2011-05-29

Jag tidsinställde det inlägget om skorna, det var därför det blev så fult med bilderna. Men så är det.

Nu de närmaste dagarn vet jag inte hur mycket bloggning det blir. Imorgon är det bal och på onsdag är det studenten. Men jag lovar att jag ska lägga ut massor av bilder sen :)

Ha det!

Jeffrey Campbell

 


       

      
Dessa skor kan aldrig bli uttjatade enligt mig. De snyggaste som finns just nu!

Azaleadalen.

Förlåt för att det blir mycket inlägg om skolan och studenten, men det händer ju bara en gång och jag tror ni bara tycker det är kul att läsa om det. Det är också kul att jag fått en massa nya besökare på senaste tiden. Hoppas ni stannar!

Idag skulle vi haft avslutning med handbollen då, men det spöregnade imorse så det blev inget med det. MEn utspringstävlingen blev ju av! Vi i klassen, de tappra som var där, skulle föreställa en kortlek haha.





Vi trodde ändå att vi hade en bra utklädnad...tills vi såg alla andra. Vissa klasser hade ju gått in för detta sjukt mycket, tex en klass från Bernadotte som var Hula-Hula, turister och Hawaii eller nåt. Blev svårt att förklara.

Fredagen består av träning som vanligt och sen ska jag bara hem och skönhetsbehandla mig inför en jobbig festvecka, haha. Jag klagar då inte!


2011-05-26





Idag samlades klassen i skolan för att fixa utklädningen till utspringstävlingen imorgon och för att måla lakan till flaket. Imorgon är det avslutning med handbollen i Skatås (volleyboll) och utspringstävling. Sen är det helg och nära,  väldigt nära...

The edge of glory.

Ååååå nu är det bara EN VECKA KVAR. Så vad passar bättre än lite nostalgiska bilder? Dessa är från slutet av ettan och början av tvåan.

















Hahahaha. Vissa är ju för fula för att visas egentligen men skitsamma. Det är bara studenten en gång.

having a good time.



Sist jag skrev att jag och Robban skulle ut å käka så blev det inte. Vi var helt enkelt för trötta (eller lata, välj själv). Men idag så! Först blir det stan för att se om jag hittar nåt att önska mig till studenten. Sen ska vi väl käka nåt för att sedan gå på bio. Baksmällan 2 har ju premiär idag. Det ska nog bli najs!

Bye!


klassboken.







Här ser ni alltså en del av mitt, Linn o Julias projektarbete! Vi gjorde alltså en klasssbok och varje person i klassen har fått en sida om sig själv. Sen har vi ordlista, klassens nomineringar, roliga citat, bilder m.m. Jag visar lite dåliga bilder eftersom jag inte vill visa vad vi har skrivit och så. Det är ju lite internt och personligt. Men bra blev det iallafall!

söndag.

I fredags var det träning, men inte box som vi trodde utan "Psykot" tog med oss upp i skogen för en runda med massa sånna militärövningar. Mycket brandmanna-grepp och annat skojigt.. Just nu sitter jag med den sjukaste träningsvärken i mina armar. Har aldrig varit med om liknande alltså. INTE OKEJ! Sen efter träningen begav vi oss hem till Julia för en mycket god middag. Bra jobbat Barret!

I lördags var vi på Liseberg. Längesen jag var där för att åka grejen, men nu när det var GBG-varvet passade vi på. Alla människor var ju ute på stan så det var rätt lugnt på Lisse. Innan var jag lite kaxig och skulle åka Atmos Fear men väl där fegade jag ur.. Haha. Linn, Julia och Frida var iallafall modiga!










perfection.

Två bilder från skolan. Och ni ser ju vilken jag har tagit. Den bästa, med ljuset från rätt sida och allt. Kanske ska satsa på att bli fotograf?





Och Julia är jättebrun. Hon och Linn har varit i Spanien. Kul att stå bredvid dem på balen sen ...

It's FRIDAAAAY.





Äntligen fredag! Vilket som vanligt betyder ett gött box-pass på träningsverket. Sen ikväll så ska Julia ha avskedsmiddag. Ska bli trevligt, men lite sorgligt också förstås..

Hejdå hälsar Stinet och Robban. Haha. Fulaste paret? Ehh

matte c.

Har pluggat matte hela dagen, och mer ska det bli. Har ju nationella imorgon.. Så därför blir det dålig bloggning nu. Men det kommer lite inlägg att se fram emot bland annat ska jag visa upp projektarbetet, visa lite bilder från skolan och lite annat! Ni kommer inte bli besvikna.

Wish me luck tomorrow.

onsdag.

Idag är det en bra dag!
Har varit en sväng i skolan för att redovisa det sista arbeter i Natur B. Det gick bra, och nu har jag löst ett bra betyg i den kursen. Woohoo. Nu är jag hemma och måste plugga lite bajs-matte innan jag ska till frisören. Mitt hår är så sjukt slitet men vill bara toppa det lite nu. Känns dumt att klippa av sig allt innan balen och studenten. Ska också slinga det så det blir blont o fräääscht. Hoppas det blir bra bara. Annars har jag silverschampo... Sen ikväll är det Kärras avslutning som jag ska gå på. Ska bli kul att träffa alla mina gosssisar igen :)

Ha en bra dag!

dagens visdomsord.


need fashion for your satisfaction.



