hemnet.











Jag har hittat min drömlägenhet. Om jag hade 3,5 miljoner hade jag köpt den direkt för den är ju helt underbar. Nästan exakt såhär vill jag bo i framtiden. Man skulle varit rik.

28 juni.

Ja hej nu var det ett tag sen! Tänkte faktiskt lägga in bilder från midsommar i typ måndags då de var "färska", men har blivit nåt fel med dem så man kan inte rotera dem. Så nu skiter jag i det och visar bara bilder som jag har på rätt håll vilket är typ inga alls. Men det är bättre än inget!









Är lite trött nu. Har jobbat typ heltid i två veckor nu. Har ju bara 75% annars. Men blir gött med extra pengar nästa månad! tittar lite då och då mot teven där Italien ser ut att spöa Tyskland vilket är OTROLIGT GÖÖÖTTTT!! Forza Italia!

21st.

Snart sticker jag iväg till Varberg. Midsommaren är bäst på västkusten eller hur?! HA EN TREVLIG HELG!

tisdag nittonde juni.



Hej gulleungar! Var ett tag sen senast. Har tappat det lite med den här bloggen då va, men ska försöka hålla igång detta lite under sommaren iallafall. Har ju ingen semester så det kommer bli som vanlig för mig när det gäller jobb och så. Hade gärna velat ha lite semester men så är det. Fjärde jobbsommaren i rad. Men behöver pengarna för ska ju plugga i fem år (om jag kommer in då vill säga).

Nej, nu ska jag väl kolla Sverige-matchen. Ha det braaaa, hej!

återupptäckt en gammal goding.

The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
Yeah

But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide

I'm quiet, you know
You make a first impression
I've found I'm scared to know
I'm always on your mind

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
You somehow find, you and I collide

Don't stop here
I've lost my place
I'm close behind

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills your mind
You finally find, you and I collide

You finally find
You and I collide
You finally find
You and I collide

nationaldagen.

Ligger på min favoritplats, i min favoritställning och gör min favoritsysselsättning. Gissa vad? Läser bloggar såklart, haha. Vill ni ha lite tips på bra bloggar som jag kan rekommendera? Säg till i sånna fall!

Idag var vi ju som sagt en sväng till Varberg. Och ni som känner till Varberg vet ju att man inte får missa Tre Toppar när man är där. Farligt god glass alltså! De gör sina egna rån med, och chokladsåsen med tror jag om jag inte misstar mig? Smakade så iallafall. I min glass fanns det smak av brownie, mintchoklad och dumle. Mmmmmmmm...!




femte juni.

Så himla skönt att komma hem efter träningen och veta att man är ledig imorgon och kan sova ut lite! Älskar röda dagar! Nationaldagen ska firas med en tripp till Varberg med Linnéa och Oskar. Killarna ska golfa och jag och Lelle ska väl..tvätta typ. Måste verkligen tvätta så ska se om jag kan få låna tvättmaskinen där kanske. Eller så får fan Robert tvätta på torsdag. Det kan han gott ha, moahahah. 

Kvällens träning har bestått av Army fitness, eller vad det var. Vet inte skillnaden mellan all olika typ av militärträning. Sjukt jobbigt var det dock! Det var nog det jobbigaste sånt militärpass jag gjort iallafall.

Och sen undrar man ju vilka jävla idioter det finns i den här världen alltså. Efter träningen upptäcker Frida att det varit inbrott i hennes bil och att de har snott hennes och Malos väskor som låg däri. Så onödigt så det finns inte! De blev nu av med mobil, nycklar, plånbok och allt som kan tänkas vara i en träningsväska. Tildas studentpresent som Frida köpt blev också stulen. Vilka as.

Ha en bra ledig onsdag!

fjärde juni.

De tidigare bilderna som jag har lagt upp från Köln har varit från min systemkamera. Har några på min mobil med som jag tänkte visa upp, sen får det räcka. Ni kanske är lite trötta på Tyskland nu? Haha.












hising island.



Tog en promenad förut och hamnade uppe på Ramberget. Utsikten därifrån är häftig, och varje gång man är där påminns man om hur mycket man älskar denna stad!