the weekend is over.

Så nu har det gått ett tag sen sist. Jag har spelat två matcher, mot Lugi och Spårvägen. Det blev förlust i båda och nu är det klart att vi trillar ur Elitserien tyvärr.. Igår var det dags för Katrinelunds 100-dagarsfest eller 80-dagarsfest eller vad det nu var.. Det vi firade var iaf att det inte är många dagar kvar till studenten! IIhhh. Det blev en lugn kväll för mig men jag hade kul ändå. Fast som alltid var det roligast hos Julia där vi var innan. Sen när vi kom till Parken där festen var blev det la inte riktigt som vi hade tänkt oss men men. Man fick ta det som det var helt enkelt.

Nu måste jag skriva klart egenplaneringen till handbollen i skolan.. Det är klurigt det där..






torsdag 24e februari.

Vet ni vad? Det har hänt något otroligt med Katrinelund alltså.. Nu efter lovet har vi haft helt grym bamba-mat. Annars brukar det vara skitäckligt och knappt ätbart men nu har det hänt något. En bambatant kanske har vunnit på lotto? Verkar satsas mer pengar ju! Iallafall så är maten KRYDDAD den smakar nåt. Och fin fisk har vi också fått, inte den vanliga torra panerade. Jag njuter så länge det varar!

memories.

Läste ett inlägg på Josse blogg om det handbollsår som jag tror de flesta i det gamla 91/92-laget saknar allra mest, nämligen år 2008 då vi bla kom 3a i SM. Det var ett bra år. Det året var det jag och Josse som var start-sexor. Vi var "Piff & Puff på kanterna", som vår tränare brukade kalla oss. Och det var alltid folk som sa att vi var så lika, nästan som syskon. Vi hade alltid givna platser i bussen och när vi skulle sova på olika hotell å så. Tyvärr har hon skadat ryggen så hon har fått ge upp sin handbollskarriär .. Saknar min Piff! Du vet att du alltid kan komma hem till mig, så bjuder jag på chokladpudding haha.



Lilla Sötnosen.


lite ordspråk så här på 2000-talet.

- Den som spar han har men inte roligt.

- Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.

- Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.

- Kvinnans list övergår när mannen får stånd.

- Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.

- Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.


dance with the wolves.

Idag var det keps på mig Linn. Inget ovanligt för min del, har det jämt nu för tiden. Men har kommit på att det är ganska praktiskt. Man slipper  göra i ordning håret och man behöver knappt sminka sig heller. Hur gött som helst ju.



Linn o jag med våran svenskalärare Marre som ställde upp på bloggbild. Fräscht.

when i was young.

Måndag idag och första dagen efter lovet. Kunde ju önskat att dagen var så här vacker ..



..men nej. Kallt och äckligt har det varit idag. Ett brutalt uppvaknande helt enkelt. Men men. Idag har jag simmat 500 m klädsim och 1000 m ryggsim och NU ÄR DET ÖVER. No more simning på idrottsledarskapen hoho. Kunde inte varit lyckligare.

Take care.

söndagsångest.

Herregud vilken söndag.
Åkte hem till Robbans lägenhet, öppnar dörren. Möts av en fågel?!?! EN FÅGEL! Och ingen liten heller, en kaja. Ni vet en sån där svart. Jag trodde jag såg i syner, fick panik och sprang ut ur lägenheten. Sen kom jag på att jag lämnat mina väskor i hallen. Helvete. Fick smyga in och hämta dem och gå ut ur huset. Nu kom chocken och pinsam som jag är börjar jag storlipa för jag gillar inte sånna vilda fåglar. Och speciellt inte INOMHUS!! Visste inte vad jag skulle göra för Robban är ju självklart i Ulricehamn när en sån här sak ska hända.. men ringer honom ändå och får fram vad som har hänt genom tårarna. Han skrattar och tror mig inte och då börjar jag med tveka. Allvarligt Stina, en stor fågel? Så får gå upp igen och kolla och det är ingen tvekan om saken. Gråter så jag skakar nu, fyfan vad hemsk. Vad ska jag göra? Jag vågar ju inte gå in.

Robban får ringa Nacor så han och Linus kommer och hjälper mig. Då upptäcker vi att nej det är inte bara en utan två fåglar. Herregud. Och hur fan har de kommit in? Inga fönster eller balkongdörren är ju öppen?! Det går inget vidare med att få ut fåglarna och då kommer grannarna till hjälp. Tillslut får vi ut dem genom balkongen och man kan andas ut. Vi ser att de antagligen kommit in genom en ventil (?!). ALLTSÅ HUR KAN DETTA HÄNDA? Helena ska iallafall komma hit och hjälpa mig att städa. Måste tvätta ALLT, och skura golv och massa. Hur mycket otur kan man ha, en ventil?


torsdag.

Vad tomt det blev plötsligt då. Robban har åkt med sin family till Ulricehamn och lämnat mig ensam.. jahaja. Fast jag kommer inte lida. Ska åka till mamma ikväll efter träningen och imon ska vi till stan för att kolla balklänning! Kommer nog ta många gånger innan jag hittar DEN, men ska bli roligt att se vad som finns iallafall. Jobbigt bara att jag är så kräsen av mig bara. Imon på eftermiddagen åker vi i laget till Stockholm också! Eller ja, inte hela vägen men kommer inte ihåg vad stället heter som vi skulle övernatta på heter.. jaja hotell är aldrig fel! Och på  lördag är det då match  mot Skuru.

SM steg 5 är lottat nu med! Rimbo är arrangörer så blir ytterligare en resa.



Snodde en bild från Josses blogg från igår med. Mitt hår är bajs, men så är det ju precis efter man gjort om det från brunt till vad det nu har för färg. Grått, gult, orange.. Blir nog bättre om ett tag när den gamla toningen släpper helt. Jag har ju gått igenom en förvandling som denna förut så jag vet vad som väntar. Ändå envisas jag med att bli brunhårig på hösten...

jag trodde inte detta om er.

Jag har på senare tid insett hur lätt det är att tappa respekten för någon. Hur snabbt det går. Personer som jag trodde var ärliga och inte alls gav sken för att kunna göra saker som jag nu vet att de är kaptabla till. Fyfan. Jag skäms för er. Skäms för att man kan göra sånt. Jag trodde ni var bättre, inte som alla andra man har hört talas om. Men inte då. Ni är precis lika värdelösa.

Vart är världen på väg?

elegi.

Idag har jag fikat med den blivande bloggdrottningen Josefin! Mycket trevligt och vi har alltid en massa att prata om eftersom vi inte ses så ofta nuförtiden. Blir lätt så när hon går natur och jag har min handboll.


onsdag.





Hihihehehöhöh.
Här ligger jag med min skadade pojkvän. Goset då. Se så kul vi har det tillsammans! Hahah

(tjuvtitt på mitt blonda hår med, huuuaaa)

alla hjärtans dag.

Yes.  Denna dagen som de flesta ser som överskattad (bara för att de inte har nån pojkvän då, lovar haha). Jag kan tycka det är mysigt eftersom jag har min Robban, men hade jag varit singel hade jag bara fått ångest. Det är väl så det är. Hur "firar" jag denna dagen då? Haha, med att stötta den nyopererade så gott jag kan. Sen efter träningen ska jag hem till mamma. Familjen ska man också bry sig om!


elsas mode.

Konstigt att jag inte läst denna boken tidigare..Men bättre sent än aldrig. Den var i vilket fall som helst GRYM! Den handlar ju om bloggvärlden som jag älskar så det var väl inte så konstigt att jag gillar den, haha. Nu måste jag läsa 2an också.




sunday bloody sunday.

Godmorgon världen!
Igår begav sig Kärra HF till Västerås och fick med oss 2 poäng hem. Mycket bra! Sen fick vi med oss en annan sak hem också..en liten trofé. Men det är en annan historia, haha! Ska inte avslöja vem som låg bakom det hela men hon börjar på P och slutar på auline..


wohowwo.



FREDAG! Och sportlov. Mitt allra sista. Men men, inte tänka på det nu. Bara njuuutaaaaa.

( Sänder en tanke till dig med, och hoppas allt går bra ♥ )

burlesque.



Idag har jag och älsklingen varit och sett denna film på bio! Robban var en av få killar i publiken. Hade ingen aning om att det var en tjejfilm men det var det tydligen och det är ju skönt med lite omväxling mot alla actionfilmer jag tvingas med på, haha. Nejdå så illa är det inte.

Filmen var bra, mycket musik och dans och sånt och Christina var ju en okej skådespelerska. Fast som Robban sa så kanske det är en sån sorts film man hyr hem istället för att se på bio?

8 februari.

Idag har det varit regional träningsdag i ÖHK-hallen. Två träninspass på två timmar styck så nu känns det lite i benen. Men det gick bra, och nu blir det inga sådana hör fler dagar för denna var den sista. Tyvärr var det många återbud så man fick inte träffa alla gamla vänner, men det var kul att träffa er som var där iallafall!

Nu ska jag bara ta det lugn, titta på lite tv. Städa har jag redan gjort (vilken reedig liten tös jag är) så nu kan jag bara njuta av kvällen. Imorgon är det ledigt både från morgonträningen och träningen på kvällen. Skönt.

Bye!

this weekend.



I helgen spelades ju steg 4 uppe i Stockholm. Vi gick vidare som gruppetta och nu väntar steg 5! En bra avslutning på juniortiden :) Tog inga bilder alls,  men bjuder på denna på lilla Fille vid gotteväggen.




in this I believe.


-


strawberry weed.

Alltså mina ögon.. det ser inte klokt ut. Jag är så torr runt mina ögon, eller fått utslag också vet inte riktigt. Rött är det iaf. Jag vill härmed bara varna alla jag känner om att jag kommer ha keps på mig tills denna skiten försvinner! Hade det ju för ett tag sen, men sen försvann det nästan men nu är det tillbaka med full kraft igen. Kan inte sminka mig, och det måste ju vara en av de värsta sakerna som kan drabba en tjej? Jo men faktiskt. Så given keps på nu.

Haj.

JSM.



Imon åker vi juniorer till Stockholm för att spela JSM steg 4! Det ska bli riktigt kul och jag hoppas verkligen att vi kan gå vidare till steg 5, det är ju ändå mitt livs sista SM som ungdom eller vad man ska säga. I gruppen har vi Örebro, Spårvägen, Irsta och Tyresö. Blir nog jämt och tufft!

Blir ingen bloggning då under helgen, så vi hörs nästa vecka igen!


well, well, well

Usch, nu är det en sån period som är jobbig i skolan. Det är inte det att vi har mycket att göra, för konstigt nog har vi inte det. Istället för att lägga allt innan lovet har de nu lagt allt efter så nu har vi bara småsaker att göra typ. Och det är väl det som gör det så tråkigt. Bara massa håltimmar och inget vettigt att göra.

Jaja. Idag var det iallafall skridskoåkning med klassen. För sista gången. Alltså kanske sista gången man tvingas till det? No more skridsko för mig. Iallafall så åkte vi runt lite och körde lite lekar, men sen under en lek så skulle jag ta Julia men då ramlade jag haha. Så klantigt och jag fick skitont i knäna så nu har jag fått ett blåmärke på varje knä. Mycket vackert..



Skridskoturken..Haha



Hampus och Mackan, att ni alltid ska ha likdana kläder på er?



Mackan & jag. Här har jag precis ramlat och gett upp skridskoåkningen för dagen.



De tappra själarna från klassen som var där, mycket bra närvaro å så.