skottdagen.

Tjääänareee.
Har haft mycket det senaste, känns som om jag gör allt i mitt liv på rutin. Inte härligt. Och idag denna underbara dag blev inte så underbar eftersom jag fick 2 st bajs-jobbiga rundor på jobbet, en som jag bara gått en gång innan och en ny. Faaaaaan fick stressa sönder och så var det sånna gamla 5 våningshus i stan UTAN hiss.... suck... tur att det inte var nån träning idag för jag orkar då inte röra mig en meter till idag. Jag och soffan är bästisar i kväll, med Top Model, Sveriges Mästerkock och Gossip Girl. Hahah love it!



Hmm nu syns det inte så på denna bild men kolla vilken äcklig trappa där man såg sex våningar rakt ner. Snacka om höjdskräck... huuuh

21 februari

Ja i helgen var vi ju i Boden och spelade. Blev tyvärr förlust, och jag ska inte gå djupare in på det för kommer bara vara bitter. Men en sak kan jag säga, ska man vinna så ska man göra det på ett bra sätt. Sen kan ni tolka det som ni vill. Hemresan gjorde vi med tåg och det var ju ett misstag för resan tog 23 timmar. Vill inte åka tåg på ett bra tag nu...








I love you


17 februari

Denna dagen var ju helt tvärtemot gårdagen. Fint väder och lite post så nu klagar jag inte. Haha. Hatar detta svenska väder som växlar så sjukt mycket.

Imorgon är det dags för årets jobbigaste bortamatchresa. Kl 7 blir jag upphämtad för att åka till Landvetter och vidare mot BODEN. Har aldrig varit så långt upp i landet innan, som längst Östersund/Krokom och det ligger ju i mitten. Haha. Ska bli kul att träffa Julia med som ska kolla! Gosisen.

Har laddat ner första säsongen av Gossip Girl som jag ska umgås med ikväll. Har inte sett det förut men antar att det är bra!

Ha en bra helg allesammans!


16 februari

Åå så skönt att denna dag är över! Har vart en av de värsta på jobbet. Jag har aldrig behövt kämpa så mycket för ingenting stämde idag. Var fan helt slut. Är så trött nu. Låter bittert jag vet, men ibland får man vara det. Kan detta bajsväder sluta också så skulle det vara uppskattat! Godnatt och hoppas på en bättre dag imorgon ...


15 februari.



Idag fyller bästa lillebror 16 år! Stor kille nu ju, helt sinnessjukt vad tiden går fort.

handbollsgodis.

Hej allihopa!
Igår var det match i Templet som gällde mot Skara (som förövrigt fått nya matchtröjor eller? på tiden). En match som slutade med 12 bollars vinst. Härligt!

Sen efter matchen var det tänkt att jag och Robbie skulle gå på bio, men han var jetlaggad så han orkade inte det. Seeeegt. Så jag fick kolla Mello ensam medans han halvsov i soffan. KUL KVÄLL. Men det blir nog bio ikväll i stället för jag vill verkligen se den En gång i Phuket eftersom jag ÄLSKAR Sommaren med Göran. Haha, så klockren film. Jag älskar svenska filmer med dålig humor precis som min :)

Och så avslutar jag med lite bilder från de senaste träningarna. Älskar dessa bilder, de fångar verkligen "fina" ögonblick haha.



Mycket fotbollsspelande, tyvärr då så har inte unga leverarat så bra det senaste men det kommer snart det känner jag på mig!



Gosis



Tröttis Åkis?





Haha, äkta glädje efter OSLAGBARHET i kontringstävlingen. Unga är bäst





Lelles fotbollsteknik går att diskutera ...



Tröstas av Gerke efter att ha fått en boll i ögat..Haha. MEN har faktiskt hemska minnen av det. Fick en boll en gång i ögat så jag fick åka till sjukhuset faktiskt eftersom jag fick en blödning. SÅ DET SÅ. Så jag är lite rädd när sånt händer.

onsdag 2012-02-08



Tjäääna.
Är helt slut. Har haft en tung dag på jobbet, och när jag kom hem hade jag tvättid. Det känns som om jag har tvättat hur mycket som helst och ändå har jag massa kvar som får vänta till nästa vecka..suck! Har också gjort matlådor till resten av jobbvecka så nu är det färdigt iallafall. Vill egentligen bara lägga mig och sova men har två maskiner tvätt kvar.... åååååå vuxenlivet suger haha.

new world.



