p-p-p

Lovet har fått en bra start! Efter många om och men följde jag med Robban och hans kompisar ut igår och det var kul förutom att jag blev så sjukt trött på slutet. Nu har jag ändå lärt mig hur man festar med ulricehamnare, och de är inte nådiga alltså! Träffade även på två sävehoftjejer (bundsen, skräääll), kanske inte var jättekul efter matchen haha. Om en stund ska jag åka hem till Linn för att göra iordning oss för klassfesten ikväll. Det är maskerad såklart (älskar Halloween)och jag ska klä ut mig till typ grekisk gudinna. Får se om jag orkar smörja in mig med guldfärg bara, är osugen just nu.

Ha en bra lördag!


åh fina stina.

Den här videon skickade Vendela till mig och jag dööör, hahah. Så rolig.


bless the broken road.

Igår beställde vi i klassen våra studentmössor. Nu är det på riktigt. Jag längtar så otroligt mycket, men samtidigt är jag rädd. Rädd för att vakna upp dagen efteråt och inte veta vad man ska göra med sitt liv. Vakna upp arbetslös? Helst inte. Men varför är jag rädd egentligen? Det är ju efter studenten mitt liv börjar! Men det är väl det som är grejen med mig. När jag inte vet vad jag ska göra, när vägen framför mig inte är rak, då blir jag lite osäker. Just nu vet jag ingenting. Funderar på att jobba ett år, resa bort på någon lite längre resa eller så. Sen ska jag plugga. När jag vet vad jag vill. Just nu vet jag inte det.

Men.
Den 1a juni 2011 ska jag springa ut från skolan och vara stolt över mig själv. Än är det lång tid kvar, många prov och många inlämningar. Kämpa kämpa kämpa. Belöningen kommer.



Snart är det min tur babe.

cyberlink.

Nej usch vad jag hatar måndagar. Men snart är den slut.
Ny header på bloggen med, kände att det var dags. Får väl se hur länge den stannar, lite fjortis-varning över den men det är ju tydligen mitt rätta jag så varför försöka dölja det?

nostalgi.








lovely.

Börjar bli tråkigt det här med bloggningen. Antingen ger jag det en sista chans eller så lägger jag av helt. Vi får se hur det blir.

Just nu befinner jag mig i Ulricehamn hos Robbans family. Han är ute på nåt ärende och jag pluggar..Jättetråkigt att man måste plugga på helgerna men det är inte mitt fel att cp-lärarna lägger inlämningar och prov på en MÅNDAG. Idioter. Nästa vecka är sista veckan innan lovet och som vanligt lägger alla allt samtidigt så man får slita röven av sig för att klara allt. Men snart är det lov och lovet ska bli GRYMT har jag bestämt. Börjar med en Halloween-fest på lördag, sen flytt från Kärra på måndag vilket är mindre kul men det finns inget att göra åt det.

Take care!

imagine.

Tips från coachen. Byt aldrig brun-utan-sol märke! Jag bytte från Loréal till Garnier för att pröva något nytt och det gick som det gick..helt förstörda ben och armar. Fläckiga och randiga och jag vet inte vad. Hemskt ser det ut. Jag har skrubbat som fan också men det gick inte bort. Och idag är det match också som jag måste spela i shorts. Nej, gör inte om mitt misstag. Från och med nu är det bara Loréal som gäller.


never say never.

Då var snart denna helg slut och det suger. Men tiden går fort och snart är det HÖSTLOV vilket uppskattas otroligt mycket. I fredags var det match, förlorade med 2 bollar. Säger inget mer. Surt som satan. Direkt hem till Robert och på morgonen efter bar det av till Båstad med hans föräldrar för att fira hans morfar. Var en jättetrevlig dag/kväll, vet att du läser Helena så tack igen för att jag fick följa med! Fick dock åka halv nio ensam med tåget för att spela match med farmen i Trollhättan men det var lugnt för det blev segeeeer! Första för säsongen, fint som snuuuus.

toodels







Colan är inte min. Dricker inte sån skit, jag köra bara på äkta.

