inte okej.

 
Alltså kolla här!! Vart tog huset vägen?
De ska byta fönster och ska arbeta i typ 7 veckor och det låter ju som att de ska riva hela huset när de håller på. Man kan inte vara hemma på dagarna alls. Hadhcönöwcwcwhdöhcödhcwhpfhej.
 
Lid med mig.

trettonde januari.

 
Hallåhallå.
Ligger och lyssnar på Håkan Hellström, pluggar lite och tvättar. Robert och Robert ligger helt totaldäckade i vardagsrummet eftersom de var ute igår. Jag fattar inte att man kan bli så bakis och spy så mycket alltså. Fy fan vad äckligt det är att lyssna på! Men men, har låst in mig i sovrummet så ska väl uthärda denna söndagen med.
 
Själv brukar jag inte bli bakis, tycker det är skittråkigt att dricka. Brukar bara dricka lite, det räcker liksom och så mår man jättebra dagen efter. Kanon juuuuu!
 

Tolfte januari.

Nu börjar det närma sig tenta! Så därför ska jag tillbringa den här dagen, 10-16, i skolans bibliotek för att få lite studiero. Ska ta paus snart för att äta lite också woho. Får "unna" sig lite mat faktiskt ... Ehehe. Nej men nu ska jag återgå till mina frågor. Ha det!

femte januari.

bild på mig och robbie från nyår
 
Hej! Ligger och kollar på Harry Potter med Robban och Michael. Viktig match imon..mot Hellton. Vi vann med 10 borta så de lär ju vara revanschsugna! Och hoppas min träningsvärk är borta tills imorgon.. Förstår inte de som säger att det är den bästa smärtan, haha.
 
Annars händer det inte mycket just nu. Bara massa plugg. Testar en ny pluggteknik inför denna tentan, så får se om den är bra. Man måste ju testa sig fram för att se vad som funkar bäst för en själv.
 
Ha en bra lördagskväll allesammans!

lite bilder.

 
 
 
 
Nu orkar jag inte mer för ska till skolan tidigt imöörn och plugga hela dagen lång. Puss på er.