someone like you.



Imorgon är det ny arbetsvecka och jag hoppas att den här stormen lägger av för imorgon är det reklam-dag och jag pallar inte bajsväder då. Ni ser ju bara hur ledsen jag är här på bilden när det regnade i fredags.

Så snälla storm försvinn

helg i rimbo.







I fredags åkte dam- och herrlaget på en gemensam bussresa upp till metropolen Rimbo för varsin match. Vi övernattade alltså på hotell eftersom matcherna var på söndagen.

Våran match började väl sådär genom att vi fick en tvåminutare efter typ 50 sekunder. Sen fick vi en till efter ca 4 minuter. Vilken bra start! Totalt hade vi 8 tvåminutare och två röda kort. Korten fick våra två linjespelare så vi fick spela nästan hela andra halvlek utan linje. Herregud. Vi var inte nöjda med domarna denna match kan vi ju lugnt påstå men men, vi kunde tillslut ändå vinna en kämparseger. Var nog ganska mycket lättnad där i slutet.

Efter oss spelade herrarna och JÄVLAR vilken match det blev där då. 3 röda kort fick Önnered, och det var till och med fight på planen mellan en ÖHK och Rimbospelare. Såklart fick bara önneredaren rött, vilket var väldigt konstigt? Samma spelare som om och om igen gjorde fula saker och efterslängningar och allt han fick var EN YNKA TVÅMINUTARE? Det kunde jag verkligen inte förstå. Men Önnered vann ändå.

5 röda kort för båda lagen? Ja ni hör ju hur det låter. Behöver väl inte förklara vad jag tycker.

första advent.



Sov hos mami inatt. Då fick jag den traditionsenliga chokladkalendern, haha! Måste ju självklart ha en sån varje år och mamma köper alltid en sån till mig och min bror. Lite av barndomen måste man ha kvar.

2011-11-22

Jag lever. Knappt. Antar att det tar tid att vänja sig. Sen är jag inte typen som älskar att gå upp kl 5 och jobba 10-11 timmar men jag är glad ändå. Bio nu, dock dåligt tajmat eftersom jag bara vill hem och sova. Kommer vara trött imon, jaa..


trains and winter rains.



Ligger i sängen och lyssnar på Enya. Underbar avkopplingsmusik. Njuter av min sista dag som arbetslös för tillfället. Fick ett samtal från Posten förut om att det fick bli heltid ändå så nu börjar jag kl 7 på måndag ist för kl 11. Ikväll kommer Josefin hit och då kanske vi kan fixa min utväxt. Behövligt!

Ha en bra fredag allesammans!

bananas are for monkeys.



Kolla vilken liten sötis-banan jag åt häromdagen! Den fick plats i min hand, och då har jag inte stora händer direkt.

11-11-17

Mötet idag gick braaa, kan berätta att jag har fått jobb! På Posten i Frölunda. Det är halvtid till att börja med året ut, sen får jag se hur det skulle bli men det lät som om jag kunde fortsätta kanske heltid nästa år. Gött! Så nu har jag införskaffat mig en mössa och fingervantar som jag har klippt av fingertopparna på så att jag är redo för att bli brevbärare i kylan! Börjar på måndag. Tydligen den värsta veckan på året nästa vecka med alla reklamutskick inför lönehelgen nu innan jul.. jaja det blir nog bra.

tjugo år, två människor.



Har hört mycket bra om den här boken, så som den bokmal man är måste man givetvis läsa denna. Om någon har något annats tips på en bra bok kan ni väl dela med er? Jag har ju skaffat lånekort på bibban nu med. Och pluggar man inte har man tid att läsa massa böcker. Så man får väl passa på att vältra sig i kulturen ett tag.

Imorgon ska jag ställa klockan, ska faktiskt på ett möte. Godnatt!

handbollsbilder från templet.








rubrik saknas.



Gick igenom gamla bilder på datan. Hittade denna på mig och Eddie och minns hur nöjda vi var över att få sånna återhämtningsdrickor eller vad det nu var. Fast jag drack inte det ofta, smakar ju INTE gott. Det är förresten väldigt roligt att följa min kant-kompis liv nu för tiden hahahahah. Jag får tyvärr inte avslöja några detaljer men jag kan säga att hon är het på gröten nu alltså... haha.

ge mig.



Detta nagellacket hade inte suttit fel! Från OPI's kollektion The Muppets och färgen är Rainbow.