Haha. Alltså jag hatar cam-bilder. Men ibland har man inget annat val än att ta den lätta vägen. Jag ville ju bara visa mitt favvohalsband just nu som jag köpte på HM för ett tag sen för ca 50 spänn. Värt. Fast egentligen vill jag ha ett riktigt sånt här halsband. Lite tyngre? Ja ni fattar säkert vad jag menar. Det är drömmen det!

you're the storm.

Sitter just nu och försöker plugga matte till nationella som är på fredag. Inte kul alls. Har hittat nån sida på internet som visar videos och så som jag hoppas kan hjälpa lite. Ingen kommer vara gladare än mig på fredag när denna kursen är över!


söndag.

Usch vilken tråkig dag det har varit idag.
Gymmade med Robban i deras RIK-gym i morse. Han ska bli min personliga tränare i sommar. Haha, undrar hur det kommer gå! Förra sommaren när vi skulle springa tillsammans blev jag skitsur för att han sprang ifrån mig hela tiden.. Men nu är han ju skadad så då blir det nog lättare för mig!

Sen bestämde vi oss för att promenera till ICA Focus. Då började det ju såklart att spöregna. Var väl inte så jätteglad då, så tog spårvagnen tillbaka haha. Men det var ju faktiskt kallt..



Nu måste jag plugga natur och matte innan det är dags för VM-final i hockey ikväll som man ju inte får missa. Det är nog den enda gången jag kollar sånt, när det är typ VM eller OS.

Bye!


Påsk 2.0

En pojke, 4 år, tittar upp mot himlen.
Pojken: Pappa, kolla ett flygplan!
Pappan, 30 år: Ja, jag undrar vart de ska resa?
Pojke: Det är ju häxorna som ska till Blåkulla fattar du väl.
Pappa: Men de åker väl på kvastar?
Pojke: Men bli lite modern nån gång, pappa!

Hittar alltid saker att skratta åt på Tjuvlyssnat.se!


bilder från tiden man aldrig glömmer.

Nu närmar studenten sig. Jag måste säga att jag har haft de tre bästa åren i mitt liv. Först ångrade jag mitt val av skola, men det gör jag absolut inte längre. Som idrottare finns det nog ingen bättre skola att gå på än Katrinelund. Stämningen och allt på idrottsprogrammet är bäst helt enkelt. Personerna man har lärt känna är helt underbara och jag kommer sakna gemenskapen, degrummet, morgonträningarna, ja allt nästan. Man har utvecklats som person och mognat under dessa åren och ja det har varit grymt. Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst men ni hade bara tyckt det var tråkigt. Det jag är glad över är att minnena kommer finnas kvar i klassbokensom vi hade som projektarbete. Det var tur att vi gjorde en sån!















Jag har massa mer bilder att dela med mig av och det kommer nog komma fler nostalgiska inlägg ju närmare vi kommer slutet ..

saturday.

Idag så kännde jag och Robban för att mysa till det lite. Först en sväng till stan för att köpa det sista inför studenten och balen. Nu är typ allt fixat tror jag. Så skööönt. Sen tog vi en glass. Mycket välförtjänt. Sen ikväll ska vi på restaurang och efter det mysa till en film eller något. Hur avundsjuka är inte ni då? Ja justeee.


friday, Im in love.



TGIF!

recension.



Minns ni när jag köpte denna? Nej troligen inte. Men nu vill jag i vilket fall tipsa om denna underbara produkt. Efter jag haft denna masken på känns ansiktet skitfräscht, och efter lite ansiktskräm sen så är ansiktet som nytt. Det enda minuset är att den sitter som berget och kan vara lite jobbig att tvätta bort,  med det är ju bara petitesser (stavning?). Får 4 av 5 (kan ju inte ge den högsta eftersom jag inte testat så många ansiktsmasker än)

woop woop.

Åhhh jag älskar skolan just nu. Har typ ingenting att göra, och fick reda på mitt betyg i idrottsmedicin med som jag blev väödigt glad över haha. Men nästa vecka blir dock inte lika go. Har nån oförberedd skrivning på egelskan, geografi skrivning och matte c - nationella. Ska kanske redovisa naturarbetet också så det är överstökat. Sen efter det har jag i princip inget kvar. Hur skönt är inte det då?


onsdag.

Haft en skön dag. Lite solning, en sväng till stan och sen har jag bara tagit det lugnt. Ska avsluta nu med jordgubbar och film. Ha det!


my feelings are blue.

Förlåt för dålig uppdatering.

I fredags var det ju box-träning och sen social kväll med inkilning. Var kul, och inkilen var inte så farlig. De fick inte så mycket tid att planera..och tur var väl det! Efteråt åkte jag hem till mamma för att bo där över helgen.

