hundra dagars nyttighet.



Hej alla fans!
Jag har gått med på en grej.. ska vara "nyttig" i 100 dagar från och med den 2a januari. Det är Carrollllinee som har styrt upp detta riktigt ordentligt. Det finns en blogg, och en sida på Fejjan. Har alltså ultimata förutsättningar för att klara detta! Fast, Carro har ju lagt upp en lista på saker som är okej eller inte och där har jag faktiskt lite synpunkter. Ingen behöver lyssna förutom jag själv. Det är ju upp till mig hur jag vill göra detta. (alltså inget ont mot själva listan) 

Enligt listan är det okej att dricka Fun Light-saft vilken jag INTE tycker är ok. Tycker den saften är värre än vanlig då den innehåller massa sötningsmedel och annan skit som är sämre för kroppen än socker. Men dricker aldrig light-produkter ändå så lär ju inte bli något problem direkt. (ska sluta dricka vanlig saft jaaa)

Sen får man inte äta vitt bröd. Dock kommer jag BEHÖVA göra undantag från detta och det säger jag redan nu. Jag kan inte sluta med det eftersom jag älskar bröd och det är det ända jag tycker om, typ. Alltså jag kan inte dricka yoghurt eller nåt på morgonen till exempel och ni vill ju inte att jag ska dö?! Självklart kommer jag inte äta VITT vitt bröd ni fattar, men lite ljust iallafall. Ska försöka MINSKA på detta men det måste komma med tiden.

Och juicen då.... ingen är tillåten förutom egenpressad, men HALLÅÅÅÅ Brämhults måste vara okej för det är ju bara frukt. Jag tänker dricka det iallafall haha.

Såååå nu har jag sagt mitt så nu är det bara att köra.

2011-12-28

GODKVÄLL!
Jag tänkte bara säga att jag lever. Mitt liv blir lite lugnare nästa vecka så då ska jag ta igen saker här på bloggen.

Ha det bra!

JULAFTON 24 DECEMBER.


dan före dan före dopparedan..

MEN HERREGUD! Är det redan dan före dan före dopparedan!?

Har ingen julkänsla. Borde ju ha det eftersom de spelar julmusik non stop på jobbet. Så trött på det nu haha. Men har bakat lite lussebullar idag iallafall. De blev skitäckliga. Fan, jag har misslyckats med allt julbak detta året. Förra året var jag grym men nu blev det bara skit alltsammns. Till och med Robban sa att det var äckligt, och då är det illa.

Imorgon ska jag jobba och sen hem till mamma för första julfirandet! Sen på lördag åker jag och John till pappa. Moahaha hoppas att jag får Zlatan-boken nu då..

Hejdå!

don't blame me.



Ibland måste man stanna upp i nuet och uppskatta det man har.

sammanfattning 2011.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massa saker. Vart ska jag börja? Men bland annat så har jag varit på bal, tagit studenten, jobbat som vikarie, jobbat på posten, tagit körkort, bytt lag för första gången (på riktigt)... Sen lite andra privata saker förstås som är mina hemlisar hihihih.

Har du några nyårslöften?
Nja alltså.. Jag kan aldrig hålla mina nyårslöften ändå så i år ska jag släppa på pressen och skita i allt vad löften heter. Man blir ju bara besviken när man inte håller dem och den besvikelsen vill jag inte känna.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, undrar vem som blir först?

Vilka länder besökte du?
Detta är ju väldigt tråkigt att skriva men .... Danmark.
Jag har inte varit på semester på flera år eftersom jag har jobbat på sommaren och sen tar ju handbollen upp resten av tiden... Hade tänkt åka till London med Robert över nyår men fick inte ledigt. Måste ju besöka den staden! Hade varit perfekt då ju. Men nästa år är iallafall en resa inplanerad. Ska till Köln och kolla på Final Four (handbollens Champions League-finaler).

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Studenten 1 juni är svårslaget!


Vad var din största framgång 2011?

Mina gymnasiebetyg är jag nöjd över. Sen vet jag inte.. Hur defineras framgång?

Största misstaget?

Åååå vilken svår fråga.. Jag är ju perfekt?
Nej men jag gör misstag hela tiden.. Men inga livsavgörande som tur är så jag har svårt att komma på ett stort misstag bara sådär.

Bästa köpet?

