culture club.



Jag ska erkänna en sak. När jag var liten (liten o liten, vad kan det varit..4-5år sen?) så älskade jag att sjunga Singstar till denna låten. Haha. Jag har ingen aning om varför. Tycker den är skön, och lätt att sjunga. Kan vara en fördel för sånna som är lika tondöva och icke sångbegåvade som mig. Härlig video också, haha.


streets of gold.

Lite tankar så här en onsdagskväll

-
Trött på att vara sjuk nu, skulle behöva träna!
- Idag fick jag ha avdelningstelefonen på jobbet och ta mitt första samtal, haha.
- Är lite hemligt kär i Charlie Schulman, världens sötaste unge kolla bara här
- Ibland önskar jag att världen var mindre så att du var närmare mig.
- Fick vattenblåsor på näsan av solen i helgen, brännblåsor kanske?
- Min röst har nu slutat fungera..
- Hittat ett skitroligt spel till iPhonen!
- Samtidigt har mitt iTunes lagt av så kan inte uppdateeeraaa makes me crazzzyy

Nu ork ja it mer.


:@:@:@

JAG STÖR MIG SÅ JÄVLA MYCKET PÅ DITT TJAT OCH SKRYT!
DET ÄR INGEN SOM ÄR INTRESSERAD OKEJ!?
ELLER, LIKA BRA ATT DU PASSAR PÅ FÖR SNART KAN DU FAN INTE GÖRA DET LÄNGRE!

Ville bara säga det.

satellite.

Det kanske inte var så smart att bada i helgen för idag vaknade jag upp med världens huvudvärk och ont i halsen. Usch. Ska kurera mig med halstabletter och honungsvatten nu så hoppas jag att jag kan träna imon!

Trash, Trampoline and the Party Girl.

Hej igen!
Är hemma nu efter underbara dagar i ett soligt Varberg. Jag gillar verkligen att vara där, trivs enormt och hoppas att det kommer bli fler dagar där i sommar. Midsommar var kanon förutom att jag inte fick följa med ut då när alla skulle ut. Men Issa och Pontus stannade hemma första dagen och även Robban andra så det var inte så farligt ändå. Det jag lärde mig denna helgen var att det tydligen inte går att knäcka pungkulor som Michael försökte lura i mig? Haha. Men nu är jag tillbaka i verkligheten och det betyder jobb och träning imorgon. Usch vad denna helgen gick fort!



Min kärlek.


23 juni.

Glad Midsommar!
Back next week.


22 juni 2010.

Måste ju bara visa våran mini-coach Alfie som var på besök på söndagsträningen. Trots att han sov så sött hela tiden skapade han kaos bland tjejerna och träningen avbröts. Alfie lockade liiite mer än vikterna denna gången. Har bilder på min mobil men orkar inte lägga in dom så snodde en bild av Bella, men det tycker jag att jag gott kan göra. Jag var faktiskt fotograf!



Kolla vad liten och söt!


Dear John

Igår var jag tydligen extra känslig på gråt-fronten. Kan bero på att det är veckan före... ja, ni vet. Iallafall så satte Robban på Dear John för han tyckte det var en film som jag skulle gilla. Den var bra, men hade ett sjukt dåligt slut. Så ska inte filmer sluta. Saken var den att jag lipade mig igenom hela filmen för den var så sorglig. Speciellt den söta autisktiska pappan med sin myntsamling. Ne, stor gråt-varning på denna filmen!


knockout.



Gårdagen bestod av bröllop. Mycket bröllop.
Emma kom hit och vi bara mös med prat och bröllop/film på tvn. Väntade på att få se den där omtalade tårtan och den var ju fan över 3 meter hög! Herregud. Och så får man inte glömma Daniels tal till Victoria. Blev tårögd.

Idag är det träning och gym. Beachen 2010 är nära nu, men som vanligt så höll jag inte mitt löfte. Beach 2011 någon?

the wedding.

Idag är det den 19 juni och det är KUNGABRÖLLOP. Jag ska sitta bänkad framför teven nu för det tycker jag är självklarhet. Det händer ju inte ofta och jag tycker verkligen Victoria och Daniel är så söta. Det är en riktig saga och jag kan knappt hålla tillbaka tårarana nu när det visas massa klipp på teven. Det har ju vart "försnack" på teve hur länge som helst känns det som. Nästan uttjötat. Jag har inte kollat på nåt innan för sååå intresserad är jag inte. Men idag så, då är jag royalist.




tomorrow is a stranger.

Jag har varit sjuk (förkyld) sen i söndag och det skulle ju vara gött om det kunde gå över nu tack. Idag så har jag bara tagit det lugnt, solat lite innan solen försvann. Snart är det träning, handboll plus löp. Imon blev jag inkallad till jobbet så blir jobb från 07.30-15.00 och på kvällen 20-årsmiddag hos Emilie.

Bye

Att växa upp.

Jag har alltid sagt till mig själv att jag vill bli vuxen och självständig NU. Jag vill flytta till en egen lägenhet NU. Men nu tror jag inte jag vill bli stor. Jag fyller ändå 18 i slutet av sommaren och det är ju då man blir "vuxen", eller?

Jag vill inte bli det. Jag vill fortsätta vara liten. Jag vill kunna vara barnslig. För tillfället skyller jag på att "jag är ju faktiskt bara 17 år" när jag fjantar mig. Men snart kan jag ju inte göra det.  Hur ska det då gå för mig och Eddie på träningarna, när jag plötsligt växt upp? Nej, detta kommer nog aldrig ske. Jag har väl en barnslig del i mig och antingen får man hata den eller älska den, som jag hoppas de flesta gör. Dock får man inte fastna i 17-års åldern som jag vet vissa som har gjort..nämner inga namn. Det är illa, och balansgången mellan att vara töntig och gullig är hårfin.