Jag vill köpa ett kamerastativ! Har fått för mig nu att jag kommer ta massa fina bilder bara jag får ett stativ och en självutlösare. Detta kostar 299 kr, och det är ganska billigt eller? Har ingen bra koll, men kommer från Net on Net iallafall.

Är nu också väääldigt trött på kylan. Känns som om jag aldrig blir varm längre, är kall enda in i märgen. Och träningsvärk har jag med, inte kul alls. Hoppas det blir bra till på torsdag iallafall och nästa träning. Finns nog ingen värre känsla än att träna med träningsvärk om ni frågar mig, haha.

Ha det så bra!


möööndaay.

Då var det måndag och ny vecka! Vinsten igår med 14 bollar satt fint, men lämnade spår i och med lite för lite sömn så nu är man trötter. Hoppas det blir lite varmare nu för orkar inte med mer minusgrader. När det var dom där 13 minusen så frös ju fan mitt vatten i vattenflaskan jag har med ut på brevbärarturen till is! Haha. Braaaaa.


gameday.



Tidsinställt inlägg

Nu sitter jag (förhoppningsvis!) i bussen på väg till Tyresö för match om inget annat har inträffat. Är ju lite orolig över att göra en bussresa när det har varit snökaos och så i Sverige. Litar INTE på svenska vägar... Men men, det ska nog gå bra. Bussen rullade iväg 06.30.. så nu ligger jag antagligen och sover lite gött och vilar upp mig inför en tuff match. Kommer bli skoj och håll tummarna för Tempelriddarna nu!!

Ha det gött!

att en bild kan skapa så mycket diskussion.

Blondinbella lägger upp den här bilden på sin blogg och alla går bananas.



Är hon tjock? Nej! Hon fick hur mycket kommentarer som helst, vissa menar på att hon är tjock och äcklig medans andra tycker hon visar upp en sund sida. Själv tycker jag det är bra att hon kan bara vara sig själv när alla andra bloggare som ska vara "förebilder" är pinnsmala och går på dieter hit och dit och bla bla. MAN BEHÖVER INTE VÄGA 50 KG FÖR ATT MÅ BRA. Bra mår man när man trivs med sig själv, sen om det är 50, 60 eller 70 kilo spelar ingen roll bara det är DU som mår bra och inte bryr dig om vad andra tycker är rätt eller fel.

Blondinbella då, hon var ju med i Let's Dance och då var hon svinsmal (bilden till vänster).



Hon trivdes inte med den vikten då, hon trivs bättre nu och bra är väl det att någon som är en förebild för unga går ut och visar att det är okej. För mycket vikthets i bloggvärlden tycker jag. Tilloch med jag har tröttnat på att läsa bloggar som bara visar upp en "perfekt" yta.


diskoteksbranden.

Fick ett tips om att lyssna på P3´s dokumentärer som man kan ladda ner till mobilen.



Så jag laddade ner dokumentären om Backabranden 1998. Jag minns ju inte mycket av det, jag var bara 6 år när det hände. Det jag minns är att mamma och pappa tyckte det var hemskt, och pratade mycket om detta. Jag kom ihåg att jag tyckte det var konstigt att man pratade om en nyhet så länge och att den visades hela tiden på tv.

Men nu så har jag då för första gången lyssnat på vad som hände, och jag har suttit och gråtit. Usch vad hemskt det var, jag tror inte man kan förstå riktigt. Så sorgligt att jag inte kan sätta ord på det. Hoppas bara att något liknande aldrig händer igen. Och om ni inte gjort det, så lyssna på P3 dokumentären.

en dagens.

Dagens humör: helt okej, varken mer eller mindre bra.
Dagens klädsel: jobbkläder, nu i myskläder. 
Dagens lunch: köttbullar, potatis och gräddsås.
Dagens planer: titta på Livet blir bättre, sen sooovaa.
Dagens saknad: en bra mössa till jobbet, haha 
Dagens bästa: solsken
Dagens tankar: ganska tomt i skallen idag faktiskt. 
Dagens sämsta: att Robert åker till Thailand imorgon. Avundsjuk?

essie.



Ååååh jag vill ha Essie-nagellack! Och i massa roliga färger till våren och sommaren!