mer av 29 augusti.

Lite blandade bilder från bla nollningen och min 20årsdag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 augusti.

Hejhej! Oj, nu var det ett tag sen jag var här. Det har tydligen blivit förändringar på blogg.se med, så nu fattar jag ingenting men det ska nog gå braaaa!

Har ju hänt en hel massa sen sist. Har ju börjat plugga, eller inte riktigt än. Börjar först på fredag men vi har haft nollning och så. Inte för att jag har kunnat vara med på så mycket pga handbollen men det har varit kul ändå. Tror inte jag hade varit med på allt om jag inte hade haft handbollen heller. Tex så släpptes biljetter till våra sittningar på internet och biljetterna till dam o herrmiddagen tog slut på 3 minuter!!! Fattar ni vilket tryck det var på alla sittningsbiljetter eller. Så det blir inget sånt för mig, har varit med på en sittning/fest och det räcker för nu haha.

Ha en skön träningsledig onsdag!

tolfte augusti.









Igår hade vi en heldag med laget. Innan visste vi inte nånting om vad vi skulle göra, mer än att vi skulle ha en cykel. Så vi samlades vid hallen på morgonen och där började en rolig men smärtsam dag. Vi cyklade heeeela dagen, vi simmade, hoppade, sprang, lekte brandmän och lagade mat. Och den smärtan jag har mellan benen alltså...inte okej! Vill aldrig sätta mig på en cykel igen. Är helt mörbultad i underlivet. Hela dagen var ju också en tävling med massa tävlingsmoment och på bilden från Gårda Brandstation ser ni det vinnande laget! Som tog storslam och vann ALLA deltävlingar moahahahah.

Nu är det OS-FINAAAAAAL. För fa-an kom igen nu Sverige!!!!!

caviar manicure.

 

Sugen på att testa! Ser ju väldigt fint och lyxigt ut.

sjunde augusti.

Igår var jag hos frisören för att göra en liten förändring.. Så här är en liten tjuvtitt på hur det blev. Väldigt rött men det är så jag vill ha det.



Annars är det ganska så gött med semester. Synd bara att vädret är som det är men det finns inget att göra åt det. Blev en powerwalk till solariet idag... wooopsie. Har tränat igår och idag. Igår blev det personbästa på beep-testet! Kul att sommarens löpträningen gett resultat iallafall.

Ha det gött pusshej!

första os-guldet.



För typ 5 minuter sen tog Sverige ÄNTLIGEN sitt första OS-guld och det var i segling av alla sporter. Jag satt faktiskt och kollade på det sista medaljracet nu och det verkade ju som att guldet var kört, men svenskarna vann racet och GB som ledde kom bara åtta. SJUKT BRA JOBBAT IALLFALL! Woho!


yesterday.

Igår firades Emma & Sofie som fyllt år! Det var Hawaii-tema och vissa hade ju gått in för det mer än andra. Jag var inte en av dem som gått in för det visade det sig haha. Det var en trevlig kväll med bland annat roliga lekar. Här kommer lite bilder:















Ha en härlig söndag.

första augusti.

6 dagar kvar. Kämpa kämpa...