I dont want to miss a thing.

Hemma och hungrig.
Imorgon är det studenten och ska ju först vara servitris och då blir det lite stressigt för mig, ska ju hinna köpa en blomma hade jag tänkt eftersom smartie stina glömde det idag. Känns som om jag har stressa sönder de senaste dagarna med allt. Snart kommer kroppen säga ifrån, det vet jag ju. Så kanske dags att ta det lite lugnt.

Ciao.

prom.

Igår var det bal för Katrinelundarna så vi några tjejer åkte dit för att kolla. Tur med vädret fick de också, och alla var jättefina!








the girl and the robot.

Började dagen med Milen i Skatås. Hade mina nya löparskor på mig, vilket kanske inte var så smart och nu har jag fått skavsår på fötterna.. Ska nog försöka ta en powernap nu och sen ska vi några tjejer in till Valand och kolla på baaaaal. Efter det är det grillning.

Byyyyeeeee

dance with the wolves.



Tjeeeennna!
Har inte mått så bra de senaste dagarna. Vet inte vad det är med mig och det brukar alltid bli så här. Känns liksom som om jag har en sjukdom på gång men den bryter liksom aldrig ut på riktigt. Ligger iallafall just nu i sängen med en mysig huvudvärk och snorig näsa. Mums.

Var ju i stan och letade studentpresent igår och lite annat som ska hängas runt halsar och så. Hittade söötaste till en go brud. Eller var den söt? Delade meningar. Skönt att det är fixat, bara blommor och lite annat kvar. Längtar tills min student i stället.

Och hoppas det är sol imorgon när Katrinelund har bal. Vill ju liksom inte stå i regnet och kolla på..? Haha

wild dances.

Eurovision är överskattat, det finns ändå inget som kan toppa det här.


amazing.

Så nu är jag tillbaka och det ska bli bättring på bloggen igen. Har suttit i flera timmar nu och försökt installera min iPhone  och massa. Gick sådär till en början,  men nu tror jag det är fixat! Ska snart in och möta upp Josse i stan för att kolla på lite studentpresenter till våra BFs. det är sjukt mycket runt studenten och balen, jag kommer lätt att få sammanbrott när det är  min tur om ett år..

Hörs sen

Talang

Den här fina kommentaren fick jag när jag plattade Robbans hår:

- Stina, du borde bli frisör för du gör aldrig som man vill ha det!


öööh

Sjukt trött och ont överallt.
Tänkte skriva ett långt inlägg men orkar inte lyfta händerna över tangentbordet.
Vi hörs.

I wanna be with you everywhere.

Jag är rädd för blixtrar och åska, men ibland kan det vara ganska mysigt att ligga i sängen med öppet fönster och lyssna på alla ljud. Idag hade jag ju velat sola efter den underbara dagen igår men nähe, inte mycket sol här inte. jag och Julia försökte ändå och fick lite lite sol, men såg väl mest desperata ut när vi låg där.



Sött sovmärke på kinden, haha!

a little bit of poetry.

Vissa gillar att köpa skor. Andra har sin crush på väskor eller underkläder.
Jag gillar att köpa hud- och hårvårdsprodukter! Idag fick plånboken lida lite, men det är det värt. Just nu är mitt hår sjukt torrt och äckligt och det finns ingen volym alls. Så fick bli bästa schampot+balsam i världen och så någon volymprodukt som jag aldrig testat innan. Får väl se om den ger vad den lovar.


fembot.



från knight cat

dont miss your own life

Bara för att jag är sämst på att blogga ska ni få denna.
Annars händer det inte mycket. Träningar och skola (dock bara ca 3 v kvar skönt!)
Har också fått reda på att jag ska få en "sport coach" eller vad det var. Berättar mer när jag vet. Väntar även på att få höra från Coop hur det går med sommarjobbet, var ju på intervju där. Hoppas hoppas.

walking on a dream.




-

Lite bilder nu i bloggen känner jag men det kommer, det kommer!
Blev änna en spontantripp till Ulricehamn idag, mysigt värre. Har spelat kinaschack (jag och robban kom sist haha), kökat thai och nu blir det soffan och film.


never looking back.

Nu orkar jag nog inte mer. Försöker verkligen men du verkar ju inte bry dig. Du har gjort ditt val nu så skyll dig själv. Kanske glidit isär, vad vet jag. Saknar det vi hade iallafall och som det ser ut nu kommer det aldrig komma tillbaka. Synd

replay.

Jag tror jag har världens bästa pojkvän. Fyfan vad glad jag blev igår. Det finns inga ord som räcker till när jag ska beskriva hur mycket han betyder för mig, så jag lämnar det så här. Puss på dig

And even though its a struggle love is all we got.



knight cat

Bloggsnackisar.

Jag har verkligen jättetråkigt så då tänkte jag passa på att berätta lite om mina tankar om vad som händer i bloggvärlden nu och vilka bloggerskor som gäller.

För det första måste jag säga att Kenza har skärpt till sig väldigt mycket när det gäller bloggandet. Innan har hon haft lite peridoder då hon uppdaterar dåligt och tråkigt men nu så! Titta på det klippet där hon visar vad hon har i sin väska, haha. Älskar hennes humor.

Sen tycker jag Kissie börjar bli värre och värre och snart orkar jag inte läsa den bloggen mer (även om man MÅSTE, för det är ju ändå Kissie). Orkar inte med hennes festinlägg och resor hit och dit som man ändå inte fattar någonting av. Så nej tack och hejdå Kissie!

