trettioförsta maj.

Jag shoppade lite i Köln med. Det var faktiskt en bra shoppingstad, så även fast jag inte hade tänkt shoppa så blev det lite grann.



Shorts från Behrska som satt som en smäck!



Sköna byxor från New Yorker. Lite speciella, men blir nog bra med en vit överdel. Sen köpte jag lite andra småsaker ockå men har inte bilder på det.

köln 2012 del 2.

















AAAAH det var så mäktigt. Tänk vilket tryck 20 000 personer inne på en arena ger. Och när det var 2 tyska lag med också så blev det ju extra mycket. Kiel vann allt, vilket var välförtjänst enligt mig. Kim Andersson var grym!

köln 2012.

Nu kommer det komma ett härligt bildregn. Det är så mycket jag vill visa så det blir nog nåt mer inlägg. Har haft det grymt! Bra arrangemang, bra matcher, bra sällskap, bra hotell... Ja ni fattar!


















tjugotredje maj.

ÄLSKAR DETTA VÄDRET! Och nu tycker jag faktiskt att mitt utejobb är helt okej även om jag svettas som en gris. Bara en jobbdag kvar nu denna veckan, för imorgon kväll åker vi med Kiel-båten till Tyskland. Woho! Jag, pappa, min lillebror, Robbans, hans mamma & pappa, hans storebror och Mehrdad blir det som åker. Vi ska till Köln och se Final 4. Alltså Champions League i handboll, semifinaler, bronsmatch och final. De lag som ska spela är AG Köpenhamn, Kiel, Atletico Madrid och Füchse Berlin. Kommer bli så braaaaa! 
 
Ha det bra här hemma!


funderingar.

Jaa... Jag har precis slingat mitt hår blont igen inför sommaren men börjar redan nu fundera på vad jag ska hitta på med mitt hår till hösten. Just nu är jag inne på kopparrött hår. Verkar spännande! Har ju tänkt att bli brunett igen, men att gå åt det röda hållet verkar vara lite roligare. Men vi får se hur det slutar. Jag har hela sommaren på mig att ändra mig och tänka ut något annat.









Typ något sånt här?

tjugonde maj.

Igår var det ju CL-final i fotboll, och som alla vet vann ju Chealsea den. Alla ska ju leka experter och veta varför det blev som det blev men jag kan ju säga direkt då att jag vet svaret på VARFÖR Bayern förlorade straffläggningen. Jag vet inte om det bara var jag som såg detta, men innan matchen så visades det när spelarna gick in i arenan och då fick man se när Schweinsteiger gick förbi. Och vet ni vad!? Han hade vikt upp kragen på sin piké. Huuuh ryser när jag tänker på det. Modeguden blev nog arg, och modeguden straffar direkt. Det var han som missade sista straffen. Så kan det gå!


Oboy vilket vackert väder.



Det är INTE bra att denna sjukt goda Oboy har kommit tillbaka. Jag som inte dricker denna Guds gåva till dricka längre kommer inte kunna hålla mig...


sjuttonde maj.

Idag har det ju varit Norges nationaldag! Jag är ju faktiskt åttondelsnorsk. Firade denna dag med att hämta ut min mobil efter 8 veckors väntan.. Helt sjukt det faktiskt. Sen åt jag lunch i Åsa innan det var tillbaka till Göteborg för tvättning. Precis när jag skulle gå ner till tvättstugan kom jag på att tvättmedlet var slut så fick åka iväg och handla det. Bra planering Stinet. Sen kom Issa hit och vi gjorde inte så mycket. Åt choklad och snackade massa gott snack. Har fått lite mer Londonbilder som jag ska dela med mig av också någon dag. Fram till dess kan jag bjuda på ett par gamla handbollsbilder som jag förde över från en hårddisk tidigare idag.








fjortonde maj.

Nu har det varit lite dålig bloggning. Men det blir så när handbollen har dragit igång nu igen. Jag är inte hemma förräns vid nio på kvällarna och då är jag väldigt trött..

