måndag.

I helgen har vi spelat Salming Cup i Uddevalla. 5 matcher totalt och det känns i kroppen idag. Men som tur är så fick vi ledigt från träningen och det är ju skönt! Annars har jag idag varit på körskolan, körningen börjar bli bättre nu iallafall. Sen efter det var det Riskettan, så nu är den gjord också. En liten bit på vägen mot körkortet!


ögongodis.

Måndag och ny vecka.
För de fles ta är ju måndagen ganska så seg, men för mig som arbetslös är det väl ingen större skillnad. Söker massa jobb nu så om ni vet nån som har ett jobb rekommedera mig, haha!

Bara för att det är måndag ska jag bjuda på lite ögongodis...Inte nådigt snygga killar!








2011-08-19



Imorgon bitti bär det av till Eslöv för att spela träningsmatch. Sen på kvällen är det dags för första riktiga lagfesten! Inte för att vara sån nu, men ÖHK-damerna har en del att leva upp till, haha. Har hört att det brukar vara grymma lagfester!

autumn.

Det börjar ju kännas i luften att det inte är sommar längre. Tråkigt! Jag kan ju knappast påstå att jag har fått särskilt mycket sol i sommar men det är så det är. Har inte varit på nån utomlandsresa på 5 år nu tror jag. Nästa år ska jag fan iväg, så är det bara. Man måste få tänka på sig själv ibland med.

Iallafall, hösten brukar ju ses som en nystart. Detta året blir ju då lite speciellt för mig. För första gången har jag ingen skola att gå tillbaka till. Jag är arbetslös och det känns väl sådär. Men jag har ändå gjort en liten lista på saker som jag ska tänka på nu i höst.

I höst ska jag:
- Bli bättre på att fota med systemkameran
- Ha mer kvalitetstid med vänner och pojkvän
- Sluta vara rädd för framtiden och ta vara på nuet
- Bli mer spontan
- Ta körkort
- Sköta om min hy och mitt hår bättre
- FIXA ETT JOBB
- Köpa snyggare kläder, haha
- Träna mer på egen hand



En bild från en höst-fest.

kungabebis.



Åh vad roligt att Sverige ska få en liten kungabebis! Grattis!

2011-08-15

Idag var det dags för första dagen på intensivkursen. Nu ska det tas körkort! Har aldrig kört i Göteborg innan så fick börja med lite lätt stadskörning men var faktiskt en sväng inne på Korsvägen med. Hoppas detta blir bra nu. Sen var det träning och nu sitter jag här i soffan. Ska beställa hem lite student- och balbilder som jag ska sätta i ett fotoalbum hade jag tänkt. Kommer bli finfint. Ha det gött!


lördagsbio.



Lördag. Är fortfarande jättetrött. Var en sväng till stan förut för att köpa en kalender. Blev lite till också men det är bara bra. Snart kommer ju ändå lööönen! Robban är förresten i Köpenhamn på modeässa, haha. Vilken fashion-pojkvän jag har va? Så då kan man ju passa på att se en riktigt tjejig film, Bridesmaids. Åååh har längtat efter att få se den och har jättestora förväntningar så hoppas att jag inte blir besviken. Ska gå med Carro och det var jättelängesen man såg henne så det ska med bli kul! Ha en bra kväll.

fredagskväll.



Ful bild. Men det är meningen att den ska illustrera min sinnesstämning just nu.

Jag har jobbat 6 av de 7 senaste dagarna. Jag har börjat kl 6 flera av dessa dar, vilket jag tycker är alldeles för tidigt. Handbollsträningarna har startat och då vet ju alla insatta hur man känner sig i början. Lite trött sådär. Men nu till saken om varför jag är arg. Idag har jag jobbat 6-15, tränat fys 17-18.30. Kommer hem och vill bara dö i soffan. Tro fan inte att grannungarna har fjortisfest bredvid. ÅÅÅH. Ska jag gå och ringa på och vara arg granne och säga att det finns faktiskt folk som vill sova kl 10 en fredagskväll? Haha. Jag älskar min otur. FML.