tid är ett privilegium.

Jo jag vet. Jättedålig bloggning men jag har faktiskt inte tid för tillfället. Jobbigt schema, sena träningar och tidiga morgonar. Hinner inte med mycket i livet just nu och det är väldigt tråkigt. Men det är bara att stå ut så länge! Kommer mer update så fort jag får tid över.


sunday.

Det är söndag idag och det är egentligen den officiella blogg-dagen. Men jag har absolut ingen lust att blogga nåt idag, så då blir det inte så. En trevlig vecka med skola, träningar och en match väntar så nu ska jag måla naglarna med mitt nya nagellack och sen sova. Ha det gott!

jeg trenger en pen is.

Om en stund ska jag in till stan och käka med Robert och hans föräldrar. Sen hem och packa inför Norgeresan i helgen. Och så måste jag gå upp imon bitti för att göra pastasallad med. Så nu blir det ingen update mer denna helgen. Byyyeee!

 
 


back to school.

Då var det fredag och det har avverkats två dagar i skolan. Ja, ni läste rätt. TVÅ! Upprop igår och efter det började lektionerna och bokutdelning. Så här brukar det inte vara på Katrinelund. Första dagen brukar det vara upprop på 30 min, andra dagen någon utflykt och sen brukar det ta två veckor innan man får böckerna så man får köra en mjukstart genom att jobba med stenciler och annat. Men nu är det tydligen nya tider! Jahaja.






Idag är en ingen vanlig dag..

..för det är min 18-årsdag!


Im looovin' it

Häromdagen så orkade jag och Julia inte fixa någon mat så då valde vi Max i stället. Jag ville vara nyttig och tog deras GI-mål. Hahaha. Jaa, bönsalladen ser väl god ut?





för cool för att vara med på bild..


bajs

Nej orkar inte med det mer...

I whis I was so I could follow.

Blir Hoffmaestro. Bye!




young dad.

Ligger och funderar lite över kvällen.
Jag kan inte träna, för lårkakan från igår gör att jag knappt kan gå.
Tjejerna i laget ska ut, och jag kan inte följa med och jag tycker det är ganska tråkigt att bara vara med innan. Hoffmaestro spelar ikväll på Liseberg så det lutar väl ditåt. I så fall blir det en kväll med Julia, Loui, Frida och Gerke, skön musik och en jävla massa folk.

take care

awesome.





En av mina stil-förebilder: Avenymamma
Och kolla luggen också. Sån vill jag ha efter studenten.


autumn.



En sån här eller liknande cape vill jag ha i höst. Ser kanske inte så mycket ut för världen, men matchas den rätt kommer den bli perfekt. Vill ha! Kommer från Weekday.

it's freeee

Fan jag har inte uppdatarat så här  mycket sen '63 (som de  brukar säga i laget).
Men nu gör jag det för min egen skull. Robbans musiksmak är kass och han måste ha min lista på spotify så därför lägger jag ut den här så att han ska subscriba den. Gör det ni med! Måste dock varna er om att min musiksmak är..ehhm..speciell..

stinet

håkan hellström.

Nu var det bokat och betalt. Kanske i sista sekunden för det fanns tydligen inte så många biljetter kvar (inga ståplats!). Men  skitsamma vilka platser det blev, bara jag får se Håkan så är jag nöjd.

Så den 6e november sitter jag, Carro och Bella där i Scandinavium och njuter. Fy fan vad jag längtar!





alla talar om dig hurricane..

need fashion for your satisfaction.

Jag måste faktiskt säga att jag har börjat gilla hösten mer och mer för varje år. Det blir mörkare om kvällarna då man kan mysa med nån man tycker om och man kan ta en kvällsfika i mörkret. Men framför allt: HÖSTMODET! För ärligt talat, sommarmodet är faktiskt inte kul! Men nu..nu börjar det likna nåt ute i butikerna.

-



I morgon är en annan dag.

vinslöv.

