helg i rimbo.







I fredags åkte dam- och herrlaget på en gemensam bussresa upp till metropolen Rimbo för varsin match. Vi övernattade alltså på hotell eftersom matcherna var på söndagen.

Våran match började väl sådär genom att vi fick en tvåminutare efter typ 50 sekunder. Sen fick vi en till efter ca 4 minuter. Vilken bra start! Totalt hade vi 8 tvåminutare och två röda kort. Korten fick våra två linjespelare så vi fick spela nästan hela andra halvlek utan linje. Herregud. Vi var inte nöjda med domarna denna match kan vi ju lugnt påstå men men, vi kunde tillslut ändå vinna en kämparseger. Var nog ganska mycket lättnad där i slutet.

Efter oss spelade herrarna och JÄVLAR vilken match det blev där då. 3 röda kort fick Önnered, och det var till och med fight på planen mellan en ÖHK och Rimbospelare. Såklart fick bara önneredaren rött, vilket var väldigt konstigt? Samma spelare som om och om igen gjorde fula saker och efterslängningar och allt han fick var EN YNKA TVÅMINUTARE? Det kunde jag verkligen inte förstå. Men Önnered vann ändå.

5 röda kort för båda lagen? Ja ni hör ju hur det låter. Behöver väl inte förklara vad jag tycker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback