vättlefjäll.







Vandring på ca 1-1,5 mil. Sen 3 timmar i stan på det. Något trött i benen nu. Det fick bli dagens träningspass!

onsdag.

Dagens träning:
1.5 timme handbollsträning på morgonen
+ 5 km på löpbandet

Imorgon är det vandring i Vättlefjäll. Vi ska gå typ 1.5 mil! Mina ben kommer vara rätt så döda efteråt. Men det är bara att bita ihop och ha med sig en go matsäck som man kan käka. Haha. Måste åka till mamma och hämta en ryggsäck för man ska ha med sig packning som väger minst 5kg och då måste man ju ha ryggsäck så man inte får ont i axlarna eller ryggen. Viktigt.

Hoppas jag överlever.

strawberry.



Mmm. Årets första jordgubbar. Dock inte svenska. Men ändå, inte helt fel en kväll som denna.

mihi.



Idag är det ingen bra dag. Jag är nämligen sjuk. Eller, det var som värst imorse. Nu börjar det bli bättre igen men måste ändå ta det lugnt idag.

Återkommer!

helgen.

I fredags var jag med mamma. Vi promenarade vid Eriksberg, tog en glass och bara njöt av solen. Helt sjukt att det varit så varm. Det är ju bara april?





"Nu mår man" Haha..

I lördags var det grill och spelkväll  hos Carro! Väldigt bra påskafton.





Idag så har jag inte gjort så mycket. Bara njutit av min sista lovdag. Sorgligt det dära.. Så tyckte jag var värd en thai.


Nöjd tjej!


tell me everything is a game.

Sitter och kollar på Sävehof-Drott, men det är halvlek nu så då passar jag på att skiva lite. Måste nämligen klaga på ALL JÄVLA POLLEN. Nästa år måste jag nog ta en spruta mot allt detta. Vet inte om det är bättre än tabletter men men. Vårdcentralen avrådde ju mig från att ta sprutan när man fortfarande är ung men jag har lärt mig att man inte ska lita på vårdcentralen.. Iallafall så mår jag inte så bra nu. Man känner sig sjuk, fast man inte är sjuk. Är sjukt snorig, halsen kliar och ögonen kliar som in i ... Och ändå är allt man vill just nu bara att vara ute .. Suck


Söndag.

Haft en bra påsk! Vädret har man ju absolut inte kunnat klaga på heller för en gångs skull. Nu sitter jag på kungsbackapendeln för att spendera den sista påskdagen hos pappa. Hoppas på ett påskägg där med! Bilder kommer imorgon tror jag och en lite bättre uppdatering om helgen. Sola lugnt!

Minigolf!

Det blev minigolf tillslut. Det var ett tag sen jag spelade, men det är jätteroligt ju! Dock mötte jag mina övermän (de har ju spelat golf=fusk) och kom sist.. Jaja vinner man inte kan man lika gärna komma sist. Nu blir det marinerad fläskfilé med potatisgratäng och melonsallad + fetaost och tzatsiki. Hur gott låter inte det?








easter.



Idag är det skärtorsdagen (emo:sarnas nationaldag höhöhöh) och då börjar väl påsken eller? Så då passar det änna bra med en sån där fin påskbild tyckte jag då. Idag så har Michael kommit hit till Gbg. Vet inte riktigt vad han och Robban har tänkt göra men jag tänker iaf tvinga med dom på minigolf sen om vädret är fint. Tänkte prova den där banan vid Skatås, Lisebergscampingen eller vad det är som ligger där. Imon ska jag till mamma för att få mitt OBLIGATORISKA påskägg och vara med henne lite. Sen på lördag ska jag till landet (Åsa, haha) och fira lite med pappa och dom. Åker nog tillbaka på söndag för har massa och göra här innan skolan börjar så.. stress, stress! Men vi får se. Ha det!

huuja.

Nu:

Big Brother!!

20 april 2011

Idag har det varit ytteligare en sån dag då jag har fått mycket gjort! Jag har lämnat in mitt CV till ett ställe där jag hoppas kunna få extrajobb. Jag har lämnat in ett papper till banken, viktigt men tråkigt. Jag har också köpt min utspringsklänning! Trodde aldrig jag skulle hitta någon och har sprungit runt och letat i massa affärer men nu äntligen hängde den bara där! En riktig Stina-klänning är det. Sen har jag också köpt en sån där Freebra BH som jag tänker ha under balklänningen haha. Lite skum men ska ju vara skitbra!