Egoina blir bara snyggare och snyggare. Har följt den bloggen i evigheter och sen det tog slut med hennes pojkvän har hon blommat ut på riktigt. Bra inlägg också, kul med bloggare som har självdistans och kan driva lite med sig själva.

Söta Engla är gravid igen, och man vill ju bara att allt ska gå bra efter ett inlägg där hon öppnade upp sig.

Spiderchick har börjat tipsa om allt nödvändigt och onödigt och testar godis hit och dit vilket är väldigt bra då jag inte ska äta sånt. Då kan man lyssna på vad Spider tycker så stämmer det säkert!


Nörd? Nejdå

jag har väntat så länge på just den här dan.

Alltså, jag måste erkänna att jag fällde en liten tår när jag läste dagens underbaraste nyhet. Min favorit Håkan Hellström ska släppa ett nytt album 13 oktober och sen blir det turné. 6 november spelar han i Scandinavium och jag MÅSTE vara där. Hoppas jag är ledig då (om det finns någon Gud där uppe så lyssna nu tack!) Sist var det sjuk stämning. Goooossssing.


bilder från någon håkan konsert, 2007 tror jag


money, fame and fortune can't compete

Okej jag vet att det är jättetråkigt att höra detta men.. Det är så jävla mycket plugg i skolan nu så jag tror jag ska gå under. Ska plugga till kl 9 ikväll hade jag tänk för då börjar HOLLYWOODFRUARNA wie.
Lycka till Stina, haha. Sen måste jag peppa för cooper imööön. Som tur är så är det inte imon man ska vara bäst utan efter sommaren. Då jäevlar



Svarthårig?

9 maj

Godmorron!
Var tvungen att gå upp lite tidigare idag eftersom jag måste hinna plugga. TRÅKIGT! Det gick ju dock sådär med plugget för nu sitter jag ju vid datan igen. Jaja. Om en stund ska jag och mamma på husvisning. Ingen lägenhet denna gången alltså, utan ett litet radhus. Mysigt. Hoppas det är något att ha då. Sen är det tester med laget på skolan och sen beger jag nog mig hem till min bf. Stackarn mår nog inte så bra idag höhö.

men mina ögon kommer alltid le mot dig

Idag gjorde jag min första löpträning för säsongen då va. Rätt gött. Efteråt var det Sportlife och direkt efter vart jag tvungen att åka ända in till stan för att köpa medicin. Yey. Snygg outfit I know (hann inte duscha hehehehe)




Och så provade jag en Vitamin Well som jag inte smakat förut. Dock inget vidare så rekomenderas ej!




Nu ska jag sova. Trött som fan.
Tester imon med. Mmmm

I still run this thing like a dancehall queen

Om en stund börjar SM-finalerna på teeeveeen. Synd att man inte är där och spelar alltså...men soffan hos Carro duger det med ;)

jag har varit i alla städer.

Woooho jag har precis lärt mig hur man delar med sig av sin spotify-lista! Min alldeles egna döpt till "stinet" är jag inte redo att dela av mig av än. Den är änna personlig ju! Men har gjort en svensk spellista som ni kan få, om ni nu gillar svensk musik. Det gör jag!

Här


blue are the feelings that I feel

Usch, det var en rasist på bussen idag. Som blev arg över att busschauffören glömde öppna dörrarna. Så han gick fram och skrek fula ord och slog i glasrutan till chauffören ni vet. Som tur var öppnade han dörrarna. Vill inte veta vad rasisiten gjort annars. Jag vet vem han är också, tror vi gick i samma skola förut men är inte säker. Tänk vad tiden gör med vissa människor.

herregud

I och med detta är det bevisat: det går inte att bli snygg på handbollskort!









Inga kommentarer!


I let you be the judge when I am the case

Första dagen på Gymnasie SM avklarad och det blev tre vinster för oss. Gruppseger och det betyder semi imorgon halv nio.



Gammal bild från fotograferingen i ettan. Fyfan vad stolta vi var över att ha på oss dom kläderna då!

är så kär i dig min älskling. mitt allt!

what about us

Ligger i sängen och snorar och deppar lite över att jag tog reda på Egoinas riktiga namn. Fan ville inte veta! Det var ju det lite hemliga som var grejen. Hade muntliga nationella i Engelska B idag och jag  måste säga att det är riktigt roligt. Det kan ju inte bli annat med dessa tjejer.

Ikväll är det uppstartsmöte och sedan avslutning.
Imorgon är det gymnasie-sm!

it all seems like yesterday

Igår räddade jag Julia och tog med henne hem till lägenheten för lite deg. Det blev lite tråkigt i längden för det fanns inget på tv, så vi bestämde oss för att gå ut och gå.



Hamnade i Skatås.. Det var mörkt och läskigt så vi bestämde oss för att powerwalka till Studiegången och hälsa på någon RIKare.



Hanisch blev den lyckligt utvalda och fick sedan  följa med oss hem för ännu lite mera deg innan vi somnade sött. Vaknade upp till underbart väder. Frukost  och solning på balkongen innan solen försvann. Då blev det promenad till Torpa och sen lunch i stan. Älskar våren!


1:a Maj

Igår var det som sagt Minihandboll som gällde. Skönaste laget. Jag äääääälskar er (eller hur Linn&Loui?). Glömde kameran igen men tog ändå en suddig bild på våran "uppvärmning" på väg från Loui till hallen. Vi i start 4:an fick inte åka bilen utan fick ta en promenad i regnet. Eller så kunde man ju köra aerobics enligt Linn.



Mer bilder kan komma då de kommer upp på Kärras hemsida.