I lördags var det sm-finaler i scandinavium. Dubbel sävehofvinst, så de lagen jag höll på vann ju inte. Efteråt var det hem till Vickan för lite gött häng och sen ut på stan. Blev dock kortvarigt besök, åkte hem till mami efter ett tag.

I söndags var det gymnasie sm! För allra sista gången. Vann alla gruppspelsmatcher och gick till kvart.



I måndags fortsatte slutspelet, gick till final och förlorade mot stockholmare och det sög ju. Sen var det att åka direkt till inomhusträning och utomhusträning. Fick springa 8.5 km i slingan, kan ju säga att jag var liiiite trött. Men det är bara att bita ihop. Fick iallafall lite massage av Robban när jag kom hem (och det är verkligen inte ofta man får det).

Idag har jag haft en lektion i skolan, sen hem och iväg på träning igen. 2 timmar inne i hallen där den första timmen var vanlig handboll, den andra höll min barndomsidol Tommy Atterhäll i. Blev lite starstruck där... fast det var ju ingen kant-träning tyvärr, utan fys med fokus på balans, hopp, knästyrka aa sån träning på mattor ni vet.

Imorgon är jag HELT ledig så det ska bli gött. Ha det!




torsdag.

Fan vad bra ni var på att tipsa! NOOOTTTTT.

Idag gjorde jag min första träning på försäsongen dåra. Var ju sjuk innan. Och ja, det var JOBBIGT. Den där övningen i slutet som hette Köpenhamn var ju sådär skoj.. Men det är bara att bita ihop och köra. Blir skönt sen när man blir lite vältränad.

Imorgon ska vi ha nåt box-pass på Träningsverket, sen efter är det social kväll och jag ska INKILAS för första gången i mitt liv. Dock kom det lite hastigt så laget hann inte planera jättemycket så slipper göra nåt hemsk. Vi nya har blivit indelade i två lag som ska uppträda lite. Ska ha röda kläder, kommer nog matcha min ansiktsfärg jättefint. Hello Tomat.

Ha en bra kväll!

tips på vattenfast mascara?

Okej. Jag måste be er tjejer som läser om hjälp nu. Det är så här att inför balen och studenten och allt var det innebär måste jag ha en bra vattenfast mascara. Mina enda krav är att den inte ska smula, och såklart då tåla vatten. Lär ju komma en del tårar kan jag tänka mig .. 

Sååå .. Gör en god gärning och lämna ditt bästa tips. Tack på förhand :)


skirt.



Å vad jag har snöat in mig på maxiklänningar och maxikjolar. Vill ha varenda jag ser. Sen finns det tydligen sånna här mer genomskinliga kjolar och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar det eller inte ... hmm..

friidrottarna.



Hahah, kolla vilken bild Rebbeca la upp på oss på Fejjan. Hur söta var vi inte.....?

onsdag.

Alltså jag blir fan inte klok på min förkylning. Den vägrar ju att släppa! Nu är allt bra, utom den där snuviga näsan. Sjukt störande att inte kunna andas normalt.



Och så kan ju gärna det underbara vädret komma tillbaka igen tack. Sugen på grillat.

gött äre.


Jag pratar sexigt.
Iallafall om man ska tro den här undersökningen. Och det gör vi ju eller hur?

.....:@

FAN FAN FAN.
Idag tog jag nog den bästa bilden jag tagit i heela mitt liv. Det var på Robban, när han skulle klia sig i näsan. Då gör han sjukaste grimasen och det ser ut som om han riktigt gräver i näsan. Snacka om att fånga ögonblicket. Tyvärr blev jag ju jätteglad och skulle visa honom vilket inte var så smart och han raderade den direkt. Faaan. Hade ju lagt upp den annars. Hade lätt kommit på blogg.se's förstasida...

call your girlfriend.

Orkar inte vara sjuk nu längre. Har varit det i ungefär en vecka nu. Och eftersom jag i princip inte varit sjuk sen förra sommaren så har det väl passat på att slå till rejält. Men imon så, då hoppas jag att jag är på banan igen annars vet ni ju en som kommer lacka.

puss haj

att vara med henne.

Jag råkade visst smita in i Akademibokhandeln tidigare idag. Fick syn på den här boken.



Jag älskar Alex Schulman. Jag älskar alla i den familjen för övrigt, följer alla deras bloggar (såklart). Alex skriver så jävla bra!  En ren njutnning är det att läsa haha. Fast,  nu har jag ju inte läst boken än men jag gissar ju att den går i samma stil som bloggen och då kommer den få högsta betyg av mig. Så det så.

inte kuuul ...



Blä. Har dratt på mig en sjukt jobbigt förkylning. Kände det på morgonträningen i fredags, så det var tur att jag inte var med så mycket för senare på dan slog det till rejält. Så denna helgen när jag och Robban åkte ner till Varberg blev ju inte så lyckad som jag hade hoppats. Eller alltså det var ju jätteroligt men hade ju vart roligare om man var frisk liksom. Haft feber, huvudvärk, halsont och en sjukt täppt näsa som rinner och rinner. Pappersrullen är min bästa vän just nu!