Det var en present men min DATOR är bäst. Kan inte leva utan den alltså. Mina svarta skor var också ett väldigt bra köp hehe. Och den guldglittriga tröjan. Och Style By Tyra-väskan.. Och gosse-filten..


Vad spenderade du mest pengar på?

Hår- och skönhetsprodukter. Märks det? Neeeee


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det var ett himla tjöt men STUDENTEN ja.
 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Shake it out, Welcome home son, Vädigt kär/Obeskrivligt ensam, Satan i gatan, Levels, Titanium... Finns hur många som helst.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Var nog det gladaste året efter en del inte så glada år eller hur man ska förklara.


Vad önskar du att du gjort mer?

Rest. Fast hade ju inte direkt möjligheten till det men.. jag är inte bitter.


Favoritprogram på TV?

Hinner ju aldrig kolla på teve typ så ändrar till favoritserie och då måste jag säga VÄNNER. Upptäckte den serien detta året. Eller ja, jag har ju sett några avsnitt då och då men nu håller jag på att gå igenom hela säsongen. Är på säsong 8 nu och jag kan bara säga att det är den BÄSTA serien som finns. Underbart att kolla på när man behöver skratta lite. Kan man vara kär i en tv-serie så är jag det.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag minns faktiskt inte? Betyder födelsedagarna inte mer för en nu förtiden? Det jag minna är iallafall att jag hade körlektion, ahha. Gick ju min intensivkurs på körskolan då.


Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
HAHA. Jaa, i skolan tappade jag ju det en del på slutet. Blev mycket deg och keps. Keps är en underbar "huvudbonad"  förresten. Gömmer alla dåliga hårdagar. Och nu har jag bara mina jobbkläder på mig som inte är allt för roliga så ja.. det var väl allt!


Den bästa nya personen du träffade?
Alla underbara ÖHK-damer! Levart ♥


julfest.

Var ju på julfest i lördags med massa folk från Kärra. Mycket bra uppstyrt och så jävla roligt att få festa med folk man ALDRIG kan festa med annars. Min bästa vän Josse har jag aldrig festat med på riktigt!? Väldigt dåligt! Men i lördags så!



Jag, Josse och Amelie började hemma hos mig för att sedan åka till Guldhedsgården där festen var! Det var julbord och trubadur så det var mysigt.





Toabild ...

christmas tree.



Var och hälsade på min farmor i söndags. 90 år fyller hon i januari! Hoppas jag ärver hennes gener och får leva ett långt och friskt liv :) Jag fick hjälpa henne att klä julgranen. Så då fick jag klä en gran i år då iallafall, trodde ju inte det skulle hända!

sluta irritera mig.

Okej. Nu har jag faktiskt fått nog.

Och vet ni av vad? Jo, alla dessa statusar på Facebook om tentor, tentaångest och plugg hit och dit. Dåligt av mig att lägga negativ energi på det MEN NU ORKAR JAG INTE HÅLLA TYST LÄNGRE! Så sluta klaga. Jag tror ingen bryr sig om alla dessa tentor. Det är som om jag skulle skriva statusar som " Åh nej regn idag IGEN. Massa reklam idag och snart ska jag ut på en 4 timmars-tur". Bryr sig någon? NEJ! Då skriver jag ingen sån status. Skaffa er en blogg istället, då behöver bara de som vill läsa.

Lackar. Största i-landsproblemet.

Men, för nåt år sedan så excisterade inte sådana här statusar. Det är väl för att folk i ens närhet pluggar nu. Om några år börjar det väl ploppa upp massa bebis-statusar också...

Jag lovar er, när jag börjar plugga ska jag inte besvära er med onödiga statusar. Max en. Högst. Och då ska det vara en jävlans bra anledning till den statusen.

skål.









Snodde lite bilder från Frida från lagfesten förra lördagen. Dessa är tagna på den restaurangen vi åt på. Notera dom snygga rosa tröjorna vi fick av våra coaches. "Hjälp mig jag är ett bollmongo" står det på dem .. Haha.

torsdagsprat.



Vilken rolig bild att lägga upp va!?
Men mina dagar består inte av så mycket annat just nu. Pojkvännen klagar på att man är trött hela tiden också. Men så är det när man jobbar. Ändå älskar jag det, det känns ju SÅ bra att tjäna pengar. Längtar tills lönen kommer. Och så har jag äntligen förstått innebörden av TGIF. Underbar känsla faktiskt. Helgen har nog aldrig varit mer uppskattad. Man hade det allt bra när man gick i skolan. Men saknar inte plugget nu. Det är skönt att bara kunna slappna av på kvällarna utan att behöva tänka på plugg.