Och så vill jag och Robert (mest jag) bjuden på denna söta bilden. Hahah är han inte för söt med sina nya knäskydd som han måste ha jämt? Stackare, tur att dom inte syns under byxorna iaf..


nobody is gonna love you more than I do.

Imorse på morgonträningen hade vi spänst och snabbhet i Friidrottens hus. Längesen man var där nu och det kändes bra att vara tillbaka. Gosigaste tränaren hade vi också, hur bra som helst. Hade jag haft henne som friidrottstränare hade jag varit på bra humör jämt på träningarna!

Snart är det match, och efter matchen ska vi gå ut några i laget (hoppas jag?). Men vissa är ju sånna bangare i laget så vi får väl se hur det blir. Tar med mig klackarna iaf.

Ha en grym helg!


feelings.



Imorgon är det GAMEDAY. Fest i Lillekärrshallen 19.21. Och då ska vi fan ta poäng! Vill känna den glädjen som på bilden ovan. Den känslan vi hade efter den första matchen i elitserien är en av de bästa jag kännt. Kom igen nu.

.



Trött på livet.

And even though its a struggle love is all we got.

Tack för kommentarerna Carro, Frida och Lillen! Till er andra.. det kommer fler chanser.
Och ja, jag vet Carro att jag är sämst på att uppdatera men den som väntar på nåt gott  väntar aldrig för länge (hatar det citatet). När skolan lugnat ner sig lite ska jag försöka mer. Har sjukt mycket i skolan och idag slutade jag 13.15, min tidigaste dag hittills detta året. Det är ändå sjuk, jag går på Katrinelund förfan!

please.

Ni som läser denna bloggen (ja, ni är faktiskt några stycken tro det eller ej) är SKITDÅLIGA på att kommentera. Som med allt annat man gör i livet tröttnar man när man inte får någon feedback på det man gör. Så kom igeeeen nu. En liten ynka kommentar då och då är allt jag begär.

pick yourself up and dont blame the world



Är otroligt sugen på att shoppa men vill inte bygga upp några förväntningar. Alltid när man går där på stan hittar man ändå ingenting! Någon som känner igen sig? Imorgon ska jag iallafall gå en runda på stan och leta efter en speciell sak..Om jag hittar den återstår att se. Ska be till shopping-guden ikväll. Amen.

ingelalalalala

Mitt rum nu är ett enda kaos. Har bilder på hur det ser ut..men de vågar jag inte lägga upp! Jag skäms. Men så är det ju när man ska flytta, allt blir ett enda kaos. Har flyttat min byrå till Åsa och nu ligger de kläder som låg där på golvet. Ja, ni kan nog tänka er hur det ser ut! Så idag ska jag städa  och packa. Och slänga en jävla massa grejer.

Ha en bra söndag!


alla vill se dig dala nu.

Jag säger som Carro. Jag är stolt över att vara göteborgare, stolt över att Håkan kommer härifrån. Rysningar, ja.


GULLE GULL.

Det tog visst inte så lång tid innan det kom ett inlägg! Creed till mig.

Idag hade vi en gullig sak på besök i hallen.. Jessicas hundvalp! Fyfan vad den var söt, man blev ju helt kär. Den sötnosen hade iallafall mest uppmärksamhet i hallen idag.

(jag önskar mig en hundvalp i julklapp, eller en kattunge går också bra!)






strawberry weed.

Jag är så kass på att blogga. Men det kommer när jag har tid. Har en del inlägg på lager..

rare.

Sitter ensam hos Robban och väntar på att han ska komma hem och göda mig med tacos. Det är den enda maträtten vi kan göra och äter det jämt haha. Men det är muuums så klagar absolut inte!

Kollade precis på Kenza & Tyra Show och fyfaaan vad bra det var och Kenza är så jävla snygg. Sveriges snyggaste kvinna helt klart. Ni kan kolla på programmen här.

Hoppas ni får en bra helg! Min kommer bestå av handbollsträning imon kl 9.. Flyttning till Åsa och så bortamatch mot Spårvägen på söndag. Så ni vet vem ni ska sms på söndag och hålla sällskap!