set fire to the rain.



Det är tur att Vänner alltid kan få en att skratta. Tack för denna i särklass bästa serien genom tiderna!

Hejhej.

Ikväll befinner jag mig hos mamma. Mysigt. Snart börjar Så mycket bättre som jag ska kolla på. Förra gången det gick var ju succé så får väl kolla lite på det ikväll då. Ha en bra kväll, och håll tummarna för oss önneredsdamer när vi möter Skara imorgon!


Not again.

Börjat bli lite tröttsamt att be om ursäkt för dåligt bloggande känner jag. Jag bloggar ju när jag vill! Men denna veckan har jag, tro det eller ej, jobbat. På ett dagis. Hmm ska jag utvärdera mitt vikarierande snart kanske? Börjar ändå bli rätt rutti nu. Vi får se. Måste sova nu, börjar ju ändå så pass skumt tidigt som 9.15 imorgon. Waaa. Godnatt!


all alone en lördagskväll.

Japp, denna lördagskväll spenderas ensam. Var i stan på dagen med Carro och Linnéa, käkade å så. Sen var alla i laget och kollade Kärra-Boden, vi möter ju dem imorgon. Så nu har tänt lite ljus och ätit melon, bra mys! Sitter och gråter också eftersom Allt för min syster går på tv. Fyfan vad hemsk film. Och förresten! Har köpt en ny data nu. Fast jag har inte installerat den å så. Pappa får hjälpa mig imorgon. Då blir det grym bloggning! Förhoppningsvis.. 

Ha en bra kväll allesammans!

thats you.


görroooligt.





Idag har jag varit och fikat med min Josse. Var också och skaffade mig ett lånekort så nu kan jag låna massa böcker. Det blir bra nu när man är fattig, haha. Sen fick jag också äntligen ett vikariejobb imorgon. Det är så himla jobbigt att behöva tävla om jobben. Den som svarar först på smsen får jobbet liksom. Men nu äntligen fick jag ett, och på min favoritskola dessutom. På Kärralundsskolan som ligger 2 min från Robban. Så imorgon ska jag undervisa en 4a. Gött. Ha det!

scrambled eggs.



Grattis Stina till din första äggröra! Husmorslivet börjar ta sig. Well done.

(jag vet att den ser torr ut, men jag ville ha den så faktiskt..)

småcitrus.

En grymt bra sak med hösten är ju att det är säsong för satsumas! Det är ju så himla gott, jag älskar det. Det är dock viktigt att det är just satsumas, inte clementiner. Det som är tråkigt är ju bara att det typ är ett lotteri om man får sånna perfekta eller bara tråkiga satsumas. Jag vet exakt hur jag vill ha dem. Glansigt, tunnt skal. Då brukar chanserna vara stora att de är goda!


Ser ni förresten mitt snygga nagellack? Silvrigt från Depend, som täckte jättebra med bara ett lager. Det är inte dåligt. Sen fick jag låna Fridas glitternagellack för att piffa till dem lite igår. Najsigt.

om du var vaken skulle jag ge dig allt det där.









Igår var det utgång som gällde. Den hade vi gjort oss förtjänta av eller hur? Den började hemma hos Åke där det fixades m.m, sen drog vi till Janita som hade fest eftersom hon fyllt 18. Sen vidare ut på stan. Det var väl en sådär utgångpå grund av olika saker. Det blev tillslut bara en stund på Excet innan jag åkte hem. Men det var så roligt att Julia var här och hälsade på! Hoppas det kan bli fler gånger, och nästa sommar vill jag också åka upp till Piteå Dansar Och Ler som de andra gjorde detta året.

Kolla förresten Gerkes guldiga klänning. Sjukt snygg!

hej.









lookbook.nu

Tisdag.

Fan vad härligt att Sverige spelar EM nästa år då, även om det var lite på håret. Tycker annars de är sämst, hejar hellre på Italien även om de kanske inte är så bra just nu. Jag har ingen större koll om man säger så. Imorgon är det onsdag, och jag ska köra bil och kolla på RIK. Blir en go dag.

Ha det gött, haj!


just another manic monday.



Tjeeennna!
Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade till massa vikarie-sms men kunde inte ta nåt jobb idag eftersom träningen är halv sex idag så då hade jag inte hunnit. Så kan det vara ibland! Idag har Robbans föräldrar kommit hit och nu kan jag också övningsköra med hans pappa så det ska jag göra ikväll. Måste köra massa nu ja.

Sen kände jag att det var änna dags att byta ut studentbilden som profilbild på Fejjan, så det fick bli den ovan från i somras. Saknar mitt hår. Och den lilla brännan man ändå fick.. Jaja. Bara ca 8 månader kvar till värmen eller nåt. Håll ut.

söndag.

Bortamatch igår mot Hellton och väldigt skön seger med 19-32. Gott! Idag ska jag inte göra mycket, eller jo massa tråkiga grejer som jag inte hunnit med under veckan typ. Men först ens väng till stan och köpa nödvändigheter. Blir nog braaa.

den heliga onsdagen.

Ja idag är det ju onsdag, den dagen under veckan som kan betraktas som helig om du frågar handbollsfolk. De flesta lag är ju träningslediga idag. Och då kan man ju passa på att se ikapp en massa teveprogram som man missar alla andra dagar, typ Ensam mamma söker och Hollywood fruar. Go tevekväll, ja. Men är ganska trött för har jobbat idag. Igår, idag och imorgon och på fredag jobbar jag på ett dagis (eller förskola som det tydligen heter, jaja) i närheten. Igår var det lite jobbigt eftersom jag inte är van vid så små barn (de minsta var 1 år), men idag har det gått mycket bättre och var faktiskt roligt! Men imorgon ska jag vara med de lite större barnen 3-5år och de är busiga, haha.

Ha det bra!

oktoberdag




Ojdå nu var det ett tag sen sist ja.. Men jag har jobbat lite, spelat två matcher (två vinster!) och så men nu är jag tillbaka! Och det är sjukt att det redan är oktober.. Känns inte direkt så i luften men har hört att det ska börja bli kallare...suck. Nej nu ska jag fortsätta kolla Sex and the city, sen fortsätta med mitt Vänner-marathon haha. Livet e gött. Ha det braa haj!