måndag typ.

Åh så gött att jag har en lektion imon, 14.20-15.40. Dock är det geografi med Anneli.. men man får stå ut! Efter dett är det direkt till hallen för  matchgenomgång av onsdagens match sen efter det är det b-lagsmatch mot Trollhättan. Måste hinna lämna en påse med smutstvätt till mamma med (nej jag kan inte tvätta själv).

Idag gjorde jag en grej som jag blev stolt över, jag simmade nämligen 2 km på idrottsledarskapen! Jag är ingen simmare, men klarade det ändå. Trött som fan blev jag,  men det var en go känsla efteråt.

Take care

-


and all that matters.



Idag var det första reg. uttagningen på skolan så då fick jag och några andra handbollare hjälpa till med att dömma matcher och sköta lagens byten och så. Minns när man själv var på dessa uttagningarna, och hur nervös man var. Tänk att det var tre år sen nu och det känns som om det vore igår. Tiden går fort alltså..

2011-01-26

Idag har jag och Julia varit duktiga! Vi har skrivit jättemycket på projektarbetet och så har hon lagat mat åt mig så nu har jag lärt mig en ny maträtt som jag ska imponera med i framtiden. Det blev till och med en matlåda över som jag ska avnjuta imon. Längtar redan haha. Julia är min masterchef.

Tack och hej.

paint the silence.

Vissa "påstår" att de tycker träningsvärk är skönt. Det kan jag inte förstå. Själv tycker jag att det är det värsta som finns. Och nu efter 5 pass på två dagar är jag NÅGOT mör i kroppen alltså. Men denna veckan kommer att vara tuff, det är bara att inse det. Och alla vet väl att smärta är bara svaghet som lämnar kroppen?

Vi säger så så blir det säkert bra.


like my style.



Sitter och kollar på Stylisterna. Vet inte vad jag tycker om programmet än, vi får väl se. Antagligen inget jag kommer följa iallafall.

morning.

Att örhängen kunde vara så snygga? Det här med ear cuffs har ju blivit riktigt populärt och det är inte konstigt. Sjukt snyggt!





Bilderna kommer från JFR


stinet är upprörd.

Ibland så finns det ju saker man stör sig på, och jag är inte den som är den som går runt och påpekar detta. Men nu har jag nåt en gräns då jag inte klarar mer. Det handlar om Facebook..och det handlar om förhållanden..

Jag tycker nämligen det är FÖR MYCKET när man skriver ALLT på Face. Snälla, om ni bor tillsammans behöver man inte skriva i varandras loggar typ "Heeeej älskliiing, jag har tvättat en tvättmaskin nu bara så du vet, så du kan väl hämta upp kläderna sen är du snäll?". Aha och? Skicka sms för faaan.

Skriv inte sånt på face för ingen annan vill veta om du tvättat en maskin åt din älskling.

Stör mig.

baby baby you're lemon in my eye.





Här är jag och min babe ute på promme för någon vecka sen. Vill att det ska blir vår snart så man kan ta flera mysiga promenader i vackert väder i stället för i sånt här trist.

Tjenare mannen!

Igår var jag och John och hälsade på min farmor som fyllt 89 år. Inte dåligt! Bjöds på smörgåstårta och kakor, najs! Efter det var det snabbt hem för att göra sig i ordning för Linns 19-årsmiddag! En möööckket trevlig kväll med trevligt sällskap.

Idag vaknade jag upp pigg och utvilad och kollade hela säsong 1 av Solsidan, haha. finns ingen bättre medicin för smådeppiga dagar! Sen var det dags för träning och det var handbollsfys på schemat, ändå helt okej.

Pratat med Robban idag på Skype med, men hörde ju ingenting så det sög. Dålig teckning där borta i Thailand?

Snart: SOLSIDAAANN wohoo.


fredag.



Idag åkte min älskling iväg till Thailand. I två veckor. Kommer bli rätt tomt här utan honom kan jag säga. Idag är det en viktig måste-match som spelas i Lillekärr mellan oss och Tyresö. Så hoppas på 2 poäng ikväll! Efter matchen ska jag bara hem och ta det lugnt. Känner att jag behöver varva ner med några avsnitt av Solsidan säsong 1. Can't get enough.

Produktiv förmiddag

Idag innan klockan blivit tio hann jag och Linn köra ett jobbigt maq-pass med perfekta Ulf, äta frukost och åka iväg och sola. Produktiv förmiddag va?

måndag.

I torsdags var jag i Scandinavium med Robban och hans familj och kollade Sveriges öppningsmatch mot Chile. Mycket trevligt!





Idag åkte jag, Linn och Julia in till stan efter skolan för att kika lite på studentresor. Funderar på Rhodos eller Kreta kanske. Till Grekland vill vi ialllafall men vi får se hur det blir.



Seriös bloggbild.

i'm gonna love you like i'm indestructible.

Lite ovärd skoldag idag. Matte på morgonen sen lång håltimma och sen en lektion där vi inte gjorde nåt, sen geografi och sist riksträning där vi fick en uppgift att göra nu under VM. Blir ju lite svårt att göra den eftersom vi tränar under de matcher jag ska kolla på men hoppas att man kan kolla i efterhand.

Om en stund är det träning och efter träningen måste jag snabba mig in till Scandinavium för att kolla Sverige-Chile. Najs!



tripple touch.

