I am not a robot.

Idag bjuder jag på lite goa mobilbilder från de senaste dagarna. Generöst va?



Marcus Boström...inga kommentarer!



Robert och hans söta mössa..



Linn var taggad för dagens JOBBIGA gympalektion. Mjölksyreträning, inte okej!



Jossan missbrukade kines-tejpen. Snyggt bruuuden.



on the radio.

Måndagar och tisdagar är veckans värsta dagar. Speciellt måndagar. Först intervaller ute, och sedan inneträning 19.30-21. Det är egentligen inte okej enligt mig, men det är bara att kämpa på. Det känns ju faktiskt alltid förjävla skönt efter och det är ju den känslan man eftersträvar hela tiden.

Men imon är det onsdag och det betyder träningsledigt! Eller, iaf från kvällsträningen. Imorgon har jag även bokat tid hos frisören så det blir en behövlig klippning och toning. Vill egentligen ha långt och blont hår men jag har insett att mitt hår helt enkelt inte har den kvaliten att klara av det så får klippa av en bit och tona det mörkare. Sist jag var brunett mådde mitt hår så jävla bra! Dock trivdes jag inte i så mörkt som jag hade, så ska inte göra det så mörkt imon.

Ha det!

snake.





Kenza har ju designat smycken för Guldfynd, så eftersom jag hade presentkort där passade jag på att köpa den här fina ringen. Kostade 260 spänn. Absolut inget jag hade lagt pengar på annars men som sagt, hade presentkort så det var ju lika bra att det kom till användning någon gång.


you know I know how.

Eftersom jag inte är någon storbloggare blir man ju inte bjuden till några flashiga events där alla får goodiebags hit och dit. Då får man fixa det själv helt enkelt!





Värt!

dagens gåta.



Och vem kan det här vara..?

sketatrött.

Jag orkar verkligen inte gå på RIK-Hamamrby idag. Jag är skittrött, sov ingenting inatt. Men vad gör man inte..

hajk.

Jag överlevde!
En go paddling med Loui, sen lyckades vi slå upp tältet, efter det var det orientering, blåbärssoppe-kok och dötid. Massa dötid. Men det var mysigt ändå. Natten var värst. Den värsta i mitt liv. Frös som fan, mest om fötterna och benen. Och ingen kudde hade jag heller. Och godis har jag ätit så det räcker för resten av detta året. Usch.

Men vi hade iallafall tur med vädret!


samson.

Såg hur duktig Carro varit som gästbloggat. Nu är det bara jag kvar som måste få tummen ur. Men det kommer, det kommer. Jag ska svara på frågan hon ställde om mina framtidsdrömmar också...när jag har tid. För imon är det hajk och nu måste jag fixa det sista.


Gästblogg - Mina framtidsdrömmar

Det är jag som är Carroliten och ska gästblogga här idag. Stina ska ju få blogga hos mig också, men hon tog ett lite mer, seriöst smart ämne. Jag bad henne blogga om allt hon tyckte var bra med mig! Men sådan är jargongen lite på min sajt, min blogg är mitt självförtroende.
Nåväl - Stina bad mig skriva om mina framtidsdrömmar!

När man var liten drömde jag om att bli polis. Jag vet inte varför men man hade en sådan otrolig resepkt för poliser. Syrran ville bli brandman, så hon vann ändå den duellen.

Under alla ungdomsår har man alltid drömt om att bli handbollsproffs. Få göra det man älskar, dygnet runt, på riktigt - och få betalt.
Den drömmen lever fortfarande så klart, frågan är om den är relevant eller inte.

Ju äldre man blir så inser man att man kanske inte blir astronaut eller popstjärna. Och det finner man sig oftast i, faller in i lunket och försöker klättra på en betydligt tråkigare karriärsstege.
Kanske hittar man en hyfsat okej partner, man avlar fram några knoddar och vips är man pensionär.

Jag försöker leva år för år, jag vet nämligen inte vart jag kommer vara år 2011.
Men om jag verkligen skulle berätta hur jag VILL att mitt liv ska se ut så är det såhär:

Jag kommer att flytta till Danmark för att studera till Kiropraktor, jag kommer varva detta med att spela handboll och skaffa mig erfarenheter och minnen för livet.
Jag kommer efter 5 år i DK flytta hem till Göteborg där jag startar min egen klinik, samtidigt som jag spelar handboll så länge jag håller. Jag kommer tjäna tillräckligt bra för att kunna ha en nybyggd villa i en lugn förort, helt inredd på mina villkor. Någonstans mellan vändorna har jag träffat min drömman och han kommer fria och vi gifter oss i en vit kyrka mitt i sommaren.
Jag kommer att ha tre barn, som ska heta Nemo, Maximilian och Corall.
Min man kommer tjäna såpass bra att jag bara behöver arbeta deltid, då hinner jag träna precis så mycket som jag vill!

En utmaning till dig Stinet, på din egen blogg: Vad är DINA framtidsdrömmar?

det är mer än bara kärlek.



