bild med mössan på utan det får ni se den 1a juni när jag springer ut!

I found myself in wonderland.



Woohoo! Idag har jag hämtat ut min studentmössa! Fast visar ingen bild med den på utan hur det ser ut får ni se den 1a juni!

I found myself in wonderland.



Woohoo! Idag har jag hämtat ut min studentmössa. Fast jag visar ingen bild med mössan på utan det får ni se den 1a juni när jag springer ut!

and am I the only one who wants it back.

Herreeeguuud. Jag önskar att dygnet hade fler timmar. Har så mycket att göra nu. Lovar att uppdatera lite så snart jag får tid men skolan tar typ upp allt nu tyvärr. Blir bättring snart!

(ett tips: kolla på tv 3 och Världens bästa hotell, sjukt bra!)

torsdag 10e mars.

Igår tog det alltså slut, spelet i Elitserien. Imorgon bär det av till huvudstaden för att spela JSM steg 5! Känns kul att avsluta juniortiden med ett finalsteg och hoppas vi kan komma långt. Blir inga inlägg här i helgen om jag inte tidsinstället nåt men det är tvek på det eftersom jag har en stressig dag idag med packning och massa.


Kärra vs. Skövde



Idag är det dags för årets sista fest i Lillekärrshallen. Sista matchen för säsongen. Sista matchen i Elitserien (för tillfället iaf). Be there!

Dag 01 - En vanlig dag hemma hos mig

En vanlig dag börjar med att jag ställer klockan på halv sju men brukar snooza till kl 7. Att snooza är inte bra för då blir det stressigt som fan eftersom spårisen till morgonträningen går 07.13. Men på med kepsen och kläderna och en banan i handen och sen är det bara att springa. Får ALLTID springa på morgonen men det är värt dom där extra sov-minuterna.

Sen väl framme i skolan är det som sagt träning och just nu har vi egenplanering så då brukar jag befinna mig i gymmet, på en cykel eller med nåt annat.

Efter träningen är det dagen höjdpunk - FRUKOST! Om det är måndag är det ägg och annars kan man hoppas på mannagrynsgröt eller nåt till de vanliga mackorna. Sen är det lektioner som vanligt i skolan eller håltimma som vi jämnt har..suck.. Sen hem och äta och sen iväg på träning. Beroende på vilken dag det är slutar vi och börjar olika så kan kanske hinna med lite plugg emellan med (och läsa bloggar såklart!). Efter träningen är det hem och SOVA. Sen är ju dagen slut. Väldigt händelserik måste jag säga.


lista.

Okej jag trodde aldrig att jag skulle göra detta och jag vet heller inte om jag kommer slutföra detta men jag kommer iallafall att ge det ett försök.


Dag 01 - En vanlig dag hemma hos mig
Dag 02 - 3 saker du inte vet om mig
Dag 03 - Mitt favoritland
Dag 04 - Favoritsaker
Dag 05 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 06 - Dåliga vanor och laster
Dag 07 - Bloggfavoriter
Dag 08 - Mina favoritskor
Dag 09 - Så här ytlig är jag
Dag 10 - Mitt bästa sminktips
Dag 11 - Min favoritbutik
Dag 12 - Så här var jag i skolan
Dag 13 - Vanliga fördomar om mig
Dag 14 - En person som alltid gör mig glad
Dag 15 - Mitt drömyrke
Dag 16 - Bästa resan
Dag 17 - Det här får mig att skratta
Dag 18 - Det här gör jag aldrig om
Dag 19 - Bästa filmen
Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 21 - Det här drömde jag om i natt
Dag 22 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 23 - Vad ska mina barn heta
Dag 24 - Mitt favoritresemål
Dag 25 - Någon jag aldrig kommer släppa taget om
Dag 26 - Barndomsminne
Dag 27 - Min musiksmak
Dag 28 - Min första pojkvän
Dag 29 - Bästa tv-serien
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet


Denna listan ska jag ge mig på! Fast tror inte jag hinner skriva en varje dag utan får ta det som det kommer liksom. Den som lever får se!lista

en semla kanske?

Idag är det Semledagen och Internationella Kvinnodagen! Men det blir ingen semla för mig idag, tycker inte det är jättegott. Eller klart det går att äta men det finns ju goare bullar liksom. Kvinnodagen däremot är en viktig dag som inte ska glömmas. Idag är det kvinnorna som bestämmer, kom ihåg det allesammans!


-



Lilla Lillebror.

fear of stone.

Sitter och myser framför teven. En go måndagskväll helt enkelt. Brukar inte ha några sånna eftersom vi brukar ha träning till kl 9 men idag hade vi bara löpning så då tränade vi kl 6. Inte mig emot! Så det blev att bjuda Robban på thai för var så jävla sugen på det. Inte helt fel! Och sen skulle jag ju vara nyttig ja.. och det har jag faktiskt varit! Går ju inte att stå emot vågen när ALLA plötsligt ska bli nyttiga hit och dit så det är väl bara att hänga på. Heja Stinet!




måndag typ.

Då var det måndag igen. Ny vecka, nya möjligheter. Det är så man får se det! Just nu känns som allting bara går i en dimma. Jag kan inte riktigt förklara känslan, men tror många i min situation känner igen sig. Snart är handbollssäsongen slut och snart är det studenten. Och man har ingen aning om framtiden. Ska jag jobba, plugga eller resa? För mig är det ju jobba eller plugga som gäller, och spela handboll då såklart! Det känns lite skumt det där, att inte ha framtiden helt klart, inte ha sina vanliga rutiner. Dags att stå på sina egna ben liksom. Men men, alla andra har ju klarat det så varför skulle inte jag göra det?

Men istället för att grubbla allt för mycket ska jag bara vara positiv. Bara glad. Och nyttig ska jag också bli. Inget mer godis eller nåt. Fram till studente. Hmm, jaja lycka till Stinet.

(nån liten sötsak får slinka in ibland tycker jag)

pick yourself up and dont blame the world.





Titta vilken fin överraskning jag fick när jag kom hem från träningen igår! Mys-fredag var det ja!

sov sött, vakna blött.



Här ligger jag och myser för mig själv. Nu ska jag bara packa morgondagens väska sen sova. Godnatt allesammans! Skelis

1 mars.

Sitter hemma hos mamma nu för jag har hål, men ska tillbaka till skolan alldeles strax. Var tvungen att hämta en sak här. Så är det när man har sina saker utspridda lite här och var. Annars har jag varit och lämnat in sommarjobbsansökan på Coop där jag jobbade förra året. Har sökt några jobb nu och jag hoppas verkligen jag kan få ett. Men det jag egentligen ville säga är att idag är det exakt 3 månader kvar till studenten! Tiden går riktigt fort alltså. Bara att njuta.. Och kämpa det sista nu. Take care!