Sen var jag så sugen på sushi så var tvungen att köpa med mig det hem. Blev en dagen på ett ställe som pappsen rekomenderade. Gotttt!


a new beginning.

Ja, då var det väl "officiellt" då (http://www.alltomhandboll.nu/Pages/sv-SE/nyhet.aspx?ID=22127). Nästa säsong kommer jag inte spela mer i Kärra HF, utan har skrivit på för Önnereds HK. Det känns bra, och jag tror att jag kommer trivas väldigt bra då jag vet att det är ett gött lag med bra lagsammanhållning :) Självklart är det ju tråkigt att lämna en klubb man spelat i så länge, men ibland måste man prova lite nytt. Kommer såklart sakna alla i laget! Nästa säsong kommer alltså att bli väldigt spännande och jag längtar redan tills den kommer igång!




Mitt nya klubbmärke!


one in a million.

Då var det nya vecka igen, men en ganska så bra vecka faktiskt. Har ju påsklov om någon skulle ha missat det.  Imon ska jag och Robban ha fitness-dag eller nåt. Ska ta en morgonpromenad, eftermiddagslöp (Robban får simma) och kvällsgym. Får se hur mycket av det vi gör.. Hoppas allt! 

Sen på kvällen är jag nog lite sugen på bio..



Den här kanske?

lördag.

Det var en mysig kväll igår. Det bästa var ju helt klart när vi spelade "Med Andra Ord". Vissa (host.. Julia..) klarade inte pressen när det skulle avgöras på slutet och de äldsta i sällskapet tog väl inte helt oväntat hem segern. Så som det ska vara liksom. Själv vetefan vart jag och Calle hamnade. Sist? Hahah.

Nu måste jag skynda mig för ska hem till Emma nu och bli bjuden på middag. Måste säga att vi har haft en väldigt bra tradition där med att bjuda varandra på mat. Lite vuxenpoäng också kanske?

Bilder kommer så småningom ...


happy birthday.



Idag har jag bloggat på denna bloggen i 1 år. Nämen GRATTIS då!


TGIF!

Ja då var det FREDAG, och PÅSKLOV. Underbart, kunde inte kommit lägligare. Mitt lov kommer börja grymt med grillning hos Limpan ikväll, och middag hos Emma på lördag. Najs. Sen ska jag åka till Åsa på söndag med och fixa lite mer inför studenten. Det blir skönt det med att komma ut till "landet". Haha!

Ha en bra kväll!


la la la .

Rolig dag i skolan idag.



Så här kul kan man ha i gymmet när man inte gymmar ja.

      

Starka tjejer... Haha



Och Limpan somna gött. Det var hur kul som helst att spendera håltimman i gymmet UTAN att gymma. Haha.

we're going all the way up.



Ja. Jag följer Glamourama. Det är obligatoriskt som bloggnörd. Bara så ni vet. Sjukt bra är det faktiskt (om man bryr sig om viktiga saker som bloggar, smink, mode, skönhet .. you name it).

stud.

Idag har jag då änligen sökt högskola! Är osäker på om jag kommer vilja plugga vidare just nu. Känns som om att jag vill jobba ett år innan så att man är säker på vad man vill utbilda sig till innan man hoppar på något. De utbildningar som jag har sökt är iallafall:

1. Psykologprogrammet
2. Ekonomiprogram på Handelshögskolan
3. Samhällsvetenskapliga miljövetarprogrammet
4. Grundskolelärarprogrammet årskurs 4-6



conscious collection.


Jaa, jag är ju inte ensam om att vilja ha dessa shortsen till brunbrända ben i sommar..


hohoho.

Åååh harregud vilken dag. Har varit i skolan från 7.30 till 16.30. PÅ KATRINELUND!?!?! Ja, det är sjukt. Men det som gjorde att vi gick så sent var för att vi hade opposition på projektarbetena vilken tog en jävla tid.. Fast dagen var ändå rolig med massa hets som vanligt. Linn glömde sin mobil och direkt var Simon där och tog den. Han la upp en bild på Linn i hennes balklänning som hon inte visat för alla eftersom hon inte ville det. Hahah, rätt så grov hets! Stackarn. Den där osköna Simon alltså ... ;)


äckligt.

Varnar känsliga läsare för äckliga bilder!



Huuuuh. Kolla vad äckligt! Detta var vad vi gjorde idag på naturen. Fyfan jag mådde lite illa där ett tag. Våran lärare visade oss grisens lungor och hjärta eftersom de liknar våra. Vi behövde iaf inte ta i det, det gjorde läraren. Men ändå äckligt att behöva kolla på. Jag tål inte blod och sånt. Roligt att jag delar med mig av bilden va? Hahahah. Jag varnade ju er faktiskt :)

oh suuunnnnn.








