femte juni.

Så himla skönt att komma hem efter träningen och veta att man är ledig imorgon och kan sova ut lite! Älskar röda dagar! Nationaldagen ska firas med en tripp till Varberg med Linnéa och Oskar. Killarna ska golfa och jag och Lelle ska väl..tvätta typ. Måste verkligen tvätta så ska se om jag kan få låna tvättmaskinen där kanske. Eller så får fan Robert tvätta på torsdag. Det kan han gott ha, moahahah. 

Kvällens träning har bestått av Army fitness, eller vad det var. Vet inte skillnaden mellan all olika typ av militärträning. Sjukt jobbigt var det dock! Det var nog det jobbigaste sånt militärpass jag gjort iallafall.

Och sen undrar man ju vilka jävla idioter det finns i den här världen alltså. Efter träningen upptäcker Frida att det varit inbrott i hennes bil och att de har snott hennes och Malos väskor som låg däri. Så onödigt så det finns inte! De blev nu av med mobil, nycklar, plånbok och allt som kan tänkas vara i en träningsväska. Tildas studentpresent som Frida köpt blev också stulen. Vilka as.

Ha en bra ledig onsdag!

Kommentarer
frida säger:

Jävla as är vad dem är!

2012-06-05 | 23:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback