hehehe.

Hahah, alltså måste bara tipsa om ett blogginlägg på Hanapee's blogg. Där delar hon med sig av en bajshistoria. Läs kommentarerna med för där finns det en massa mer roliga historier. Bajskänsliga läsare varnas. HÄR är inlägget!

onsdag 28 mars.



Här är ett av mina senaste köp! Tänkte att det skulle vara kul att piffa till min svarta, vita, beiga och gråa garderob med lite färg. Älskar ju också skjortor så denna fick det bli. Kommer bli jättefin på i sommar när man är lite brun.

Annars då? Jo idag är jag ledig vilket är otroligt skönt. Håller på och tvättar nu och så ska jag iväg och handla mat. Städa lite med kanske. Bara vila. Ikväll har vi filmgenomgång på Höör hos the coaches. Ska bli kul att se hur dom spelar. Var längesen jag hade en sån riktig filmgenomgång. Förr var det ju så inför varenda match, alla motstånd. Det är det som har varit lite konstigt denna säsongen, när man är van från en grej och sen bara möta motståndare utan att ha sett dem på film innan. Men det har varit rätt gött med att bara gå in och köra utan att ha trasslat in sig på massa detaljer.

Ha en bra dag allesammans!

nostalgi.


Minns ni den här filmen? Denna kollade jag och Josse på i fredags och upplevde lite nostalgi från förr. Den är från år 2000, alltså 12 år gammal. Men enligt mig är den fortfarande en av de bästa ungdomsfilmerna. Den är så mysig och slutet är så bra när Marc springer efter henne när hon har hoppat på spårvagnan. Aw. Tänk vad fula kläder de har på sig också, haha. Tänk vad modet ändras hela tiden. År 2000 känns ju inte så gammalt?

tisdag 27 mars.

Kort summering av de senaste dagarna.

I fredags kom Josse hit så åt vi kyckling oc halloumi. Så gott! Avslutade med en klassisk chokladpudding också som är standard med Josse.

I lördags var det upp tidigt för att gå på Postens Affärsdag på Radisson. Var mycket snack och lite grupparbeten, och efter det lunch som var sådär. Hade förväntat mig mer när vi var på Radisson liksom. Men efter stack vårat kontor och bowlade och det var roligt även om det gick sådär för mitt lag, haha.

I söndags var det så underbart väder så jag och Robban åkte in till stan och promenerade lite i Haga och satte oss sen och käkade lunch på Linnégatan. Måste faktiskt tacka Posten för att jag "upptäckt" de områderna nu. Var aldrig i Linné och Haga innan och har inte insett hur mysigt det är där.

Igår var det bio. Såg Kvarteret Skatan och jag skrattde så jag grät igenom hela filmen. Grym var den! Idag har det varit vanlig jobb- och träningsdag så ska snart sussa lite sött. Trött som bara den så lite sömn sitter nog fint.

Ha det så bra!

nu är det vår igen.



JAA NU ÄR DET VÅR. Underbart på alla sätt utom ett.. POLLENALLERGIN! Har redan börjat märka av att det kliar i ögonen och att jag blir snuvig. Men tror inte att björkpollen har kommit än? För det är det jag är allergisk mot men de har sagt att man kan bli överkänsligt mot annat, korsallergier, så det är väl så. Något i luften nu irriterar mig iallafall. Har inte skaffat medicin än men ska till vårdcentralen imorgon. De är ju så krångliga, har inga tider som passar mitt jobb. Får hoppas att jag kommer i tid imorgon men det är ju faktiskt viktigt att jag får min medicin utskriven! Så hej svullna och kliande ögon, snuva, trötthet och en släng av astma NU ÄR DET VÅR.

indians.



Tänkte ge det en chans och kollade hockeyn igår, Frölunda-Brynäs. De förlorar alltid när jag kollar så måste sluta med det haha! Nej men egentligen fattar jag inte så mycket hockey. Hinner inte se pucken heller utan man jublar ju bara när man ser spelarna på plan göra det. Men Frölunda är ju ändå Frölunda, Göteborgslaget, och därför håller jag givetvis på dem! Kanske är det roligare live?

Helig onsdag.

Hej! Sitter på jobbet och har lunch. Ska snart ut på eftermiddagsturen. Blir uppe i Guldheden idag, passar mig bra för gillar de turerna. Får åka lite moppe då, hehe. Ha det bra!


söndagsupdate.

Söndag idag. Tänkte ge mig på ett litet inlägg! I fredags var jag skittrött så somnade kl 10. Rolig flickvän, stackars Robert. Vaknade på natten av fruktansvärd kramp i ena vaden. Kan vara den värsta känslan jag vet. Somnade om och vaknade en timme senare av likadan kramp i andra vaden. Faaan. Kunde inte gå sen på hela dagen typ. (och nej, inte vätskebrist dricker ju mer vatten än nånsin nu så var bara trötthet).

Men men, kollade lite på Frölunda igår på teven och dom var sämst. Tråkigt. Överbetalda är dom med.

På kvällen åkte jag och Robban till Linnea och Oskar. Mat och lite spela, perfekt kväll som dock slutade tråkigt eftersom Robban tappade sin mobil sen när de skulle ut så vem fick inte hålla på och springa och leta efter den? Hmm jo jag.

Och idag är det sista seriematchen för säsongen. Skönt. Sen väntar kval till Elitserien. Jag har aldrig kvalat förut så det ska bli spännande! Ha det så bra!


120311

Tänkte bara säga hej. Lever i en liten bubbla just nu där inget känns riktigt bra. Men orkar inte klaga och så utan lämnar det så här, men jag har inte tid eller ork att göra typ någonting längre. Förhoppningsvis blir det bättre snart och ska bara fortsätta i några månader till. Sen ska mitt liv vända. Om jag kommer in på den utbildningen jag vill.. hoppas hoppas.

Ha det bra så länge! Får se när jag har tid till att uppdatera här igen.

söndag.

Idag har jag varit och solat. Måste börja solariesäsongen nu, hehe. Har bara solat 2 ggr i vinter eftersom jag inte vill bli rynkig men nu när solen börjar komma fram så ser man ju så fruktansvärt blek ut om man inte solar lite. "Förvåren" eller vad man ska kalla det är min värsta blekperiod.

Snart kommer Issa hit och sen ska vi åka till Landvetter och hämta våra pojkvänner som varit i Stockholm över helgen. Sen efter det ska jag hem till farmor för middag med henne, kusinerna och John. Sen måste jag handla mat och göra matlådor. Jättetråkigt vuxenliv idag. VILL VARA BARN FÖRALLTID.

Och jag har bara ett halvår kvar som tonåring....

skyr.

Nu ska jag göra lite smygreklam för en underbart god yoghurt som jag fastnat för på det senaste. Nämligen Skyr!



Den är som Kesella typ i konsistensen, innehåller jättelite kalorier och massa protein. Låter la bra? Bättre än att ta en vanlig lite sockrig fruktyoghurt och Kesella som alla äter är så äcklig så det kan jag icke äta. Äter alltid denna innan träning för jag har väldigt svårt att veta vad jag ska äta mellan jobbet och träning. Brukar inte bli bra och jag blir ofta hungrig i slutet på träningarna.. Kanske får göra typ kycklingsallad som man kan äta? Ska bara orkar också...suck! Latast i världen.

drömmar i regnbågens färger.

Vill ni veta vilken som är min största inredningsdröm är?
Jag vill ha en stooor bokhylla med massa BRA och FINA böcker.Typ som på de här bilderna.





Tänk en sån färggladhet till ett vitt vardagsrum, mmmm härligt.