tjugofjäde oktober.

Längtar till imorgon. Då är det löööning. Eller ja, dagen då min skuld till CSN ökas på lite till. Men det bekymmret får man ta senare i livet. Nu ska man bara LEVA. Ska fira månadens fattigaste dag med att laga mat, chili con carne mmmuums. Och sen ikväll en liten kvällsjogg, behöver få ut lite slagg.

Det var de hele. Hejdå!

tjugotredje oktober.

 
Idag har jag varit på en advokatbyrå för första gången. Vi var där på praktikerbesök inför fredagens förhandlingsspel om arbetsrätt. Och herregud vad fint det var på byrån! Och människorna som jobbade där var så profissionella, och jag kände verkligen att jag vill jobba med något sånt i framtiden. Det är nämligen viktigt för mig att inte göra samma saker dag ut och dag in utan få mycket variation. Därför kommer juristyrket passa perfekt!
 
Jaja, nu ska jag skriva klart min del av morgondagens redovisning och sen ikväll är det träning. Ha det bra heeeej så längeee (Träningsverkets reklam sätter ju sig på hjärnan....)

söndag idag.

Söndag idag IGEN. Fy fan vad veckorna går fort. För fort.
Igår spelade vi vår tredje match för säsongen, tredje vinsten! Gött. Sen resten av tiden har jag varit all alone och tentapluggat, lagat matlådor, tvättat, bla bla. Har haft en väldigt tråkig helg med andra ord.
 
Har satt upp dessa finisar på toaletten med. Fick några på min student, fast i beige. Dessa har Robban köpt (vill inte använda mina mihihih). Ha en bra söndagskväll och missa inte Solsidan och Partaj ikväll :)

gameday.


tredje oktober.

Har haft skola idag 8-11. Sen har jag faktiskt pluggat en hel del. Har inte hållt på med mobilen, inte haft på datorn eller teven utan bara koncentrerat mig på plugget. Är det detta som är tentaplugg då!?!? Ska plugga så här varje dag från och med nu för det är bara 2,5 veckor kvar till tenta! Jag lovar att jag inte ska tjata om det, för det minns jag att jag skrev ett argt inlägg om förra året att jag störde mig på sånna som håller på å tjatar.. Hehe.
 
Nu är jag dock lite trött, måste laga mat med som jag inte gjort än.. Blir pasta med tonfisk och halloumi. Haha ibland får man ta det som finns hemma. Ha det så bra!