River en vacker dröm - Håkan Hellström

Och snart släpps boken.
Sen skivan.
Och 6e november ger mig rysningar.

how did we change


Hade inte tackat nej till denna väska inte.
från HM


i mitten av en hurricane.



På tisdag är det hajk.
Jag har laddat upp med massa godis och marshmallows, så jag ska nog överleva. Dock äger jag ingen regnjacka, regnbyxor eller gummistövlar och sånt så jag får ta mammas. Hon är några storlekar större än mig så jag ser ut som ett tält. Snyggt. Sen måste jag (och ni!) be till alla vädergudar som finns att det ska vara fint väder nu på tisdag och onsdag. Snälla Snälla Snääälla.

Ikväll blir det bara deg. Ska ta hand om mig själv lite för det finns ingen tid till det annars. Städa rummet hade inte vart fel det heller, välbehövligt så att säga.

Take care.

Valet

Nu är det debatt på tv. Måste kolla för jag har då inte bestämt mig! Inte så kul att behöva rösta blankt i sitt första val liksom..

2010-09-13

Hade ju änna tänk att det skulle bli något utav en blogg-söndag igår men blev ändrade planer så åkte hem till Robert ist och där får man ju knappast låna datorn en lång stund.. Så blev inget med det. Det jag skulle säga var väl att helgen varit trevlig. I fredags var det Kärra-RIk och efter det mys hos Robban. I lördags kollade vi lite Göteborgs Cup, sen på kvällen var vi hos Julia med Emil och Pontus. Igår hade även jag, Malin och Sanna vårt första besök hos vårat fadderlag, F-01! Sjukt söta och duktiga tjejer, ska bli roligt att följa dem.

Idag är det plugg och sen träning som gäller. Woho.

modelicious.






Väldigt, väldigt sugen på speciellt armbandet och klänningen.


TPL

Vi i Kärra har börjat med återhämtnings/proteinshake (vet inte riktigt vad det är) efter träningarna och det är ju kul. Smakade skit första gången men bättre nu andra gången. Längtar tills vi får chokladsmakerna i stället.
Iallafall tycker jag och Eddie att vi är JÄTTECOOLA när vi dricker detta. Känner oss lite biffiga för en gångs skull. Eller, Eddie är ju alltid biff men jag är bara jag.



Väldigt improviserad bild.. Eller? Haha

I vilket fall som helst har jag kommit överens med Carro om att hon ska gästblogga här. Bra va? Lite mer rutinerad tjej. Vi bestämde att jag skulle komma på ett ämne som hon kunde skriva om (och jag kanske på hennes blogg sen). Så får tänka ut nåt lurigt...


swamp rock.

Tråkig söndag. Träning och matte c-plugg. Gud så gosigt. Läser den kursen ENBART för att den kan vara bra att ha när jag ska söka till högskolan sen. För matte  är något som jag inte gillar. Alls.



Men klippa gräset är då det sista jag gör. Det får brorsan sköta.


just my imagination.

Okej jag vet att killar inte tycker damhandboll är så roligt alltid med kolla på dessa bilderna så ser ni vad min pojkvän gör när han kollar på mina matcher. Gött bildbevis ändå älskling, haha.



votevotevote.



Kolla här. Ett bevis på min nyfunna vuxenhet. Frågan är bara vad man ska rösta på då va. Jag tycker att man ska rösta, annars har man fan ingen rätt att klaga sen. Jag har inte bestämt mig och måste nog läsa på lite. Annars får det väl bli blankt, jag tänker iaf inte bli någon soffliggare!

Förresten. Håkan Hellström röstar på Miljöpartiet läste jag i tidningen. Go Håkan!

kvällsupdate.

Äntligen kan man koppla av lite! Har tagit en lång varmt dusch med skrubb, inpackning, rakning och allt vad det innebär. En skön ansiktsmask har fått åka på nu med. Sjukt skönt!

I skolan är det tufft just nu, eller kommer bli om inte annat. Kan ju inte säga att jag är van vid sånna här långa skoldagar med det kommer man väl vänja sig med förhoppningsvis. Ska ju absolut inte klaga egentligen, för jag vill ju gå i skolan haha. Att jobba var inte samma grej.

Handbollsmässigt kan man väl säga att det går ganska tungt just nu. Vi är inne i en jobbig period träningsmässigt och det känns i benen och huvudet. Nu när morgontränigarna dragit igång blir det ännu fler träningspass i veckan också. Fast jag längtar till egenplaneringen då jag ska lägga tid på det just jag vill utveckla. Vi har spelat några träningsmatcher också och det har väl gått sådär, haha. Men som jag har hört att man brukar säga så gör en dålig försäsong att premiären blir grym så det får vi väl hoppas på då.

Imorgon är det morgonträning och sen ett dubbelt fyspass med laget. Sen är det lagfeeeest vilket kommer jävligt lägligt. Nu ska vi fan ha kul!