I fredags åkte jag, Robban och John till pappa i Åsa. Så underbart väder! Nu känner man att sommaren är nära. Då blir det mycket häng här ute vi havet skulle jag tro. Gööött. Har också hunnit med att fixa massa inför studenten. Eller aa, kollat ut studentplakat och bestämt vilken mat vi ska ha på mottagningen och så iallafall. Men det är pappas jobb!


not so funny.

När man precis har kommit ur vinterdepressionen börjar den värsta tiden på året, nämligen björkpollen-säsongen. Att ett sånt fint träd ska ställa till med ett sånt helvete för mig (och mååånga fler). Sjukt. Det är bara att bita ihop!


what are you waiting for.



Har inga nya bilder så lägger upp denna på killarnas söta maskot som hängde med för att kolla SM-slutspelet!

Idag har jag hunnit med en massa saker. Känns som om jag har bra flow just nu. Jag har gjort en massa tråkiga saker som beställt allergimedicin, hämtat ut p-piller, bokat tid till att sy upp min balklänning, framkallat bilder och spånt. Inte jättekul men det måste ju göras.

Nu är det hockey på teve, guuuud så intressant... Haha. Bye!

manic monday.

Idag har det varit en produktiv dag för min del. Började med styrketester på morgonen. Gick väl okej, hade inte försämrat mig men inte förbättrat mig heller jämfört med förra gången. Men det är sen i augusti man ska slå dessa! Sen åkte jag till Sportlife för ett lätt gympass och en stund på löpbandet. Vi hade studiedag idag så det var därför jag kunde åka iväg så. Sen efter det var jag och handlade lite, credd till mig där ja. Sen var jag tvungen att skriva engelskaredovisningen till imon så den är klar nu. Har skrivit halva medicinen som ska in på onsdag men..suck. Sen var det så fint väder så fick för mig att ut och springa och testa en runda. Blev ganska kort, ca 25 min men det var skönt att bara komma ut och röra på sig men nu vet jag att jag nog inte ska springa den rundan igen eftersom den var kort. Dock känner man att man inte är helt i form just nu..men det kommer snaaart! brukar alltid vara skillnad nu och sen i augusti såklart.

Snart ska jag ställa mig och laga mat med.. Det blir kyckling med nån curry-thai-krydda i kokosmjölk och så ska jag ha broccoli och blomkål till det. Får se om man typ kan mixa det så det blir mos. Eller det kanske är onödigt? Jaja, jag är ingen mästerkock!

Byye!

sunday.

Jaaaaaa.
Då ska man väl göra ett sånt där söndagsinlägg och berätta om sin helg dåra. Fredagen har jag ju redan berättat om, och lördagen med för den delen. På kvällen skulle Robban och hans kompisar ut men jag pallade inte följa med så jag åkte hem till min mami och hade lite lördagsmys istället. Sen idag har jag varit på möte och sen pluggat klart på den där svenskainlämningen. Så det var den helgen då vaaa.

Nu har jag huvudvärk så måste dricka lite vatten, suck. Så anteckna det nu allesammans. Och tagga för en ny vecka!


diskoteksbranden på hisingen.



Varje gång jag går till eller från mamma går jag förbi detta minnesmonumentet över de som omkom i diskoteksbranden här. 63 ungdomar dog och jag skänker en tanke till dem varje gång jag går förbi. Det är hemsk, och även fast jag bara var 6 år när branden inträffade minns jag ändå händelsen. Eller, jag minns att de pratade på nyheterna om den och att jag fattade inte att en nyhet kunde vara så viktig att de pratade om den i flera veckor/månader. Men nu vet jag. Och hoppas att något liknande aldrig kommer inträffa igen.


lördag.

Igår var det en mycket braaa dag. Mycket god mat iallfall!
Efter skolan blev jag och Robban bjudna på persisk mat av Merre. Sjukt gott det där faktiskt, rekommenderas! Senare på kvällen var jag och Emma bjudna hem till Josse för lite mat. Blev trerätters middag och det var också jättegott och mycket trevligt. Vi hade om vanligt en hel massa att snacka om!

Idag har jag varit med mamma i stan och titta vad jag ska önska mig i studentpresent och så.. Så nu har jag fixat det! Har köpt lite inbjudningkort till mammas mottagning med..jag ska ju ha två stycken haha. En hos mamma och en hos pappa :)

Sen får vi se vad denna kväll har att bjuda på.