21 mars 2013.

Hejhej!
Idag är jag ledig från skolan och har massa "sysslor" att göra. Håller på och tvättar just nu vilket var välbehövligt haha. Hade inga rena sporttoppar, en idrottares största i-landsproblem? Ska rensa lite bland olika lådor, måla naglarna, plugga och så. Inte jätteansträngande. Träning ikväll med, faktiskt den sista för denna veckan då vi är lediga imorgon! Man tackar.
 
Idag har jag och Robban varit tillsammans i 4,5 år. Tiden går så fort, snart är det 5 år! Och det är LÄNGE.
 
 

puppy.

 
 
 
De flesta vet ju redan men måste ju skriva det här med..ROBBAN HAR KÖPT HUND! Kolla på den lilla tussen, hur söt är inte den då? :) :) :) I helgen ska vi kolla på hundsaker som den behöver typ hundkorg och så. GULLLLLLLLLLLE!
 
 

20 mars

Hade andra seminariumet i kursen idag i stora salen där 200 elever sitter. Vem som ska svara på frågan avgörs genom klasslistan och gissa vem som fick svara på en idag? Jo JAG. Hahah fast det kunde jag ju räkna ut med min tur. Men det gick väl okej, gillar inte att svara på en fråga som man inte är helt säker på vilket jag inte var i detta fallet men men. Jag dog inte :) skönt att få det gjort.

Ha deee


älskling.

 
Nej, det finns ingen bättre än dig.

HEEEEJ

Åååå vad jag är dålig på att blogga.
Har varit lite grinig denna veckan av flera orsaker. Det börjar väl bli bättre nu vilket ju är braaaa. Om bara det kunde komma lite värme skulle det också underlätta.

Träning kl 17 idag vilket hör till ovanligheterna. Men det är ju bara för att herrarna spelar match. Klagar då inte, vill träna tidigt! Då hinner jag laga matlådor ikväll så jag har mat hemma.

Ha det bra!