28 november.

Hade tvättid kl 7 imorse..att man aldrig lär sig att boka i tid så man slipper tidiga mornar! Jaja, bara en i raden av flera bedrövelser just nu i livet. Orkar inte. Måste kämpa på, det vänder väl snart hoppas jag. Jag vet iallafall en sak som kommer bli bra just idag. Ska nämligen få hjälp att installera skrivaren! Bättre sent än aldrig och jag är i stort behov av den just nu alltså.

Ha det bra!

önskelista.

Äh, när jag ändå skrev om en fin liten sak jag önskar mig till jul så kan jag ju skriva lite mer saker.

- Inredning (modern stil typ haha)
- Smycken (ex från Kenzas kollektion för Guldfynd, örhängen från Marc Jacobs)
- Nagellack i roliga färger
- Inbundna böcker till min framtida bokhylla..haha
- Spotifyprenumeration
- Presentkort
- Schampo&balsam
- Small Talk från Tigi

Ja, det var väl det. Har någon tips på vad man kan köpa till en kräsen pojkvän så mottages det gärna! Alltid samma problem...haha.

hjorthuvve.

En sån här väggdekoration hade inte varit fel att få av tomten i jul!
Bild från mio.se

tionde november.

Dags för ännu en match. Denna gången står Hallby för motståndet borta i Jönköping. Heja oss!
 

femte november.

Hejhej!
Ligger i soffan och tar igen mig efter en jobbig träning. Fys-Måndag, jo man tackar! Fick hem lite tacos vilket gjorde kvällen lite bättre iallafall. Imorgon är det skola och den nya kursen "Offentlig rätt" weeehooo. Skönt med lite nytt!

Puss på er.

köpköpköp.

 
Robbie Moor's nya kollektion är klar och släpps snart på hemsidan. Perfekt som juklapp till pappa, bror eller pojkvän. Eller till dig själv!

fjärde november.

 
 
 
 
 
Igår spelade vi match och förlorade. Nog sagt om det, hatar att förlora och var skitsur efteråt. Nästa lördag är det sjuk revansch som gäller kan jag säga.
 
På kvällen var jag bjuden på Halloweenfest hos Carrolajn. Jag var Pippi Långstrump, haha. Vet att man egentligen ska vara läskig men nu blev det raka motsatsen för mig istället men vad gör det! Emelie&Linn hade så himla bra sminkningar! Sjukt läskiga ju!
 
 Det var iallafall väldigt kuul. Följde inte med ut för visste inte hur jag skulle lösa det med kläderna och så var jag så sjukt trött i benen efter matchen så åkte hem och sussade. Då mår man bra idag och kan tvätta i lugn och ro. Annat är det för min lille R som inte mår så bra efter gårdagen... Hahah skyll dig själv säger jag bara!

första november.

 
Första november. En riktigt tråkig månad. Årets värsta.
Men man får göra det bästa av det helt enkelt. Jag är glad att jag pluggar, så att jag idag kan ligga hemma med tända ljus och slippa vara ute i regnet som jag vet att mina fd posten-kollegor är just nu. INTE AVUNDSJUK.