Jaja, nog tjötat om jobb. Det är antagligen inte sånt ni vill läsa om. Måste bara säga en sista sak: Imorgon är det julbord haha! Mitt allra första! Vuxenpoäng?

red.


Måste tipsa om min jättesnygga kuvertväska som jag hade på lagfesten i lördags! Den kommer från Style By Tyra och kostar bara 179 kr. Som hittat! Ska köpa denna i flera färger, funderar på svart och blå.


sankta lucia.

Tjeeena kex!
Idag är det ju Lucia och dagen till ära bjöds det på lussebullar och pepparkakor på Posten. Gött! Jag har nästan glömt av det, men jag var ju faktiskt Kärras Lucia en gång i tiden! Vi var väl typ 10 kandidater från Kärra som man fick rösta på och så vann jag, haha! Det var nog för att pappa tvingade alla 90or att rösta på mig haha. Nej men det var roligt, fick åka häst och vagn och sjunga på massa ställen runt om i Kärra. Har ju haft bilder på detta men i och med att jag har ny data så har jag ju dom inte här (bildbevis ifall ingen tror mig).

Imorgon är det jobb igen så jag måste sova nu! Ha det bra.

robbie moor.





Nu finns Robbie Moor på MRM Eshop! In och handla julklappar!


en go köpp.

Alltså, allt detta snack om att "ta en go köpp" kan jag ju inte vara med på eftersom jag inte dricker kaffe...



Men på Posten kan man ta en köpp varm choklad i stället! Väldigt skönt att värma sig med vid ungefär kl 16 när man kommer in lite småfrusen efter brevbärarturen. Perfeeeekt! Längtar redan tills min nästa köpp, haha.

tredje advent.



Söndag igen och tredje advent.
Tiden går riktigt fort nu! Ikväll har jag suttit och slagit in julklappar. Har bara två kvar nu, plus lite annat småkraffs. Tycker det är jätteroligt att slå in julklappar, även om jag är kass på det. Detta året blev de flesta julklappar inslagna i sånt "naturfärgat papperspapper" eller vad man ska kalla det. Och så röda snören med hjärtan och prickar till det. Satte också på sånna klistermärken som ser ut som sånt rött lack man kan trycka på. Mycket smidigare med klistermärken ju!

Igår hade vi lagfest också ju! Hahah, vad ska jag säga om den? Lämnar det nog som det är :) Får se om jag får tag på några bilder för jag glömde kameran.

the one that got away.

Äntligen har mina skor som jag beställde från Nelly kommit! Beställde dom för 10 dagar sen. Det brukar ju inte ta så lång tid men antar att belastningen är hög innan jul.



Har aldrig provat skor från Nelly innan. Har hört både bra och dåligt så vi får väl se. Men vad begär man när priset är så billigt?

Nu ska jag kolla lite Vänner, sen sova. Är helt slut som vanligt. Ha det bra!

andra advent.

Igår var jag ju som sagt i stan och julshoppade. Blev en sväng dit idag med för att välja ut vad jag önskar mig av Robban, moahaha. Dock är han ju själv efterbliven: "Nej jag vet inte vad jag önskar mig". Nehepp. Då får jag välja ut grejer då, som alltid blir fel ändå. Men han får skylla sig själv då om han inte önskar sig något.

Unnade ig några saker själv också, bland annat det här nagellacket! Black Galaxy heter det, från Isadora. Kolla vad fint det är! Ska ha det på lagfesten på lördag, och på nyår. Kommer blir så snyggt.



Lånade bilden från: http://www.totalbeauty.se/

3 december.

Väldigt bra dagar det senaste måste jag säga. Igår tog jag körkort, vilket var väldigt behövligt och efterlängtat! Nu slipper jag den där trafikskolan. Eftersom jag hade uppkörningen igår då så var jag ju tvungen att vara ledig från jobbet vilket betyder långhelg denna helgen. Och ingen handbollsmatch eller träning heller. Vila hela helgen, väldigt skönt!

Nu inväntar jag frukostbudet Merre och sedan ska jag till stan en sväng för att handla lite julklappar till farmor och mormor. Senare i eftermiddag spelar ju Sverige sin första match i VM så den måste ju ses självklart.

Ha det så bra!!