Testar mobilbloggning

Nu har äntligen blogg.se släppt en app så att man enkelt ska kunna blogga från mobilen som jag inte har fattat förut. Najs! Så detta inlägg är ett litet test kan man säga. Och så får ni se min favvodricka med! Woho


Im in love with a criminal.

Hej!
Fick jobba idag med. Men det var roligt. Gympalärare kanske är min grej? Ska ju jobba imorgon och nu är jag mer förberedd. Ska jobba helg på COOP med, skönt. Och på måndag också. WOHO! Nu är det kul att jobba. Ny design också, vad tycks? Det är Carro som fixat. Hon är en snäll tjej minsann! Och snart kanske det kommer en överraskning här på bloggen med.. vi får se. Det kommer isåfall vara något för tjejer.. eller varför inte för killar till deras flickvänner? Höhö nu blir ni nyfikna va? Men som sagt, vi får se.


2011-09-21



Idag är det ingen vanlig dag minsann. Idag firar nämligen jag och min älskling 3 år. Tiden går verkligen fort. Vad ska vi hitta på idag då? Jo, vi ska gå på restaurang. Till samma som Robban tog mig till allra första gången, nämligen Källarkrogen. Vi (inte tillsammans iaf) har inte varit där sen dess. Fattar ni vilken kille Robban var som bjöd på restaurang och bio på första dejten!? Det ni, det var inte dåligt när man var 16 bast. Jag föll som en fura kan man väl säga. Och sen gick det ju bra.

Jag älskar dig!

HAPPYYYY

ÅÅååååå jag är såå glad nu för vet ni vad? Jag har fått mitt allra första vikariat!! Hahah. Som gympalärare på högstadiet på Kärralundsskolan. Bara en dag, på fredag, men ändå. Väldigt nöjd. Kunde ju inte bli bättre eftersom Kärralundsskolan ligger precis bredvid Robbans lägenhet så det kommer ta 2 min att gå till jobbet. Helt ok. Fast, nu blev jag nervös. Gympa med högstadieklasses....Uuuhhh. Man vet ju själv hur det var. Men jag ska lägga upp en plan så att ingen kan köra med mig. Men de vill säkert bara köra fotboll men då får man kompromissa. Jaja.

Ha det gutt

tisdag.

Godkväll!
Imorgon är en bra dag, jag ska nämligen äntligen till en specialist som ska kolla på min leverfläck under armen. Vill INTE ha kvar den. Den stör mig något otroligt så nu hoppas jag att jag äntligen ska få en tid till att ta bort den. Men man ska inte hoppas för mycket, speciellt inte med den oturen jag har haft de senaste dagarna..

Ha en bra kväll!

2011-09-19

Här kommer ett budgettips på en väldigt bra duschcreme. Luktar helt sjukt gott, lite som Hubba Bubba (ni minns väl dom tuggumminen?). Jag älskar Hubba Bubba, haha och älskar då denna duschcreme!


fredag hela veckan.



Hejhej. Hoppas ni är glada för att det är fredag! För mig spelar det ingen större roll. Fast på måndag ska jag fixa mitt lösenord till TimeCare och lägga in min tillgänglighet och sen kan jag börja vikariera. Hoppas man får lite tider bara.

Har varit i stan med mamma idag. Dagens shopping blev ett busskort...Booring. Och så torrschampo. Och var tvungen att kolla in det nya Överskottsbolaget, haha. Fyndade tandkräm, glitterpennor och Toblerone. Najsigt värre! Idag är det träning kl 5. Sen skynda till Lisebergshallen och kolla handboll. Blir nog trevligt.

Ha en bra fredag!

kom igen nuuuurråååå.

Dags för nystart. Ny design. Jag kan inget om sånt. Carrrrooo? Har du tid borta i Norge att hjälpa en gammal vän? Snälllaaaa.

Och kommentarer.. Låter verkligen skittrist att säga detigen men det är verkligen tråkigt att skriva om ingen skriver tillbaka. Om man inte får respons på det man gör tappar man ju glöden. Så om jag löser ny design och uppdaterar lite mer, lovar ni att också bli lite mer aktiva då? Schysst då har vi en deal!


torsdag.





Jag har klippt mig. Kort. Ser värre ut i verkligheten, bilder kan ju ha en tendens till att försköna det lite ibland om man lyckas med rätt pose. Haha.

Igår var jag och fikade med Issa. Det var lså ängesen man träffade henne, och det var roligt att kunna prata om allt som har hänt. Man hänger ju inte med lika bra nu för tiden om man säger så.

Handbollssäsongen börjar komma igång och tur är väl det så man blir av med alla tråkiga träningsmatcher. Träningsmatcher är fan inte kul. Inte när man bara vill komma igång. Vi har typ senaste seriestarten av alla (28 sep). Imorgon ska jag iallafall kolla RIK-Alingsås. Missar Håkan på Liseberg, men det är smällar man får ta. Känner att jag sett så många koserter nu så det gör inget.

Ha det gutt!

meaningful.


2011-09-08

Jag veeeet, jag skulle inte blogga förrän jag har fått min dator. Men idag kunde jag inte låta bli.

När jag skulle till träningen kom inte spårvagnen jag skulle ta. Det förvånar ju en inte direkt eftersom Västtrafik är som de är. Men efter 30 minuter börjar man ju undra.. Och då fick man reda på att det hade varit en allvarlig spårvagnsolycka under dagen så det var alltså helt kaos i spårvagnstrafiken. Den spårvagnen jag skulle ta var alltså 42 minuter sen! Och chauffören var typ chockad för han satt och pratade med sig själv i högtalaren och berättade gamla historier om olyckor som hänt förr, haha. Konstigaste spårvagnsresan jag varit på.

Men denna olyckan väckte faktiskt upp ett gammalt minne. När jag gick i högstadiet skulle vi i skolan på någon vandring nånstans. Och när vi är vid Olskroken så krockar buss 17 som vi åkte med med en personbil som bara kör rätt över vägen. Alla flög fram i bussen och det blev kaos, men det var bara chauffören och de som åkte i bilen som skadades som tur var.

Det kunde ju varit värre, men vi blev nog mest glada över den inställda vandringen.

2011-09-04

Hej!
Vill bara kika in och säga att det inte kommer bli någon mer uppdatering här förrän jag har köpt en ny dator. Har ingen inspiration nu när jag varken kan lägga in bilder eller ändra min design eller något. Har ni något bra tips på en dator som inte kostar allt för mycket så säg gärna till! (Ingen Mac nu, det har jag inte råd med)

Hej så länge!