jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden

En liten update skulle kanske vara på sin plats.
I onsdag var det då dags för en bussresa till Gällstad med "Roberts Resor". Gratisbaugetten satt fint och jag kom hem med ett par solbrillor för 60 spänn. Värt, haha. I torsdags hade jag fet träningsvärk och den blev inte bättre av ett spinningpass där jag fick mjölksyra i benen vid första tramptaget. Det passet var smärta kan jag säga. Men som jag har lärt mig idag så är smärta bara svaghet som lämnar kroppen.

De senaste dagarna har jag drabbats av akut trötthet. Jag skyller på allergitabletterna, men Robban tycker att jag alltid skyller på piller så den ursäkten gick inte hem.. Nähe. Ikväll  är det iallafall  Minihandbollsnatta, så då måste jag vara pigg. Vet ni föresten att herr-finalen börjar 02:21? Oslagbart nummer!

Fall head first like paper planes in playground games.

Måste ta tag i plugget...men är för trött och det kliar lite för mycket i ögonen!
Körde ett grymt benpass på the gym förut också och det känns. Tack Robert!



HUR SÖT!?


when it is time for siesta you can watch them go by

Unnade mig en påse från 4-gott idag. De har en sjukt bra affärsidé faktiskt. Ställ fram 116393 sorters godis och låt sen kunderna gå och plocka bland alla sina favoriter.

"Där är en god, och där en till, och vänta lite..några sånna ska jag ju också ha.."

Ni fattar grejen, det tar aldrig slut! Och tillslut står man där med en  påse med hur mycket godis som helst. Det hände mig idag, och nu mår jag riktigt illa. Godis-chock? Usch hatar godis.


tänkvärt


on the road again

Blek. Trött. Ont i halsen. Slemhosta.
Kan ju inte bli bättre!


I dont wanna miss a single thing you do

Ingen idé att be om ursäkt för dåligt uppdatering. Det är så här det kommer vara, jag skriver när jag känner för det helt enkelt. Befinner mig nu också i Ulricehamn så det finns inte så mycket tid att blogga, inte högsta prioritet.

Ska anmäla ett grymt lag till Minihandbollsnatta också om bara internet vill samarbeta liiiite. Mäktigt lag, men vi har en plats ledig så först till kvarn om någon vill vara med? Endast tjejer!


-




you know my weekness, thats why Im sleepless



Visst la ni märke till den coola instoppningen av byxorna? Fräck ska det va!

were going all the way up up



Den här låten kan ju vara LITE bra alltså. Och för att inte tala om programmet, Glamourama, som handlade om 3 bloggtjejer. Det sändes ju bara på webtv men det är ju det ändå jag kollar på ändå, så för mig funkade det perfekt. Det tog dock slut för ett tag sen och jag gråter floder. Eller?

you were all so perfect

Ett tips! Ät aldrig godis innan du ska ut och löpa. Aldrig.

Från en som vet

ignorance is your new best friend

Sitter nu hemma hos min pappa, ett av mina 3 hem som jag ska hinna med. Det är inte lätt att bo i en resväska. Julia var nyss här och vi pluggade lite inför det där FN-rollspelet vi ska ha imorgon med alla 2or i skolan. Sjukt mycket jobb har det varit. Skönt att det snart är över. Nu tog jag iallafall en paus och kollade igenom en massa gamla bilder som jag hade glömt av existerade. Minnen!









 


the smell of you in every single dream

Helgens skrällar:

- Jag betalde för första gången middagen åt mig och Robert (pizza..)
- Jag slog Robban i straffläggningen på FIFA
- Vi spelade 1-1 en match också, resten fick jag stryk med ungefär 6-0

But I guess you can't accept that the change

Kan tydligen inte vara utan min blogg hur många gånger jag än tar bort den.
Så jag kör igen!

Välkommen till min nya blogg!