Bilder från midsommar del 2.

Mer bilder ...

















Sen avslutade jag och Eddie kvällen med att somna i Brodds bil. Vi bangade tältningen helt enkelt haha.

Bilder från midsommar del 1.

Har så mycket bilder jag vill visa, så jag kommer att dela upp det i två inlägg. På midsommarafton så befann jag mig alltså i Frillesås. Malin och hennes pojkvän med familj där hade ordnat ett jättestort partytält, bechvolleybollturnering, buffé, lekar och massa roligt. Grymt bra uppstyrt allting måste jag säga!



















torsdag.

Förlåt för min kassa uppdatering, men det är ju sommar och nu när det har varit sol de två dagar jag varit ledig så vill man ju passa på och njuta av den så mycket man kan. För just det, i måndags var ju min första dag på jobbet. Jobbar på COOP och har där gått en kassakurs på två dagar och imon ska jag sitta själv i kassan i 8 timmar. Lite nervös faktiskt. Det är så mycket att tänka på och eftersom jag bara kan typ 5 PLU-koder utantill tar det lång tid när jag skaleta upp alla andra... Men men, det få ta den tid det tar och så lär man sig snabbt hoppas jag.

Ikväll är det träning och efter den så hoppas jag att jag orkar lägga in bilder från midsommar. Har en hel massa bilder att visa ju! Hörs ikväll.

ÖHK Dam.

Här kommer lite bilder från förra veckans träningar. Enjoy!









( Här ser man tydligt att jag är först Åke!!)







Det är jätteroligt att Kenneth fotograferar så mycket på träningarna, det ger bra bloggmaterial. Haha!


dagen efter.

Halloooo allesammans!
Hoppas ni hade en bra midsommar! Det hade jag, och den innehöll det mesta faktiskt. Idag mår jag bra, är bara lite trött efter inte allt för skön sovställning i natt.. Hmm. Mer om det när jag ska ge er en ordentlig uppdatering om dagen! För nu är jag i Åsa och ska senare ner till Robban och hans gäng i Varberg. Får se vad den kvällen har att erbjuda. Kommer hem till datan imon igen och då blir alles normale again. Byyye!

hujedamej.

 

 

I brist på bilder så kommer ett lite halvt oseriöst kollage på mig själv. Äh ni klagar inte. Sitter nu och vändar på att jag ska orka lyfta mina trötta ben ur soffan för att börja packa. Åker till Frillesås imorgon för att fira midsommar med gosiga Kärra-daamer + ca 70 personer till. Blir volleyboll-turnering på dagen och sen feeest. Blir nog bra. Ska bara be till Vädergudarna om upphåll imon. Please. Ska ju sova i tält med så SNÄLLA ge mig fint väder så jag kan få sova iaf nån timme på midsommarnatten. För dagen efter ska jag till Varberg och min älskling. Saknar honom redan faktiskt.

Sen på måndag börjar verkligheten igen. Kassakurs på Coop mån-tis och sen jobb i kassan på fredag. Men jag gillar det! Ska försöka jobba så mycket som möjligt eftersom jag behöver pengarna!

Ha en trevlig midsommar nu allesammans! ♥


tisdag.

Igår var det Military Fitness i Skatås som gällde. Jag orkar inte förklara riktigt, men jobbigt var det och när jag kom hem hade jag sand ÖVERALLT efter att ha krälat i sand. Hoooa.

Förresten, många knda bloggare släpper låtar hit och dit. Men igår släppte Dessie en låt som faktsikt vart helt okej (om man jämför med de andra..)


....


zumba.



Dagens träning bestod av ett gympass (överkropp) samt zumba! Har aldrig kört det förut så det var kul att testa. Instruktören som vi haft på Träningsverket är så sjukt bra och härlig så det gör passen roligare. Min egen insats ska vi inte prata om .. Det jag kan säga är att jag önskar att jag hade dansat som liten. Då hade man varit mycket mer rörlig. Nu var mina rump-skakningar ganska så stela .. Haha.

Blir annars en lugn kväll. Har träningsläger denna helgen med samling kvart över nio imon.. Hmm. Har iallafall laddat upp med jordgubbar, vindruvor, Ramlösa Mango och Risen så det går ingen nöd på mig denna kväll.

Ha en tevlig kväll!

torsdag.

Befinner mig i Åsa. Återkommer imorgon!


Goddagens!

Har gjort lite knäövningar här hemma på morgonen. Kan ju vara bra att stärka upp sånna muskler som man inte tänker på annars, speciellt då jag fick ont i knät igår efter några utfallssteg.

Idag har jag annars pluggat lite körkortsteori, läst lite ur Bingo Rimérs självbiografi, som förövrigt är sjukt rolig, och snart ska jag iväg på träning.

Imorgon ska jag och älskling åka till Köpenhamn över dagen. Blir bara en kortis för han ska göra ett jobb (låter ju lite kriminellt men såklart ej!) och jag erbjöd mig att följa med som sällskap. Sen ska jag träna lite på kvällen hade jag tänkt, har två frikort till Sportlife som ju bör utnyttjas också.

Nu ska jag läsa vidare ur Bingo-boken. Ha det!

when I smile.



Den bästa känslan som finns måste väl vara känslan efter ett gött träningspass? Så nu sitter jag här och myser med en skön värk i benen och väntar på mat som Robban och hans två kompisar som är här ska fixa. Ibland har man det bra!

hell yeah.


en helg i juni.

Ifredags hade jag ju tänkt stanna hemma hela dagen, men blev bjuden på lunch så åkte in till stan.