11-11-14

I lördags spelade vi match mot Tyresö. Vinst med 10. Gött! Sen åkte jag, pappa o John till Kärra för att kolla en halvlek av den matchen. Sen övningskörde jag från Kärra ut till Åsa. Det är en ganska lång bit faktiskt! På kvällen blev jag riktigt förkyld och är väl det fortfarande även om det är lite bättre nu. På söndagen kollade jag när lillebror spelade match i klassiska Utmarkshallen. Det blev vinst där med så det var bra. Det var längesen jag såg dessa killar spela och HERREGUD vad snabbt de växer i den åldern. Min brorsa är alltså 15. Jaja, sen åkte vi till Eriksberg och käkade en bit mat. Gott!

Måste också säga att jag älskar Eriksberg. Där vill jag bo någon gång i tiden. Det finaste och fräschaste stället i Göteborg. Bodde ju en bit upp där när jag var liten, men då såg det ju inte alls ut som det gör idag. Dom har ju byggt sjukt mycket nya hus och det tycker jag är bra. Man utnyttjar det fina läget bra.

Ha det gott hej!

11-11-11

Jag tror ingen har missat att det är den 11-11-11 idag. Rätt fräckt! Och dagen till ära har jag installerat Picasa på min dator så nu kan jag redigera mina egna bilder och göra egen header och så. Kommer bli proffs! Haha.

Min första bild:



Det kommer bli bättre när man lär sig... Hoppas jag!


shake it out.

Hejhej!
Idag gick jag upp kl 05.00 för att åka till Stora Holm och göra halkan... Hmm.. Alla har ju sagt att det ska vara jätteroligt och bla bla. Visst det var kul att sladda nån gång men så himla roligt tyckte jag inte det var faktiskt. Bara bra att man fick inse hur lång bromssträckan är på halt underlag och sånt. Nu är den delen över och det är skönt iallafall.

Egentligen lever jag ju på en otroligt snål budget just nu, men kunde inte låta bli att beställa hem Moroccan Oil. Har hört så mycket bra om den och mitt hår är ju som en rishög så det behöver verkligen lite omvård. Sen fick nån mer sak slinka med så att det blev fraktfritt haha. Är orutinerad internetbeställare ...


.......................

Fyfan ska aldrig tvätta kl 7 en måndag igen ....

lookbook.





Snyggt! Så vill jag se ut. lookbook.nu

something to die for.



When something's right, then something is worth to die for
When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for


panic at the disco.

GODDAG!
I fredags så var vi ju ute och firade Malo. Var på restaurang Vivaldi tror jag. Det var mycket trevligt, speciellt när servitören visade sig vara trollkarl! Alltså, ja det är jättehäftigt men jag stör mig på att jag måste veta hur de gör. För det går ju inte att trolla eller hur? Så hur gör dom då!?!? Fattar ingenting och det gör mig frustrerad. Hur som helst, duktig var han.





I lördags gjorde jag inte mycket. Var hos mamma, käkade kinamat och kollade Så mycket bättre och film. Bangade utgång helt u helgen. Känner mig inte sugen på sånt just nu. Börjar jag bli gammal? Neeeej men orkar inte bara.

Idag har jag varit och gymmat ett lugnt gött pass. Väntar på att killarna som invaderat Robbans lägenhet under helgen ska städa så jag kan komma dit och leva, haha. Massa killar i en 2a en helg? Hmm, det är nog inte jättefräscht just nu efter 2 utekvällar.

Ha det bra!

elsas värld.

Var det någon som såg premiäravsnittet av Elsas Värld eller? Jag älskar böckerna, men vet av erfarenhet att när något bra filmatiseras blir resultatet ofta mindre bra. Och jag tror kanske att jag ska hålla mig till böckerna i framtiden också. Ni vet när man föreställer sig personer och mijöer på ett visst sätt och det inte alls är så i filmen/serien. Det blir fel i huvudet.



Jaja. Imorgon ska jag väl gå en runda på stan kanske. Kánske crosstraina lite. Vi får se. Vad jag vet är iallafall att Malo ska firas på resturang (fast minns inte vilken? haha jobbigt). Det blir trevligt!

Ha det bra!

om man får drömma lite..


Maje 295$


Stella McCartney 665 $


Marc Jacobs 495 $

Alla kuvertväskor kommer från net-a-porter.com


gratis är gott.



Innan när jag spelade i Kärra har jag ju alltid haft gymkort på Sportlife, men nu i Önnered har man ju gym i hallen och på Träningsverket. Det är krångligt att ta sig till gymmet om man inte har körkort och bil, så jag saknar verkligen Sportlife som är ett grymt bra gym som har allt och finns typ överallt. Speciellt när det ligger ett 200 m bort. Men nu har jag iallafall skaffat en veckas fri "provträning", så nu ska det tränas. Älskar crosstraining haha. Undrar om det går att skaffa lite provträning på andra gym med. Någon som vet?