Ett påpekande bara.
Jag vill bli 18 NUUU för då får man bättre lön (skiljer hela 20kr i timmen!!). VARFÖR föddes jag 25 augusti för precis när sommaren tar slut !?!?!  





alors on danse.

Först en ursäkt på bristen av bilder. Och jag vet att det är tråkigt att höra ursäkter men det värsta jag vet är att läsa en blogg utan bilder. Det kommer, det kommer..

Och sen en till ursäkt om mina inte allt för genomtänkta inlägg. När jag sitter vid datan och ska skriva kommer jag aldrig på någonting, men när jag ska sova, sitter på bussen eller är ute och löper kommer det fram en massa tankar om all möjlig skit som jag vill dela med mig av. Kanske borde anteckna så jag kommer ihåg?

Så lite om min dag idag. Idag har jag jobbat min första dag denna sommaren. Tiden gick väldigt snabbt och det var ganska roligt. En tråkig sak var att jag glömde att ta på mig handskar i början så nu är mina nagelband trasiga och såriga. Aj. Imorgon är det jobb igen, sen är jag osäker på mina arbetstider.

CIAO!

working class hero.

Idag kan jag faktiskt ärligt säga att det var blod, svett och tårar på träningen. En armbåge på näsan ledde till näsblod som jag inte blött på flera år! men någon gång ska det ju hända igen. Jag är största mesen när det gäller sånt, så nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv.

Take care!

-

NU - åka till ulricehamn över helgen.


I'M SOOO FREAKIING PISSED

Morgonträning imorse och efter det en sista frukost som sent ska glömmas. Jag skrattade så mycket att jag grät. Fyfan vad jag älskar er tjejer. Iallafall så kom Jenny och förstörde den goa stämningen genom att meddela att någon skulle göra en utvärdering av specialidrotten och det blev jag och Loui som föll offer eftersom vi inte kom på någon ursäkt i tid. Så hemma en snabbis för att sedan vara i skolan IGEN kl 14. Gillart.

empire of the sun.

Ledig idag änna. Och skulle göra massa saker som man annars aldrig hinner med. Hur slutade detta då? Jo med en go bok i sängen och inget av det jag skulle göra har blivit gjort. Men jag är nöjd ändå. Och vad som är bättre är att om 2 timmar är det handbollsträning! Weeehooo. Längesen jag fick röra lite bollar (2 sätt).

Imorgonska jag till skolan för att lämna in böckerna. Sen måste jag till stan för shoppingsuget har blivit allt för stort på sistone. Måååssstteee speeeendera liiite caaash som jag inte har.

PUSSHAJ


trouble is a friend of mine.

Igår var det grillning vid Lunden som jag tror stället hette. Skulle tydligen vara grym utsikt över Ullevi och man skulle höra Green Day tydligt. Jaja, lite kryddat kanske, men fin utsikt var det och man hörde vad bandet sjöng om man ansträngde sig riktigt noga.



King Kong ville vara med hela tiden...sååå jobbigt att vara kändis.



Gulligull.



Mässing leker cool med sin schnösse....



Julia snodde Mårtens alla grillspett..eller var det jag?



Orka oss!

Nej nu orkar jag it blogga mer för jag har faktiskt haft en jobbig träning idag.

does your mother know that you're out.

Filmen igår var grym! Men det tyckte nog inte alla. Fick höra den här kommentaren av en kille på väg ut ut salongen:

- Alltså tjejerna skrattade hela tiden men jag fattade aldrig vad de skrattade åt.

(om jag ska erkänna så gjorde inte jag heller det alla gånger)

4 juni.

Nu tar jag sommarlov. Detta ska firas med bio med Julia, Emil och Mårten. Tänka sig att vi fick med oss två killar på SATC2, inte illa! Skulle inte sitta fel med en godispåse från 4-gott heller. Så sugen. På tal om ingenting så pratade nyss med min älskling från Alanya. Saknar honom som fan! Kom heeeem.


come on girl.

Jag måste säga att jag är så glad att jag färgade tillbaka mitt hår från det mörka. Jag är blond innerst inne och kommer alltid att vara (utsidan måste spegla den dumma insidan). okej, det var kul att testa och jag kommer säkert göra det igen, för man blir ju alltid sugen på att go darker på hösten.

  

En brunett och en fjortisbild på en blondie.



Och så dagens hårfärg som solbleks mer och mer för varje solig dag. Great.

3 juni.

Grymt härlig dag idag! Har legat i solen nu några timmar men vill inte ligga för länge för tror att jag börjar få pigmentfläckar i knävecken. Inte så snyggt.. Måste ändå iväg till gymmet om en stund vilket är tråkigt när det är sånt fint väder.

Skolan just nu kan vara det onödigaste. Gick dit idag i 10 min för jag ville verkligen veta mitt engelska betyg och det var tur att jag gick dit, för det gjorde min dag. Ulla, den bästa läraren!

Ciao.

me and my guitar.

Nu har treorna tagit studenten och man är äldst på skolan. Var väldigt tomt idag.
Ett år kvar på Katrinelund nu bara.. Eftersom jag är yngst i laget säger alla till mig att ta till vara på detta året och det ska jag fan göra. Jag har allt det roliga kvar och ska njuta så mycket jag kan! Det kommer gå fort.

student 2010





den blomstertid nu kommer

Hittade denna texten på den här bloggen. Mäktigt!

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor.
Då valkar bara sväller, och celluliter gror.
Generande behåring lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring - Vi stannar inomhus!

De krav som sommarn ställer förstör vår ledighet.
Vi sitter där och gnäller: Fy fan vad jag är fet!
Fast vem vill motionera när man kan sitta still?
Nej låt oss revoltera - Vi tar en kaka till!