Söndag.

Har haft huvudvärk konstant i två dagar nu. Kan ju inte röra mig utan att tusen knivar skär genom huvudet typ. Men det är bara att bita ihop. Jobbar imorgon 7-16 och sen direkt till säsongens första träning. Fräääscht. Och imorgon ska pappsen till Tyskland. Jag har skrivit en önskelista, höhö, så hoppas han har med sig nåt gott hem.

har inga ord.

Jag är ändå förvånad över att många av er fortsätter att kika in här trots min skitdåliga uppdatering. Och under tiden har det ju hänt en massa saker. Jag behöver väl bara säga Norge? Helt sjukt var det. Dagen efter det hände så började jag tidigt i kassan så då köpte min kassaö-kompis en tidning som vi satt och bläddrade i eftersom det inte var så mycket folk då. Bilderna var riktigt hemska. Och inte blev det bättre av att brandlarmet gick så hela Bäckebol fick utrymmas. Vem kunde veta, om de inte fanns en bomb eller något då också? Man kan inte vara säker någonstans längre.


det är inte lätt när det är svårt.

Har fått så himla dålig hy på sista tiden. Det är ju annars på sommaren som man brukar få bra hy .. Så nu blir det till att dricka massa vatten. En shoppingrunda ska jag allt se till att hinna med imorgon också. Ska inhandla ett bra ansiktsvatten och kanske en ansiktscreme. Vi får se vad plånboken tillåter.

Ha det bra!

miss inga.



Ni kommer inte undan. Jag kommer fortsätta att uppdatera er om bloggvärlden. Nu är ju kanske inte denna nyheten så ny längre men iallafall. Miss Inga har släppt en låt!

båstad.







Slänger upp ett inlägg innan min dator dör igen. Den sjunger på sista versen nu om man säger så. Jävla skit.

Iallafall. I torsdags efter mitt långpass 11-21 så tog jag och Robban bilen till Varberg för övernattning. På fredagen blev det dagsutflykt till Båstad. Jag har ju alltid sagt att jag är allergist mot sånna stockholms-brats, så man kan säga att jag fick en ruskig allergichock i Båstad. Herregud. Det kryllade av överklass-stekare som trodde sig.

Vågade ju knappt ta några bilder eftersom det kändes lite pinsamt att dra fram min Iphone 3GS bland alla Blackberrys och Iphone 4 med Swarowski-skal... Hmm..

Men nu ska vi inte vara sånna. Egentligen var jag ju där för att kolla Söderling och det var najs! Knödde in oss på riktigt bra platser som ni kan se. Kom nog med i tv-rutan ett par gånger skulle jag tro, så det var ju inte läga att sitta där och pilla sig i näsan direkt. Höhö.

Dock tycker jag tennis (och golf med för den delen) är lite töntiga sporter. Man fick ju knappt prata på läktaren, och man fick bara ställa sig upp och byta plats när det var sidbyte. Lite annorlunda mot handboll. Okej, spelarna behöver koncentrera sig och så men det behöver la vi handbollsspelare också? Men vi klarar ju av att folk rör sig på läktarna.. Jaja, jag är ingen expert jag säger bara vad jag tycker!

Imorgon är det jobb igen men det gör inget, jag tycker faktiskt det är rätt roligt. Och imorgon har jag OB hela dagen, moahahahah. Puss.

Onsdag.

Fick en fråga om vart min rosa kavaj som jag har på mig på en utav bilderna här nere kommer ifrån och svaret på det är H&M. Trevligt med en kommentar för en gångs skull, haha! Annars är jag ledig idag, och hittills har jag hunnit med att lämna tillbaka en klänning som jag inte ville ha och kört ett spänstpass ute på lindholmen. Finns ju sämre ställen att träna på om man säger så... Om en stund ska jag åka till gymmet och ikväll ska jag mysa med Robban som jag inte träffat sen i lördags. Evigheter sen ju!

back in the days.



memories of a brunette

I dare you to move.

I fredags spelade jag först kvartsfinal i Partille. Det spöregnade såklar vilket var sjukt tråkigt och ännu tråkigare var att det blev förlust mot Lugi. Men men. Hem och duscha och byta om för sen var det ju dags för middag på Vicktorias innan Handbollsfesten på Valand. Det var en sjukt bra kväll eftersom man träffade så många man kände och speciellt Mimmi från Skåne som man inte träat på väääldigt länge. Så hääärlig tjej och det var roligt att ses igen!







På lördagen var det dags att fira Josse som fyllt 19. Blev ingen utgång utan en hemmafest istället vilket var skönt. Tack för en trevlig kväll Josse!




gottgottigottgott.

Det bästa jag vet är skönhetsprodukter av alla dess slag. Så nu tänker jag lista några av mina favoriter.

För håret:
Alla är ju olika, men för mig krävs inget super-schampo utan det är inpackningen som är det viktiga. Jag använder Loréals Absolute Repair. Har inte testat så många andra, men trivs med denna så ska fortsätta med den ett tag till.

Sen har jag ganska nyligen upptäckt den fantastiska Biosilk. Alltså det är ju paradiset för mitt hår. Älskart!



För kroppen:
Om vi ska snacka lotion så kommer ju Body Shops Body Butter på given första plats. Älskar alla deras sorter en mest citron, satsumas, blåbär och grapefrukt. Mmmm.

Sen för att hålla naglarna fina brukar jag under de sällsynta tillfällen  då jag låter naglarna växa ut (unkar ju inte då det är handbollssäsong) måla under nagelkanten med sån vit nagelpenna. Skitbra och ger fräscht intryck.

Och när det gäller mascara och sånt så vet jag att jag var osäker på den Fiberwig. Men jag gav den en chans och det var väl tur det. Ibörjan var den kass, men sen lärde jag mig hur den funka och då blev det bra.




Och sist såklart den viktigaste prylen i mitt liv. Torrschampo. Och det finns inget annat alternativ än Batiste. Bästtttt.

onsdagsupdate.

Jag börjar detta inlägget med att be om ursäkt ör den senaste tidens kassa bloggande. Men ni vet, det är sommar och jag sitter inte lika mycket vid datan (och det gör inte ni heller för den delen, så det går jämt ut).

Men en liten uppdatering ska ni allt få, och så ska jag tidsinställa ett inlägg till ikväll med lite av mina skönhetsfavoriter. Bra vaaa?

I måndags jobbade jag. Inte i kassan denna gången utan ute i butiken med att plocka upp varor så som jag gjorde hela förra sommaren. I tisdags var jag en sväng inne i stan, och efter det var det Partille Cup och match på Heden. Självklart började det regna 10 min innan matchstart och man fick uppleva Partille när det är som sämst. Det är helt värdelöst att spela i regn. Hmm, nej utomhuscuper är inte min grej. Handboll ska spelas inomhus.

Idag har jag jobbat igen då så bidde ingen Partille för mig. satt i kassan, och det gör jag imorgon med. Ser fram emot helgen, kommer bli den bästa på länge!

Ha det!

unknown.









Några bilder från midsommardagen i Varberg. Första gången jag var ute där, och som jag fattar det finns det två ställen att gå till. Oscars och Sociten? Jaja, vi var iallafall på Sociten. Kvällens roligaste var enligt mig när en kille i sällskapet ramlade riktigt illa. Vill inte lämna ut något namn men han börjar på M och slutar på erre...

fredag.

Gjort idag:
- Jobbat 11-20 (helt slut i huvudet nu)
- Handlat mat
- Ätit mat
- Ätit jordgubbar, kex och brieost

What a day.