Heeeej på er!

Blir väldigt glad när jag kollar på statistiken och ser att det är folk som kikar in här trots att jag är SÄMST på att uppdatera. Men det är så nu, har inte mycket tid över och det får läggas på skolan. Har insett att det kommer bli väldigt tufft att kombinera handbollen med skolan, men jag ska klara det! Det kräver bara lite mer planering helt enkelt.

En liten fråga bara, har någon nått tips på en bra och snygg väska som klarar en tung lagbok + en hel del till? Väskor är något jag hatar att köpa. Älskar mina tygpåsar men det håller inte i längden...haha.

Ha det bra!

Onsdag 19 september.

Haft en lååång dag i skolan idag. Men det gör inget, tycker ju det är väldigt roligt så då står man ut! "Unnade" mig också att kolla RIK-Kristianstad idag med. Skulle inte ha gjort det egentligen men tänkte att det kommer väl vara typ bara den matchen jag kan se på ett antal matcher så det var det värt. Ville se Henrik Lundström, haha! Nu ska jag sova, skola-träna-plugga-sova imorgon. Som alla andra dagar. Älskar studentlivet! Är inte alls avis på mina gamla postis-kollegor som får sluta i regnet haha :)


sextonde september.

Hej!
Igår var jag först hos Frida och fixade mina franar. Det blev jättebra och jag är väldigt nöjd. Kanske utvecklar ett beroende här vem vet.. Sen fick jg panikshoppa presenter till min far som skulle ha fest på kvällen. Men det blev ganska bra, hittade en träningströja och en bok. På kvällen var det ju som sagt fest. God mat, sång, tävlingar och annat roligt. Vi åkte dock hem ganska tidigt så att "de äldre" kunde festa vidare i fred haha.
 
 
 
Den bästa presenten pappa fick var att han är anmäld till Göteborgsvaravet 2013. Hahahah. Jag är given hejarklack!
 
 
 
 

tionde september 2012.


 Idag fyller min pappa 50 år! GRATTIS! ♥

ÅTTONDE SEPTEMBER.

Halli Hallå (som Linn skulle ha sagt).
Hos mig är det idag sjukstuga som gäller, och har varit så sen i onsdags. Fruktansvärt segt, men vad göra? Bara en förkylning men snart känns det som att jag har hostat sönder mina lungor med, inte kul. Har ju ändå varit i skolan och det var så roligt (eller roligt var det ju inte men) för ALLA satt typ och hostade i föreläsningssalen haha. Hej hösten och alla förkylningar!

Nog om det. Nästa helg blir rolig, då ska pappsen ha 50-årsfirande och samma dag på lördagen ska jag även göra en annan rolig grej. En sak som jag aldrig gjort innan, och som förhoppningsvis kommer att göra mig lite extra fin. Gissa vaaaad? Hehe. Bild kommer givetvis att komma som den äkta blogger jag är. Eller...

Till sist: Till alla som inte är sjuka HA EN BRA LÖRDAGSKVÄLL! Till alla oss som är sjuka, hoppas ni har massa bra filmer att kolla på. För min del blir det The Lucky One. Puss!

sjätte september.

Alltså, jag har ju hört låten en hel massa gånger en HUR HAR JAG KUNNAT MISSA VIDEON?! Hur snygg är inte Saade här då? Jag brukar inte tycka att han är det annars men här....jo!
 
 

onsdagen den 5e september 2012.

Alltså fy fan vad trött jag är idag! Både i huvudet och kroppen. Kroppen är trött av mycket matcher, och huvudet är trött av allt nytt i skolan. Har haft tid att läsa ut en kursbok idag så det var ju bra. Imorgon ska vi på praktikerbesök, men det börjar först kl 14 så då hinner jag se den filmen vi ska se under kursen innan med. Planera, planera... Kommer vara väldigt viktigt nu. Nu sa jag äta färdiglagad gulaschsoppa. Lyxigt värre! Hahah.