Men iallfall. I lördags firade vi Gerke som fyllt 21 med att kolla på SM-finalerna tillsammans hemma hos henne. Sen middag och lite fest innan det blev utgång. Blev en ganska kort utgång för mig dock, jag och Linnéa mötte upp våra kära pojkvänner och gick och käkade efter en stund. Men jag hade väldigt roligt, tack för allt Gerkisen!

Igår var jag med min lillebror i stan och köpte kostym till hans "bal" och avslutning i 9an. Så stilig har jag då aldrig sett min bror! Synd bara att jag jobbar och inte kan kolla på honom :( Tänk att det redan har gått ett år sedan jag själv tog studenten och hade bal? Ååå de bästa dagarna i mitt liv!





Tisdag imorgon och jag o.r.k.a.r i..n.t.e jobba...!!! Förstår ni hur jobbigt dett är att springa med den goa försäsongsträningsvärken i trappor hela jävla tiden? Jag är bitter, och låt mig vara det. Smärta är vad det är. ODR total imorgon med.. Men som tur är har vi prisutdelning så jag kan inte jobba över för länge :):)


tionde maj.

Idag har varit en av de jobbigaste dagarna på länge... Ska kolla Revenge nu! Hörs imorgon!


nionde maj.

Idag har jag jobbat en annorlundare tid än vad jag brukar, nämligen 12.30-19.15. Det var sådär, jag är hellre en sån som börjar tidigt och slutar tidigt även om jag är världens morgontröttaste person..haha.

Har laddat över lite bilder från kameran så tänkte visa bilder från när Linnéa och Oskar var hos oss i söndag. Kolla bara så fint jag hade dukat! Ska berätta också en riktigt korkad sak jag gjorde. Skäms lite men tänker bjuda på detta misstaget för jag är ju ändå inte känd som nån mästerkock. Jag sklle göra kladdkaka till efterrätt och när jag har smält smöret och fortfarande har kvar kastrullen  på spisen läser jag att man ska hälla i äggen. Sagt och gjort, jag la i äggen och rörde runt och då började det koagulera såklart. Då började jag undra om jag verkligen gjort rätt? Haha. Men rörde ner det i bunken med de torra sakerna ändå och uuusssch vad äckligt det blev. Typ kakaosmet med äggröra. Så det vara bara att göra om och göra rätt. Braaa Stina.







fjärde maj.

Härligt med fredag! Har jobbat från 6.30-15.30 idag. Skulle slutat 13.30 men jobbade över lite extra. Extrapengar är alltid bra :) Speciellt eftersom jag impulshandlade en jacka efter jobbet.. Eller impuls och impuls, jag har velat ha en sån ett tag så det räknas väl inte riktigt. Om en stund ska jag göra lite fys här hemma. Orkar inte åka till gymmet och kan inte träna ute så det får bli lite armhävningar, utfallssteg och bålstyrka typ. Med det är jobbigt det med! Senare ikväll ska jag belöna mig med en middag ute med Josefin! Det var längesen vi såg nu och jag har saknat henne.

Ha en bra helg! ♥

andra maj.

Hihi. Kolla vad jag har. Faxe Kondi! Det är kärlek det!



Jag vet att ni är avundsjuka.

Annars då? Här är det braaaa, det har inte kliat i ögonen idag! (hittills, peppar, peppar) Har en jävla förkylning istället av pollenhelvetet. Snorar konstant. Men det är lugnt.

Annars har det varit en underbar dag att jobba i. Inte för varmt utan lagom gött. Gjorde faktiskt shorts-premiär på jobbet och det var SÅ SKÖÖÖNT. Ha det bäst mina underbaringar.

MVH glad tjej

första maj.

Åh herregud vilka två jobbiga dagar jag har haft. Det har ju varit underbart väder och skönt, MEN min pollenallergi har kommit igång ordentligt. Så har mått ganska så dåligt. Har inte kunnat vara ute och promenera i skogen direkt, så har mest tagit det lugnt på balkongen. Ett gympass hann jag med också. Får ju passa på när man är ledig och har bil.

Har klickat hem lite saker från Bangerhead...Hehe....




primadonna girl.



Mitt i prick.