Sen iväg på träning. Blev en go blandning mellan zumba och box. Måste testa ett zumba-pass nån gång, verkar sjukt roligt! Sen hem och iväg till studentfirande. Adam hade mottagning i studiegången och där var även Calle som också skulle firas. Ensam tjej var jag där, haha.



Sen på lördagen åkte jag till pappa. Blev lite grillat och så. Gött. Idag har jag övningskört med. Det börjar väl ta sig, även fast jag har MYCKET kvar att lära. Men nu har jag kommit ut på vägarna iallfall.

Vi hörs!

TGIF

Klockan 9 imorse befann jag mig på passcentralen för att fixa nytt pass. Lika bra att göra sånna tråkiga saker nu när man har tid. Blev lika ful på passfotot som vanligt, men vad gör deee? Träningsvärk från igår har jag med, så nu ska jag gotta ner mig i sängen och inte röra mig förräns det är dags att åka till kvällens träningspass!

Ha det bra!

en dagens var det ja!







Tänkte att jag skulle börja med lite mer mode på bloggen. Så det blir en dagens outfit dagen till ära. Lite sent kanske, men detta är vad jag har haft på mig ikväll.

Tröja, Hummel/Katrinelundsgymnasiet
Byxor, Hummel/Kärra HF
Skor, Asics

Måste dock skaffa mig en ny outfit-fotograf. Robban är värdelös. Sorry babe, men sanningen gör ont ibland!

hej och hå.

För exakt en vecka sen tog jag studenten, och vuxenlivet har väl inte börjat jättebra. Igår var jag på Arbetsförmedlingen och skulle skriva in mig, men det visade sig att jag först skulle skapa ett konto på internet så då fick jag åka hem och fixa det. Idag var jag tillbaka och då visade sig att jag måste skriva in mig i KUNGSBACKA eftersom jag är skriven i Åsa. PALLA! Massa kö-tid helt i onödan. Så jag måste alltså åka till Kungsabacka imorgon och leta upp denna Arbetsförmedlingen och hoppas på tredje gången gillt. Allt detta besvär ..

nationaldagen.



Idag har jag solat med Robban (!) på en gräsplätt utanför huset. Våran granne bjöd även på lite gitarr och sång, väldigt mysigt och han är sjukt duktig faktiskt! Vi brukar höra honom sjunga och spela en del eftersom han bor över oss. Sen mötte jag upp Eddie, Bella och Malin och vi satte oss på en filt på en annan gräsplätt. Köpte med oss glass och lite annat gott att "fira" nationaldagen med, haha. Sen skulle de dra vidare till nån sjö men jag fick gå hem eftersom det var träning i Skatås!

Kan inte alla sommardagar vara som de senaste? Please.

långhelg på bästkusten.









Gud vad skönt med långhelg! Fast för mig spelar det ju ingen större roll. Jag är ledig nu fram tills jag börjar sommarjobba på Coop någon gång v. 27-28. Rätt skönt med lite ledigt!

Helgen spenderades dels i Åsa, och dels i Varberg. Så hade en fin helg på Västkusten. Havet låg alldeles spegelblankt och det var varmt och skönt. Jag älskar Västkusten!  Årets första dopp i havet togs också i helgen. Hoppas nu att det blir en massa fler sånna här dagar i juni innan jag börjar jobba.

Idag drog träningen igång igen efter studentveckan och allt. Sprang i Skatås och det var NÅGOT varmt. Som svensk så kan man ju inte hantera värmen, haha. Men jag klagar inte! Man behöver bara anpassa sig lite :)

Ha det bra!

söndag.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag antar att det underbara vädret duger som ursäkt? Återkommer ikväll eller imorgon med en ordentlig uppdatering! Puss

STUDENTEN 2011-06-01

Herreguuuud, vart ska man börja när man ska berätta om den här dagen?

Börjar väl med champagnefrukosten som Joakim och Hami så fint hade ordnat. En jätterolig och mysig start på dagen!



Sen vidare till skolan för samling i klassrummet, fotografering, skriva i mössor och avslutning i lilla gympasalen. Det var lite sorgligt att veta att det var sista gången klassen var samlad i skolan.





Sen var det utspring! Nu började det roliga. Massa bilder skulle tas, och tungt som fan var det att ha alla grejer hängandes runt halsen. Tack ni som kom dit för att hälsa på mig! ♥



Flaket kan ha varit nåt av det roligaste i livet. Alla var bara så glada och det var massa massa kärlek, haha.



Efter flaket åkte jag och mina kompisar hem till Åsa för mottagning. Tack alla som kom, och tack för alla underbara presenter!



Senare på kvällen samlades vi några i Julias hotellrum. Där förfestades det ordentligt och PLAN B gjorde susen med oss, haha. Riktigt farligt. Denna bilden togs precis när vi var på väg till Hard Rock och ni ser ju själva hur mycket inne i dimman vi var...



Själva utekvällen var grym den med. Avslutades med ett besök på Heden liggandes i ett fotbollsmål. Där började tårarna komma och jag grät konstant för det var så himla sorgligt. Att aldrig ha det så som vi har haft dessa 3 åren igen. Och speciellt Julia som har flyttat hem till Piteå nu. Jag kommer sakna alla jättemycket! Jag älskar er! Tack för 3 underbara år, och en fantastisk bal och en SJUKT ROLIG student!

Underbara balen





Två bilder från balen i måndags. Tyvärr är jag så trött på att lägga upp bilder nu efter jag lagt upp massa studentbilder på Facebook så det får bli dessa bara nu. Balen var iallfall underbar! Det var så roligt att se alla så fina! Mycket dans blev det också, och så självklart PLAN B! Det är nu ett internskämt som kommer hänga med resten av livet.