at the beginning with you.

Jag såg på Tyra Banks Show igår och då handlade det om nån kärring som predikade om att man absolut inte ska gifta sig för kärleken, utan enbart för pengarna. Det var helt sjukt att se! Hon sa bland annat "kärlek betalar inga hyror". Nej klart det inte gör, men vem har sagt att du som kvinna inte ska kunna betala dina räkningar själv? Man ska ju ALDRIG förlita sig på någon annan. Inte när det gäller pengar iallafall. Nu för tiden börjar ju kvinnorna ta för sig mer, startar fötetag och tjänar egna pengar. Herregud, vi lever ju inte på stenåldern längre! Vi är ju inga hemmafruar, vi klarar oss själva.

Visst visst, någon tror säkert att detta är dubbelmoral från min sida, jag som skojat och sagt att jag ska gifta mig rik. Jag ska tjäna mina egna pengar. För visst skulle det kännas bättre? Att veta att man tjänat ihop det själv? Jo så är det och jag ska jobba stenhårt för mina betyg så jag kan skaffa mig en bra utbildning och så småningom ett bra jobb.

Ville bara få mig ur detta för blev så jävla arg igår!

we'll get together and celebrate.

Äntligen måndag och lite "semester"! Jobbar fem dagar förra veckan, inklusive hela helgen. Mycket pengar...
I lördags var det Carros 20års fest. Fick gå hem när de andra gick ut (bara en månad kvar nu!) men det gjorde inget denna gången för skulle ju ändå upp på morgonen efter och jobba. Det var iaf trevligt och här kommer lite bilder från min nya foto-app på mobilen, hlhööhöhö.






at the break of dawn.

I väg nu och fira Carro som fyllt 20!





HEJDÅ


not ready to make nice.

Läser ju mycket skönhetsbloggar och så och en sak som jag har fått  för mig att jag vill prova är det här mirakelserumet för ögonfransarna. Alla som testat har fått så mycket längre ögonfransar. Sugen på att testa!


pick yourself up and dont blame the world

Äntligen börjar jobbet ge sig tillkänna då jag har inkasserat första lönen. Även om det inte var så mycket för den månaden så känns det gött. Börjar vänja mig och har inte lika ont i huvud, ben, fötter och rygg efter varje arbetspass som jag hade förut (men blåsorna hänger kvar...). But still, fy fan vad jobbigt det är att jobba. Skönt att jag ska tillbaka till skolan sen..


euphoria



Bilden är från våran "lagfest"/grillning/utgång för nån veckor sen. Tiden går så jävla fort. Snart är det uppstart i handbollen igen. Så måste passa på att njuta av min ledighet så mycket jag kan. Det bästa som finns då under dagar man jobbar är att sätta sig i skuggan med en riktigt bra bok. Då mår jag bra.

-

Skadeglädje är den enda sanna glädjen!

weekend.

Visst känns det inte jättekul att jobba 10-19 en lördag, och speciellt inte när det är varmt och soligt ute. Men då gäller det att vara positiv och det försökte jag och Josse vara idag när vi satt inne på rasten och tittade ut på solen.

- Vi tjänar pengar (OB på helgen YES!)
- Vi får inte hudcancer av solen
- Vi blir inte rynkiga eller får skinnhud
- Deras solbränna försvinner ändå efter nån vecka

Sen behöver vi ju inte nämna hur mycket snyggare man blir när man är brun.. Eller hur solblekt håret blir.. Eller hur kul man kan ha på stranden..



Tillbaks hit för jobb imorgon igen!

you come and go

Alltså fan.
Alex Schulman har slutat blogga om Charlie. Nu ska jag sluta läsa bloggar i ren protest. Hör ni det!?

Eclipse.

Idag ska jag och älskling gå på bio. Det var ett tag sen sist. Det brukar vara vårt stora nöje annars, haha.
Iallafall så hade jag råkat boka idag kl kvart över nio och allt var frid och fröjd innan Robban kom på att det är ju fotboll idag! Hoppsan. Så jag fick ringa (hatar att ringa, måste komma över min prata-i-telefon-skräck snart!) och avboka och boka om. Så nu blir det en tidigare bio så att alla blir nöjda. Jag kan ju erkänna att jag också vill se fotbollen...

the cranberries.

Nu har jag jobbat ett tag på Coop och tänker berätta lite om hur jag har det. Finns egentligen inte så mycket att berätta, arbetsdagarna är långa och det kan bli långtråkigt ibland (och slitsamt för fötter och rygg!). Men jag är för det mesta glad över att arbetet är ganska lätt och man får OB på helgerna!

Jag brukar hänga på frukosten, middagen, barnmaten och drickorna. Och så får man alltid plocka upp frysvarorna om man börjar tidigt. Det roligaste stället att vara på är barnmaten, då får man ju träffa alla gulliga bebisar hehe.
Det var sjukt svårt att hitta alla varor man plockar upp i början! Men nu börjar jag ju lära mig så smått..Vissa kunder är trevliga och fattar när man säger att man är ny medan vissa dryga människor suckar. Jaja, de kanske bara är stressade.



Ball

a man who don't know



Det finns bara ett rätt sätt att äta jordgubbar på och det är såhär: Flytande grädde, mjölk, socker och så delar man jordgubbarna så att mjöken får lite av den goa smaken!


If you want to be a hero just follow me.

Det har redan hunnit bli juli och jag hade tänkt berätta lite om vad som hänt sen senast jag skrev. Var ju sjuk hela förra veckan så blev ingen träning för min del. Åkte och hälsade på pappa i Varberg på torsdagen. Var på stranden på fredagen, och åkte sen hem för att äntligen träna! Efter träningen var det 18-fest för favorit Josefin. Hade ansträngt mig och slagit in ett fint packet (enligt mig då, sen får ju Josse dömma själv haha). Var kul att träffa massa gamla Kärrakompisar, var ett tag sen sist. Träffade  även en gammal klasskompis från Bräckeskolan som nu går i Josses klass. Lite hets från de gamla tidena kom fram också.. Men man kan inte vara stolt för allt man gjort i sitt liv ;)



Hem ganska tidigt för jag skulle ju jobba på lördagen. Sommarens hittills varmaste dag och jag fick vara inne på Coop och slava. Ändå helt okej, för tjänar ju mer med OBt. Direkt efter jobbet var det hem till Carrolajnen för mys med tjejerna en stund innan de skulle ut och då fick lilla Stina gå den otroligt lååånga vägen från Mystängen hem till mig. Haha.





Idag har jag och mamma varit på visning men det stället var inget att ha så det blir till att fortsätta leta efter nånstans att bo. Måste städa också, och ut och löpa en sväng.

HEJDÅ