Önnereds Damlag

Här kommer de utlovade bilderna från lagfesten. Ligger i blandad ordning. Vissa är fina, vissa... inte lika så vackra... Haha. Men det gör inget för haft ett väldigt roligt år med er tjejer! Leeeevaaaaart! Kommer aldrig glömma oss.


























vanligt ovanligt.

Förra lördagen hade vi ju "utkil" för alla som ska sluta, eller speciellt Wannarna då. Bilder från den dagen kommer, typ imorgon. Iallafall så hade vi spelare förberett en del saker, och en av de här sakerna var en frågesport där alla skulle komma på en fråga om sig själv. Och det finns mååånga saker jag kan berätta om mig själv. Jag har berättat lite om det förut men här kommer lite mer saker som ni kanske inte visste om mig!

- Kommer ni ihåg barnprogrammet Salve? Jag älskade det programmet och min första kärlek var prins Erik! Å vad jag tyckte han var söt, haha. 5 år och jättekär.



- Jag tror på att man återföds när man dör. Och jag är säker på att jag var jude i mitt tidigare liv. Har drömt så verkliga drömmar, och allt om förintelsen berör mig väldigt mycket. Det är svårt att förklara, det är mer en känsla.

- Min favoritpizza är pizza med tonfisk på. Låter inte jättegott jag vet, men prova så ska ni få se att det inte alls är som att äta tonfisk på burk (fast det älskar jag med). När jag var liten åt jag alltid denna pizzan, men sen skulle alla kommentera att den var äcklig och eftersom jag inte hade så bra självförtroende då så slutade jag äta den och tog typ kebabpizza istället. Men nu när jag är lite äldre, haha, så har jag börjat äta denna underbara pizza igen!

- Jag har alltid sett upp till min pappa, och när han började fågelskåda på fritiden hängde jag självklart med. Stod där och tittade på fåglar, favoriten är tofsvipan. Nu var det dock ett tag sen jag eller pappa höll på. Haha.

- Min favoritkaka är mandelkubb och en av mina favoritgodisar är punschpraliner. Gammeldags smak? Hmm ja.



Kan nog komma på hur mycket sånna här saker som helst. Men det blir en annan gång!


London del 2





Solen tittade fram under 10 min en kväll! Woooop





Tänkte bara visa lite av shoppingen för orkar inte hålla på och fota och sånt. Men jag hittade iallafall mina nya älsklingar inne på Nike-affären och de är så härliga! Kommer ha dem på gymmet, tycker de är för fina att ha i löparspåret... (och måste ju ändå ha Asics på träningarna)



Har fått för mig att jag älskar Kiehl's. Hoppas denna ögonkrämen är bra nu då.



Skal från Marc by Marc Jacobs. Bara min nya mobil som fattas.. har väntat i evigheter på den nu.



Ååå Jeffisar! Skitdålig bild men det är de vanliga svarta Lita. Kan användas till mycket!



Och så köpte jag givetvis te. Drack ett jättegott te på ett café där så hoppas att jag kan börja gilla det nu. Dricker ju inte kaffe och då nästan måste jag gilla te så man kan dricka något när det bjuds på sånt..

Detta var mina bilder från systemkameran. Kan komma mer när jag får Issas. Finns nämligen en del härliga kort på hennes mobil.

London 2012



Å London var underbart! Dit vill jag igen så fort som möjligt. Det som var trist var ju att det regnade heeeela tiden. Men som göteborgare är man ju van, haha. Tänkte bjuda på lite bilder så enjoy!

Bildtexterna står under bilderna.



Jag utanför hotellet som vi bodde på i Kensington. Lite, mysigt och väldigt fräscht!



När vi kom dit första dagen turistade vi, kollade Buckingham Palace, Big Ben, den stora kyrkan m.m. Hamnade mitt i London Marathon med, målgången var precis vid slottet.











Utanför Harrods som var det sjukaste jag sett!



Väldigt nöjd med mina gula påsar. Vi shoppade bara under 2 dagar men hann med en del ändå. Självklart hade man velat hinna med mer men det var ju ingen lång resa. Fast både jag och Issa var väldigt nöjda med våra inköp :)






26 april 2012

Jag är tillbaka! Ska lägga upp bilder från London, vill bara njuta lite av min ledighet med. Hörs!

semme.

Ligger och laddar. Ska sova snart. Imorgon är det den sista jobbdagen innan en heeeel veckas semester. Woho! Kunde inte kommit lägligare. Tack Gud för att du låter veckorna gå snabbt, men låt nästa vecka gå liiiite långsammare.

woopsie.