Är helt sjuk trött idag med. Inte kul att gå runt som en zoombie med ringar under ögonen. Förstår inte varför, jag sover ju lika mycket som vanligt?



Sen ett par fina bilder från matchen i måndags. Haha kolla den bilder från bänken när Carro och jag hoppar exakt likadant.







Bilderna är från Kärras hemsida


11 januari.

Vinst igår! Mycket skönt och efterlängtat!
Är riktigt trött idag. Huvudet hänger inte riktigt med. Har varit i skolan hela morgonen men nu har vi håltimma och det var pyttipanna i bamba vilket jag inte kan äta så jag åkte hem nu för att äta annat. Så mycket bättre. Hörs kanske ikväll! Eller så somnar jag antagligen direkt när jag kommit hem efter träningen..

soon.

Då var första dagen på sista terminen i skolan avklarad. Sista terminen. Det är ju sjukt. 141 dagar kvar till studenten. Får rysningar bara jag tänker på det.

gameday.


...

Flickorna på Klitteholm har förstört mig! Nästa gång jag säga "Assåååå shiiiit": Slå mig!

bring that beatbox down.

Alltså..
Detta är ingen matblogg men nu har jag bestämt mig att jag ska börja laga lite mer mat och så. Måste ta tag i detta nu för det fungerar inte att köra på makaroner och köttbullar every day. Så här kommer ett litet tips!

När jag var liten var jag ju vegetarian och fick inte äta vanlig korv så fick jag i stället sojakorv som är ett vegetariskt alternativ som jag tycker är mycket godare! Så prova detta. Åt detta nu ikväll så nu mår min mage bra :)

Så här ser paketet ut..


vissa vågor som hoppar fram lite då och då..

Lite bilder från igår. Har fortfarande inte fixat min kamera men det kommer, det kommer..



Daniel och Michael ställde upp på en bloggbild.



Lille Carl.



Och så Carrolajnen!

speed of light.

Förlust igår. Igen. Bara att bryta ihop och komma igen, än har vi fortfarande chans.

Idag har jag varit en sväng i stan. Kom hem med två flaskor hårspray. Det går braaa nu på shoppingfronten.. Haha. Ikväll ska Robbaan firas, men jag kan inte vara med nån lång stund eftersom vi har träning kl 11 imorgon. Det är lite tråkigt eftersom han fyller 20 men men. Imorgon hoppas jag också att det blir lite mat på Hard Rock som vi har snackat om några i laget, men man vet ju inte hur det blir med det. 

Trevlig helg! 

I will pick you up on my blue motorbike.

Godmorgon!
Idag är jag lite bitter..För det första så färgade jag mitt hår igår. Mörk blond står det på förpackningen. Najs, tänker jag då eftersom jag inte vill ha så mycket mörkare hår utan bara få liv i färgen jag hade. Men neeheee, efter färgningen har jag typ svart hår. Inte riktigt som jag tänkt mig. Nästa gång jag färgar ska jag gå till frisören och ljusa upp det lite. Jävla hår.

Och den andra saken jag är bitter över är jag inte lika bitter. Idag kommer nämligen Julia och Linn hit och vi ska ha pluggdag. Pluggdag låter kanske inte jättekul va..?

Ha en bra dag!

oh yes.

Köpte min efterlängtade inpackning idag. Den bästa som finns! Köpte en toning också för att få lite liv i håret så nu ska det skötas ordentligt. Får inte slarva nu om min dröm om att få långt naturligt hår ska gå i uppfyllelse..


4 januari 2011.

Idag har jag varit en sväng i stan med min lillebror. Har visat honom lägenheten också.





Haha vad kul man kan ha med camen..Mongo-Stina.

let it snow.

Det var ett tag sen jag rensade mobilen på bilder ser jag..  Så  här kommer lite från den senaste tiden!



Jag bakade lite julgodis till julen. Brukar inte göra det annars men i år så ville jag göra det!



Lussekatterna blev väl inte jättefina...men hyffsat goda ändå!



Firade julafton hos mormor, hittade den här fina bilden på mig från när jag gick i åttan och precis fått ett basebollträ i huvvet. Ni ser ju det fina plåstret..haha!



Stina 10 år.



Under Norden jobbade jag och Eddie med att sälja saker för Intersport. Blev några trevliga dagar där med mycket gott snack. Tyckte det var väldigt roligt att jobba, även om det var jobbigt att stå så länge. Inte van ;)



Firade nyår. Typ enda bilden jag har därifrån, fina Emelie och Granis. Issa fyllde 20 den 1a januari så hon hade lite middag och så innan massa annat folk kom. Mycket trevligt!

Det var allt för mig ikväll, hej!

3 januari.

Lite sugen på den här byxdressen till våren och sommaren..



första inlägget 2011.

Gott nytt år på er allihopa!
Lite seg dag idag såklart. Förlust igår vilket var otroligt tråkigt, men hade en väldigt trevlig kväll ändå. Jag hade faktiskt en lyckad nyår, något som inte brukar hända. Kanske kommer ett inlägg ikväll men har inga bilder att visa så blir nog inte så kul. Nu ska jag se på film, En shopaholics bekännelser, och sen får jag väl titta på när killarna spelar FIFA. Ska utmana Robban. Given vinst.