tjugonionde juli.


bild från imorse då det var sol i typ 20 min

Ligger i soffan och kollar basket just nu. Älskar OS haha!
Har annars inte gjort så mycket idag. Testat den nya bilen lite, fick kärringstopp direkt...Har tränat också, och väntar nu på att Robban ska komma hem från sin träning. Hoppas han har med sig räkorna som jag bad honom om..Hade varit ett bra avslut på helgen. Jobb imorgon men nu ska jag bara jobba dessa 5 dagar, sen v 32 har jag "semester". Fick ta två obetalda dagar för att få en vecka men det får det vara värt eftersom jag inte varit ledig på fyra år. Sen efter den veckan har jag bara 4 arbetsdagar kvar för den 17 augusti är det inskrivning på skolan, sen 2 veckors nollning och sen skolstart den 31a! Så alltså bara 9 dagar kvar på Posten, kämpa kämpa...

tjugoåttonde juli.

Vad tyckte ni om invigningen igår då? Själv somnade jag efter en stund...Men visste att det skulle hända så hade ställt klockan på 00.00 så att jag skulle kunna se slutet. Ville ju se när OS-elden skulle tändas! Blev lite besviken, satt och väntade på att se vilken kändis det skulle bli. Så när alla de ungdomarna tände elden fattade jag inte att den var tänd. Trodde det skulle hända något mer men nej. Så kan det vara!

Var ute och sprang för en stunde sen, vilket var väldigt jobbigt eftersom det måste varit typ 90 % luftfuktighet i luften. Gick ju knappt att andas. Väntade bara på att himlen skulle öppna sig och det gjorde den precis. Lite åska på det med. Blir kul för de som ska på Bruce ikväll...

Sitter nu och väntar på handbollsdamernas premiärmatch mot Danmark, kommer blir spännande!

tjugosjunde juli.

Idag har det varit fredag och väääldigt gött väder. Så tog ledig från dagens träningspass (har tränat alla andra dagar så tro inte att jag är lat) och följde med älsklingen till Vink. Det är ett ställe på Andra Långgatan som specialiserar sig på vin. Det är Emil från skolan som har startat upp det. Det är riktigt trevligt där så rekomenderar det!





Jag drack ju inte vin dock haha, tog en go cider!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att OS-invigningen ska starta. Jag är största OS-nörden, har väntat i 4 år och nu är det äntligen dags! Ska sitter klistrad framför tv nu i tre veckor. Är något avundsjuk på Carro vars kille spelar för Storbritanniens handbollslag, så hon ska dit och kolla. Fuskis-Carro.....

tjugoandra juli.





Igår var det sol för första gången en helgdag på hela sommaren. Åkte med Linnéa och Oskar till Smithska Udden. Har aldrig varit där förut men det var fint. Dock provade jag ju inte vattnet, men hahahah ALDRIG att jag badar när det är så kallt. Glöm det. Kul ändå att jag också kunde få åka till stranden en dag och sola min bleka kropp. Har nog aldrig varit så här blek en sommar någonsin. Det var ganska kallt igår men vad gör man inte för solen? 

Idag är det också ett år sen terrordåden i Oslo och på Utöya. Minns att jag jobbade på Coop den dagen, och att när vi inte hade kunder i kassan på morgonen satt och läste tidningen tillsammans och förundrades över vad som hade hänt. De rysningarna man fick att sånt kan hände var som helst, även här i Skandinavien där vi tror att vi är så skyddade. Men nej. Kommer aldrig att kunna glömma det.

Annars så är dagen ganska fullspäckad. Mest av tråkiga saker dock. Ska tvätta om en stund, sen fixa mat och träna. Ska också hinna åka in till stan och kolla lite kurslitteratur till första kursen. Måste köpa lagbok med, den kostar 2 200 kr. Weeeei. Sen ska jag till mamma ikväll med och sen var helgen slut!

nittonde juli.





Gothia Cup pågår förfullt här i Göteborg. Härligt med många lag och nationaliteter, mindre kul med överfulla spårvagnar.. Jag behöver iallafall inte ta mig in till Heden för att kolla. Detta är utsikten från trappuppgångar från husen där jag delar post i. Första parkett! Vet inte vad planen heter, men det är i Guldheden iallafall.

glädjebeskedet.