Idag har jag haft en väldans tur faktiskt. Någon Lapp-Lisa måste ha haft en väldigt bra dag eftersom jag bara fick en varning (?) när jag egentligen skulle haft böter för felparkering. Visste inte ens att man kunde få "gult kort", haha. Men inte mig emot. Tack Lapp-Lisan, du gjorde min dag!





Ska inte hända igen, jag lovar. Har inte råd med böter!

avslutningslagfest nummer ett.



Hade en väldigt bra dag igår med världens härligaste lag!

Började med samling i Önneredshallen. Kollade lite när farmen spelade innan det var dags för femkamp. Tyvärr vann inte mitt lag. Vet faktiskt inte vilken plats vi kom på men det är ju oväsentligt, haha. Kan ju bara säga att det kommer dröja innan jag vill göra Irländsk julafton igen.. haha årets fulaste vurpa.

Sen var det lite fix och så innan vi gick och åt pizza och sen hem till Karro, kvällens värdinna. Efter en stund kom även herrlaget och så hade vi gemensam lagfest. Mycket trevligt! Sen gick vi ut, hamnade på Valand och där var det trevligt tills nån släppte ut tårgas eller vad det nu var i hela lokalen så den fick utrymmas. Hostade och grät, tack för den! Vi fick inte hämta våra kläder i garderoben heller så där stod vi utan kläder mitt på Avenyn. KUL. Gick till Park sen och fortsatte där innan jag och Mathilda gick tillbaka till Valand och bankade på dörrarna för att få hämta våra grejer. Haha. Jaja, det blev bra tillslut och jag hade jätteroligt. Tack till bästa lagen! Ser fram emot nästa lördag då det är ytterligare en lagfest, fast bara för damlaget denna gången.

easter.



Börjar inlägget med en bild från en av de bästa dagarna i mitt liv när jag ser lite småbusig ut. Idag har det ju varit Långfredag vilket inte har kännts av på något speciellt sätt, förutom att man har varit ledig då. Har varit med Robban hela dagen men åkte hem sen för hade en del att fixa (typ städa och sånt) eftersom jag aldrig orkar göra det på veckorna och jag inte kommer vara här resten av påsken. Lika bra att få det tråkiga gjort då även om det är fredag.

Imorgon ska jag kolla OS-kvalet i Scandinavium med Emelie. Sen åker jag till pappa, sover där och sen på söndag har vi filmgenomgång och träning med laget. Efter det är det raka vägen hem till mamma och på måndag morgon är det bortamatch mot Höör. Så det var den helgen det! Ha det så bra allesammans!

jag är lycklig nu.

Jag mår bra nu. Kan nog påstå att jag är riktigt lycklig. Jag har så mycket att se fram emot, och jag tror att det är det som gör mig så glad.

Först och främst är det sista arbetsdagen imorgon innan det är påsk och långhelg. Välbehövligt. Match på måndag också vilket alltid är roligt!

Klippa mig och slinga håret är något jag också ska göra som jag blir lycklig av. Ska bara bestämma datum.

Har sökt till högskolan i höst och längtar till juli då det preliminära antagningsbeskedet kommer! Är nervös, MÅSTE komma in annars vet jag inte vad jag gör..

I maj blir det en weekend till Köln för att kolla Final Four i handboll. Det kommer också bli jävligt roligt. Det blir jag, pappa, John, Robban, Helena & Magnus, Niklas och Merre. Gött gäng!

Den 21 april är det lagfest. Den är spikad, kan bli någon mer med beroende på hur det går i kvalet. Hur som helst, lagfester är de roligaste festerna.

Och sist men inte minst så har jag idag bokat en resa till London med Isabelle! Den 22a april åker vi och det kommer bli så roligt. Lycka.



Sen blir man ju lycklig av att veta att våren och sommaren är påväg. Att det blir mindre och mindre post på jobbet. Det enda som kan göra det komplett är bra väder, och att jag och Robban kan åka iväg på en resa i augusti när jag är ledig. Jag hoppas och håller tummarna! Annars är inte sommaren planerad mer än att jag för första gången ska kunna ta bilen och hälsa på mormor. Midsommar ska firas på ett bra ställe med härliga människor. Det blir nog bra det här.

första åkturen avklarad.



Idag på jobbet gjorde jag min debut i postbilen! Vi har bara en runda där man kör bil, om man ska dela ut post. Annars kör de buntar och tömmer lådor och sånt men sånt gör inte jag. I en postbil sitter man på fel sida och kör och det kändes väldigt skumt måste jag säga. Men antar att det är en vanesak. Sen var den automatväxlad vilket jag aldrig har kört förut. Tog ett tag innan jag fick till det med körningen men sen så flöt det på! Dock tyckte jag att det var väldigt tråkigt att köra automat. Det händer ju ingenting? Mycket roligare att växla så att man känner att man gör någonting mer än att gasa och bromsa som typ en 10-åring kan.