what if she does?

Idag var det bufferdag vilket oftast betyder LEDIGT men inte idag inte.. Kvart i åtta var jag på plats för att göra maxpulstest och fy faaan det vill jag helst inte göra igen. Jag dog totalt, vilket ju också är meningen. Spring tills du spyr är ju själva nyckelordet. Fast jag spydde inte som tur var. Sen har jag funderat på en sak hela dagen..Efter testet fick jag värk i hjärtat och när jag frågade om man kunde få träningsvärk i hjärtat skrattade alla men HALLÅ hjärtat är ju också en muskel? Och under ett maxpulstest så jobbar ju hjärtat grymt hårt så då antar jag att jag har fått träningsvärk nu. Punkt slut. Inga kommentarer!

Efter testet var det hem till Barret för att jobba med Projektarbetet. Måste säga att vi valt ett jätteroligt jobb. Att skriva en klassbok är dte bästa jag gjort och vi skrattar hela tiden när vi pratar om alla fina minnen vi har i klassen. Kommer sakna alla efter studenten, men det vill jag inte tänka på nu tack..



Nöjd bilförare!

going faster than a rollercoaster.

Har inte beslutat mig än gällande blogga-inte blogga. Så kör på ett tag till så länge. Måste ju leva upp till namnet blogg-Stina...

I vilket fall som helst så var det ingen ledig helig onsdag i onsdags utan vi skickades ut i den kalla vinterkylan (jag säger vinter nu, för jag tycker det är vinter nu) för att sälja souvenirer för Intersport innan Sverige-Tyskland-matchen. Jag hade på mig massa kläder men frös mig sönder och samman ändå. Men kvällen avslutades med goa kanelbullar på Pressbyrån med Eddie efteråt så det var okej ändå.




I still run this thing like a dancehall queen.

Jag har alltid haft svårt för rosa nagellack men nu har jag äntligen hittat ett som jag älskar. Mavala i färgen Riga är min nya favvo!


saturday.

Idag har jag, mamma och John varit på IKEA och handlat lite möbler till den nya lägenheten. Dock har vi inga verktyg, så när min lillebror skulle hamra fick han ta en golfboll istället men det fungerade det med. Det finns heller ingen soffa här än så jag sitter på en stol i vardagsrummet och kollar på när bror spelar FIFA..Hmm detta jävla spela alltså! Men men, är skithungrig men mamma har lovat att beställa hem indisk mat om en stund så då är kvällen räddad!

bye

oops

Hahah jag har då inte alla chipsen i påsen. Har ju skrivit datum på de senaste inläggen och nu fick jag en kommentar från en uppmärksam Carro att jag skrivit 2011... Alltid steget före ;)

2011-11-11



Fick sluta tidigare idag så nu sitter jag här i soffan och myser med en kopp skållhet varm choklad som inte går att dricka än på ett tag. Typiskt. Anledningen till att vi fick sluta tidigare är för att vi i klassen vart på den mässan om universitet, högskolor, studera utomlands osv. Riktigt intressant faktiskt och nu har jag kanske lite mer aning om vad jag vill.

Take care!

2011-11-09

Sitter här i soffan och göttar mig. Robban har fixat mat till mig TVÅ KVÄLLAR I RAD. Herre, nu känner jag stor press på mig att göra något drastiskt och slå till med en riktig gourmetmiddag imon. Men det vet ju både ni och jag att det inte kommer ske. Pannkakor på sin höjd.

my best friend.





Haha! Jag och Loui hittade några nya vänner på naturkunskapet. Ibland har man tur!


den bästa kvällen.

Ja, den bästa kvällen var i lördags. Jag har inga ord som kan beskriva känslan, så jag lämnar det nu. Det finns ingen som Håkan, och det finns inga som kan göra en konsert så levande som han och hans fans. Alla borde uppleva en Håkan-konsert någon gång i livet.




dirty diana.

Känner att det är dags för en liten update. Förlåt, men jag har haft fullt upp i mitt liv den senaste veckan. Jag har nu flyttat från Kärra. Huset är nästan helt tomt, men den officiella-lämna-ifrån-sig-nyckeln-flytten är inte förrän den 25e november. Så just nu lever jag i ett kaos. Jag har packat allt i olika lådor och plastsäckar. Lite är hos mamma, lite hos pappa och det mesta är hos Robban. Problemet är bara att jag har ingen aning om vart som har hamnat vart, haha. Så jag har lite problem just nu men det ordnar sig väl med tiden hoppas jag.

Nu blir det tv-mys med mig själv. Har sjukt ont i vaden också, massage någon?