Jobbade sista dagen på Coop i fredags och direkt efter det var det en bilresa till Vinslöv som väntade. Där hade de andra redan kört ett fyspass som jag missade och vi skulle nu åka dit vi skulle sova. Ingen visste vart, bara att det skulle vara utomhus. Som tur var så var det dåligt väder så vi slapp det och fick låna en tom lägenhet ist. Tur för oss! Men att sova på luftmadrass denna helgen har inte varit så himla kul. Haft ont som fan i min redan onda rygg och så har man vaknat varenda gång någon rört sig på luftmadrassen. Men det var ändå kul och Eddie blev som vanlig kär, denna gången i fystränaren vi hade där. Skräääääll!

Just det ja. Har inga bilder att visa för när vi kom dit beslagstogs våra mobiler. Vissa saknade dom mer än andra, men sen visade det sig att de gömt dem i lägenheten...så vi hade dem hos oss hela tiden ändå..

the last song.



Idag sattes skylten upp. Den 22a och 24e är det visningar.
Snart hejdå till detta hus som jag bott i sen jag var 9 år.

hejhejhej.

Eeeeeeeeeeeeeeeeheeeee.
Jag är så jävla trött. Jobbat 7-16 och sen träningsmatch i metropolen Uddevalla kvart i åtta. Go tid! Blev förlust också så känns ju sådär. Men det var roligt att spela match igen, kändes ju som om det var 100 år sen sist.

På tal om handboll....
I helgen är det träningsläger (helvetes-läger). Varför kommer det bli ett helvete? Jo, för vi ska inte bo på hotell, vi ska bo i VINDSKYDD i Skåne!! Hahahah. Hahahha. Hahaha. Alltså, det är inget fel på det egentligen men JAG är ett tvättäkta asfalts-barn och gillar inte att vara i naturen. Tältade en gång för flera år sedan med pappa och min lillebror. Gick väl sådär och det har gett men för resten av livet så att säga.

Jaja, kommer bli gött att vakna upp (om man nu kommer kunna sova?) med träningsvärk och spindlar och sniglar i ansiktet. Sa jag träningsvärk? Jo, fysläger var det visst..jahaja.

Nej nu lät jag kanske allt för negativ. Det kommer säkert bli roligt i slutändan och man kan skratta åt allt.


all night long.

Jag är så arg på min mamma för att hon vägrar betala min lunch imon (hallå jag är studerande och har INTE råd med extrautgifter som en dagens lunch men imorgon är ett undantag då jag måste ha det) och därför så har jag inlett en protest.

För en stund sen så tog jag alla mackor vi hade och smörade och fixade och tänker ta med till jobbet imon. Bara för att jävlas.

Hejdå.

the girl behind the masque.



Idag är jag trött och ledig. Vill mysa, men mitt sällskap har ingen mobil och är okontaktbar. Kul.

playing with you is like playing with fire

Jag vet att jag har berättat detta till några förut, men det är min blogg och nu vill jag berätta igen.
I natt så drömde jag att jag var judinna under Andra Världskriget. Jag har drömt sådana mardrömmar flera gånger tidigare och de är så sjukt verkliga och läskiga. Jag minns dem väldigt väl när jag vaknar också och lång tid efteråt. De liksom etsar sig fast i hjärnan. Jag kan riktigt känna rädslan. Tänk om jag i ett tidigare liv var judinna under Andra Världskriget? Det tror jag ...

bumpy ride.

Idag så åkte jag och mamma in till stan för att åka Göteborgshjulet och äta lunch. Tycker ändå att man ska åka hjulet någon gång, även om det är mest turister som gör det. Annars fattar jag inte varför vi har det och tycker inte det är så vackert heller. Men mysigt att åka var det iallafall!





Jobb imorgon 7.30-15, skönt med kort dag. Sedan kommer Veronica hit på kvällen för lite mys med nån bra film (jag kanske till och med lagar mat..)

augusti i helvetet

Är ledig idag! Sjukt skönt. Har bara fem arbetsdagar kvar nu och jag räknar ner. Finns bara ett problem och det är att jag måste byta bort en dag eftersom vi ska spela en träningsmatch borta mot Kropps då.. och ja, det verkar inte finnas någon att byta med!

Nog om mina problem. Jag har "uppäckt" att vi har massa vinbärsbuskar i våran trädgård så idag har jag plockat EN HEL HALV LITARE. Haha. Blir nog bra till några smoothies i vinter.



Och snart är våra stora amerikanska blåbär mogna också..



Nu saknas bara mixern jag (förhoppningsvis) ska få i födelsedagspresent.