26 maj.

 
Mogge älskar verkligen mina böcker. Vill alltid vara med när man pluggar och helst sova på böckerna, haha lilla tussen. Har ju tenta på fredag, sen blir det Köln och sen är det SOMMARLOV till augusti. Meehehe längtar verkligen. I sommar blir det ju Rhodos, flytt, HÅKAN, midsommar i Varberg och jobb....Men vill jobba i sommar och tjäna pengar och som grädden på moset ska ju 3 andra härliga tempelprinsessor joina mig på Posten.

12 maj 2013.

Då var det söndag kväll och ännu en vecka är över. Imorgon börjar träningarna igen, dock är jag nojig över hur mina fötter kommer palla morgondagen för jag har blåsor och skoskav överallt typ efter mina nya Palladium. Buhu. Har inte fått på mig vanliga skor idag så får la se.

Igår var jag på bio. Såg filmen "Renoir". Det är en fransk film, och den var väldigt vacker men väldigt konstig, haha. Inget att rekommendera tyvärr.

Idag har jag inte gjort så mycket. Träffade Lelle och Carro en sväng. Är skittrött nu så ska plugga det sista, sen Mästarnas Mästare, Partaj och sen sängen! Haaa de!

åttonde maj.

Idag var det en bra dag!
Idag blev det nämligen klart att vi i Önnered får en "gratis" plats i Elitserien nästa säsong. Vi gick ju inte direkt upp och förlorade i kvalet, men när H43 drog sig ur så var vi det laget som var först att erbjudas deras plats. Känns heeeelt okej faktiskt! Ska bli kul att spela i Elitserien igen!
 
 
 

1 maj 2013.

Hej på er! Det var ett tag sen sist. Får ju lite dippar i mitt bloggande eftersom jag bara skriver när jag känner för det. Livet rullar på. Sommarlängtan är stark. Vill ha sommarlov, midsommar, Grekland, Köln, Posten jaaaa komsi komsi.
 
Lilla Mogge