Hellu! I torsdags var det ju en 12e..alltså en dag jag väntat på väääldigt länge. Första antagningen till högskolan är klar och jag kom in på mitt förstaval, juristprogrammet! Så nu blir det plugg i 5 år.





Firade med att äta trerätters på kvällen med älsklingen och Niklas. Mmmmmuuummms.







Halloumi till förrätt, kyckling- och oxfiléspätt till huvudrätt och pannacotta till efterrätt!


fredag trettonde juli.

Jag tycker det är jätteroligt att kolla igenom gamla inlägg på bloggen, har ju ändå skrivit här ett tag. Hittade då detta. Hahah nu i efterhand kan man ju skratta åt händelsen men jag har nog aldrig gråtit så mycket eller varit så förstörd som jag var när detta hände. Fyfan kunde inte gå in vanligt i lägenheten på flera månader efteråt...tittade alltid efter skitnoga så att det inte var några äckliga fåglar någonstans! Uuuhu hemskt minne.




tolfte juli.

Vi får ju alltid joggingskor av klubben, men detta året beställde jag mina lite senare eftersom jag var i Köln när vi beställde så jag hann inte få mina innan sommaruppehållet..



Och så här ser mina förra årets skor ut! Inte så härliga va? Men som tur är så köpte jag ju mina rosa älsklingar i London så då tänkte jag ju att jag kan springa i dom. Men. Helveeete vad ont jag får i fötterna av att springa i dom. Gillar dom ej!



Hmm.. så vad göra? Springer i mina gamla nu, gymmar i mina nya haha. LÄNGTAR tills mina nya kommer. Hoppas de är bra, för jag har inte provat dem...Ajaj.

my new painting.



Måste direkt ursäkta för en dålig bild men jag såg nu att den är helt sne...Och att det reflekteras en massa ljus i den men SKIT SAMMA. Men orkar inte ta en ny så detta får duga. Jag kände att jag behövde en personlig sak i Robbans lägenhet, haha, så jag beställde en tavla eftersom den som hängde där tidigare inte var så snygg om man säger så. Denna kommer från Kan Dee och är ju helt underbaaaaar om du frågar mig!

tionde juli.

I lördags var jag i Kärra för att fira Josefin som fyllt 20 år. Det var jätteroligt att träffa folk som man typ aldrig träffar annars, att liksom för en gångs skull komma bort från alla i "handbollsvärlden" som ju är ganska liten haha.



Mina favoriter Emma & Josefin! ♥





Jag hade varit på Make Up Store på dagen för att sminka mig. Fick ju en sminkkurs i julklapp av svärmor så tänkte använda den. Tro fan att jag bokat på Make Up Store på Vallgatan och upptäcker att mitt presentkort bara gäller på Åhlens. Braaaa Stinet! Jag kunde inte boka om så det vara bara att betala... Blev så jävla sur på mig själv eftersom jag inte hade räknat med att lägga ut dom pengarna men men. Nu har jag ju en sminkkurs till som jag kan ta någon gång. Man får se det positivt....

första juli.

Den här bilden visade Frida för jättelänge sedan, och jag tycker den är så bra. Den speglar ju ändå verkligheten på ett ganska bra sätt eller hur?



Och för att spinna vidare på det kommer här lite bilder från en försäsongsträning vi har haft i Skatås i år.










dags för gym.

Har ju inte gymmat någon denna veckan eftersom vi i Önnered har Träningverket som gym och det ligger ju så långt bort så jag kan inte ta mig dit eftersom jag inte har någon bil. Väldigt dåligt tycker jag men så är det. Så denna sommaren hade jag tänkt köpa en månads träningskort på Sportlife. Och precis innan jag tänker köpa så kommer det upp en deal på Groupon, en månads träning för 95 kr. Det är ju ett acceptabelt pris, haha. Det kortet gäller hela juli så idag ska jag dit och lösa in min värdecheck och sen köra lite crosstrainer, ben, bål och rygg tänkte jag. Får ofta ont i ryggen så måste träna den mer. Det är en muskelgrupp som iallafall jag ofta glömmer bort att träna. Ha en bra söndag och ikväll hejar vi på ITALIEEEEEEEN!